Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אני שמח שהנושא הסתדר.

דבר שני בקשר לצמיגים לא ש"אתה לא קטנוני" עשית בשכל לדעתי, עכשיו כל הצמיגים שלך הם בערך באותו תאריך ייצור ככה שלא יהיו שום הבדלי אחיזה או משהו אחר בגלל שצמיג ישב במחסן יותר או פחות זמן, וכן יכול ליהיות שאני פרנואיד אבל בעצם למה לא :-D

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התבצע כיון פרונט אבל הכל כשורה, אין רעידות או דברים בסגנון.

גיל,

ציינתי כבר קודם שאהיה הראשון שיאמר דברים טובים לכשתהיה סיבה... והנה אמרתי.

בכל מקרה,

בעוד 100 ק"מ מסתיימת ההרצה ואז יהיה שמח :)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני לא מאמין שקראתי את כל עשרת העמודים :roll:

אני חייב לציין שמגיע לצמפיון כל הכבוד על זה שהם החליפו לו את הגלגל ויצרו איתו קשר בשביל לעשות זאת.

אומנם הייתה פה רשלנות שלהם, ואולי אפילו ניסו לעבוד פה בשיטת מצליח, אבל בסופו של דבר הלקוח מרוצה וזה מה שחשוב.

אגב,

רכב מדהים! שמור עליו ותהנה :-P

פורסם

טוב שהנושא הסתדר והגיע לסיומו הראוי.

אני לא בין אלה שמשבחים את צ'מפיון ב"כל הכבוד", מפני שהיו צריכים לסגור את הנושא ממזמן, כי זו חובתם.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני שמח שהסתדר העניין, במיוחד לאור השם הרע שיצא לצ'מפיון בכל מה שקשור ללקיחת אחריות וטיפול בלקוחות.

למען האמת חששתי שינפנפו אותך בסוף ושתצטרך לפנות לערכאות משפטיות.

אני חייב לציין שמגיע לצמפיון כל הכבוד על זה שהם החליפו לו את הגלגל ויצרו איתו קשר בשביל לעשות זאת.

אומנם הייתה פה רשלנות שלהם, ואולי אפילו ניסו לעבוד פה בשיטת מצליח, אבל בסופו של דבר הלקוח מרוצה וזה מה שחשוב.

:-P

מה כל הכבוד בזה ?

זה אלף בית של שירות לקוחות.

זה שבארץ מתלהבים מיבואן שעושה את חובתו רק מעיד על הרמה הנמוכה של השירות בארץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שיטת מצליח,הפעם לא הצליח לצמפיון

מזלו שלא ניתנה לצמפיון הזדמנות לטשטש עקבות

הדרישה של הלקוח היתה במקומה לא מוגזמת,העיכוב רק מראה את רמת השירות והמקצועיות,נניח והוא היה שובר גנט באשמתו כמה זמן היה עליו להמתין לגנט חדש?אין במלאי יש במלאי את הלקוח זה לא מענין,הוא לא שותף של צמפיון בהכנסות אזי גם בהוצאות או בצרות שיש להם

פורסם

העיקר הוא שאתה מרוצה והנושא הגיע לסיומו.

עכשיו אתה יכול לדהור עם הרכב לעבר השקיעה עם חיוך על הפנים. :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...