Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בראש ובראשונה ע"מ לעשות סדר,

במסמך "אישור מסירת רכב חדש" הוסיפו סעיף במעמד מסירת הרכב כי הוא נמסר עם השריטות ובקע בג'אנט הקדמי ימני כמובן עם חתימה וחותמת של מנהל אולם התצוגה אשר טיפל בי אישית כך שאני לא מפחד כלל וכלל שמא יתחמקו להחליף אותו.

השאלה היא רק כמה זמן יקח להם וכמה עוגמת נפש תגרם לי עד אשר הג'אנט הפגום יוחלף.

הסכמתי לקחת את הרכב מאחר ומדובר היה בערב חג הראשון ושעתיים קודם לכן מסרתי את הרכב ה"ישן" לאוטו דיל והייתי חייב את הרכב ע"מ להגיע לא. המשפחתית...

זאת, שוב כמובן לאחר שהם התחייבו בפה מלא (ובכתב!) שהם יחליפו את הג'אנט הפגום...

הדיון האם זה בכלל צריך היה לקרות מלחתכילה (ואם כבר קרה - כולנו בני אדם - אז האם לא צריכים היו לעשות סיבוב נוסף על הרכב טרם מסרו לי אותו ע"מ לבדוק תקינותו) הוא דיון שכבר התקיים בקצרה בעמודים הקודמים בפורום אבל זה לא ה'אישו'...

השאלה היא כמה מהר יתקנו, כמה ואיך י'צפרו ומהו היחס שאני אקבל תוך כדי התהליך...

באיומים אני לא דוגל, פשוט לא בנאדם כזה... אבא שלי בין היתר גם עו"ד כך שלעשות בלאגן ורעש של תביעות ותקשורת אני יכול אבל אני מאוד רוצה להימנע מזה...

אסע לשם מחר על הבוקר לצ'אנס נוסף. אעדכן בהתאם!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

איך מוסרים ככה רכב ללקוח?

מסכים שקורים כאלה דברים אבל שיתקנו את זה לפני שהרכב עובר ללקוח!

אני הייתי פונה בנוסף לכל גם לYNET וכד' שיעשו קצת רעש.

בהצלחה :mm_yeah:

פורסם

לא לוקחים את הרכב, מבקשים מהם רכב חלופי מהרכבים שיש להם בטרייד אין שלהם,

לא מסכימים אין בעיה, שוכרים רכב, ואחרי שמקבלים את הרכב תובעים אותם על כל עלות הרכב החילופי.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
כשפתחתי את השרשור חששתי שמא מישהו מצ'מפיון יראה את זה ויתעצבן ובהתאם יעשו לי בעיות עם ההחלפה...

עכשיו, אני מקווה שיגיע השרשור לממונים בסיאט.

משלא קיבלתי טלפון מסוכן המכירות עם עדכון - שלחתי הבוקר הודעה למנהל אולם התצוגה שאני עדיין ממתין להחלפת הג'אנט ושיצור עמי קשר. לא קיבלתי תשובה. בכלל.

מישהו אמר שירות?

אני כמובן מתכוון להגיע מחר בבוקר לאולם...

כרגיל, הלקוח רודף אחרי צ'מפיון בשביל משהו שמגיע לו. עוד כשהשרשור הזה היה בן עמוד אחד, הייתי אומר לך שתשובה בצאת החג לא תקבל. את המגיע לך תקבל, אבל לא לפני שיסחטו ממך קצת את המיץ. אתה יודע - מנהג זה מנהג.

פורסם

אני דווקא יתן לך עצה אחרת שלא דומה לשאר התגובות כאן, אני אישית הייתי נותן להם עוד כמה ימים לפני שאני הולך לשם ומתפוצץ עליהם,וכן בהחלט אחרי כמה ימים הייתי הולך לאולם תצוגה וצועק ליד כל הלקוחות ועושה להם בושות.

קודם כל בגלל שאל תשכח שהשבוע היה חגים ולכן לא היה זמן לטפל בך, בד"כ עובדים פחות, יש מקומות שחלק מהמחלקות בכלל סגורות כל חול המועד.

ודבר שני, ידוע לכולם שיש בירוקרטיה במדינה שלנו, הסוכן הוא לא כל יכול,צריך לקבל אישור מX שיקבל אישור מY , שגם הוא ימלא טופס.

תן עוד כמה ימים, בסה"כ זה פגם אסטתי,לא משהו בטיחותי או שגורם לך לא לנסוע ברכב.

ואני בהחלט מבין אותך וגם לי זה היה מאד מציק ומפריע התחושה,זה לא שאני אדיש, אבל אל תתן לזה להכעיס אותך כל היום ולהיות מרוכז בזה.

אביב8)

פורסם

אני לא מבין דבר אחד,

כל כך הרבה תלונות קיימות בעבור היבואן המדובר.

איך זה שכל כך הרבה אנשים עדין מסכימים לרכוש מהם רכבים?

הרי רכב, הוא לא רק הקנייה. לפחות בתקופת החיים הראשונה של הרכב הלקוח דיי קשור ליבואן (טיפולים) בשל מסגרת האחריות.

איך אפשר לסמוך על יבואן כזה ?

שנית,

הם לא אמורים להיות כפופים לחוקי המועצה לצרכנות?

זה בפירוש מוצר פגום.

בנוסף הם חתומים בכתב על הסכמה לפגם למה שלא תשתמש בקלף הזה ?

ולסיום,

אני חייב לציין איך אני הדרתי את רגלי מהיבואן הנ"ל.

סיפור שהיה כך היה.

בשלהי שנת 2000 רכשתי לעצמי חיפושית חדשה.

לאחר שנת שימוש לערך, אחת ממנורות החזית נשרפה ומאחר ולא הצלחתי לאתר בעצמי את פתח החלפת הנורה נסעתי למוסך המרכזי.

לתדהמתי, נאמר לי שיש להשאיר את הרכב לחצי יום עבודה מאחר והחלפת הפנס דורשת פירוק כנף.

בתמימות של חסר ניסיון (מה לעשות אז הייתי בן 21),

השארתי את הרכב במוסך.

בעודי חוזר לשם בסוף היום, אני מקבל חשבונית על סך 490 שקלים לא כולל מע"מ כאשר מחיר הנורה שהוחלפה הוא 69 שקלים.

שאלתי את איש השירות החביב איך זה יכול להיות ומה היה קורה אם הייתי נתקע בכביש הערבה עם נורה שרופה?!

תשובה: זה המחיר שמשלמים בעבור העיצוב.

עם סימני שאלה גדולים (אפילו מאוד גדולים) אני יוצא את שעריו את המוסך המרכזי.

רצה הגורל, ולאחר כחודש ימים מהמקרה המתואר נשרפה המנורה המקבילה.

בבעסה רצינית שעלי להיפרד שוב מ כ 500 שקלים התלוננתי בפני אחד מחברי.

כשזה שמע את הסיפורת הצטמרר ואמר לנסות מוסך גדול מורשה אחר שלהם באזור תל אביב.

הגעתי לשם וראו זה פלא,

יועץ שרות: גש למחסן ותרכוש מנורה. (אפילו כרטיס עבודה לא נפתח)

אני : קונה מנורה (69 שקלים) וחוזר אליו.

יועץ שרות: שנייה אחת ואתה משוחרר - לוקח מכשיר דמוי פומפה - שואב את הפנס, מחליף " סע לשלום" תהנה.

הייתי בשוק!!!!

מיד כתבתי מכתב למחלקת השירות של "צXXX מXXXX" ותגובה לא קיבלתי מעולם.

לקח לי עוד 3 או 4 מכוניות לרכוש מהם עד שהבנתי שאני הלקוח ומאז לעולם לא רכשתי דרכם.

מוסר ההשכל,

כוח הקנייה בידנו אבל משום מה בישראל ישנה התנהלות מזוכיסטית לא מובנת.

בכל דבר אחר אנחנו לרוב מגיבים באגרסיביות אבל בנושא בזה לא ברור לי למה כולם ממשכים לפול בפח ( אגב, לא רק עם היבואן הזה).

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
אוראל, תרשה לי לחלוק עליך.

במקרה שלי, מכתב ששלחתי בכובעי כעו"ד גרם להם להתייחס אלי ברצינות, לעשות כל מאמץ לספק לי את הרכב בדקה ה-90, ואפילו לקבל צ'ופר קטן.

מרשה לך לחלוק עלי - זה מקרה מיוחד.

עו"ד לא מזיז להם ת'ביצה הימנית, וזה רחוק מלהטריד אותם, תאמין לי. הם לא סופרים אף אחד - עד שאתה עושה להם באלגן רציני, בעיקר כזה המערב עיתונות, וגם אז הם לא באמת מפחדים ממך אלא סתם חוששים לשם שלהם.

גיא, כתבו / לא כתבו - אני לא ממש חושב שזה משנה. אתה באמת ובתמים חושב שהנזק נגרם שפשוף מדרכה בחנייה?

נסה לחשוב יותר לכיוון נהיגה חסרת אחריות של אחד מהילדים שעובדים במסירה / מתקן השטיפה של צ'מפיון, והייתי דורש גם בדיקת כיוון פרונט. לך תדע - אולי זה נראה תמים מאוד לעין והנזק הוא רציני מהגלוי.

ותסלח לי, רכב חדש לא אמור להמסר ככה ללקוח. בעיקר כשמדובר ברכב שמחירו לא נמוך במיוחד.

יבואן שמכבד את עצמו ואת הלקוח - היה דואג לתקן זאת לפני המסירה. זה נראה מאוד מאוד ר-ע למסור ככה רכב, וזה עוד יותר מעצבן לקבל רכב כזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עו"ד לא מזיז להם ת'ביצה הימנית, וזה רחוק מלהטריד אותם, תאמין לי. הם לא סופרים אף אחד - עד שאתה עושה להם באלגן רציני, בעיקר כזה המערב עיתונות, וגם אז הם לא באמת מפחדים ממך אלא סתם חוששים לשם שלהם.

כמו שכבר כתבו לפני, גם צ'מפיון כפופים לחוק אז לא הייתי מרחיק לכת כמוך. במקרה שלי, מכתב עם שרשרת אירועים מפורטת הכולל אולטימטום לקבלת רכב בתוספת פסק-דין דומה באותו עניין, בו נפסק שיש לפצות את הלקוח, והעתקים לכל העולם ואחותו - והופ - פתאום נציגי צ'מפיון רודפים אחרי ומתחננים שאפסיק לשלוח "מכתבים מאיימים" (כך במקור) לשירות הלקוחות ואמשיך להתנהל מולם באופן ישיר, תוך כדי שהם מבטיחים שהם יעמדו בהסכם הרכישה ובסוף זה אכן קרה. מסתבר שמושג ההיררכיה לא זר לצ'מפיון ונציגי מכירות או מנהלי סניפים לא כל יכולים ועדיין כפופים לדרגים הבכירים, לש"ל ויותר מזה - לחוק.

כך שכל מקרה לגופו וכנראה בזיקה למידת הנחישות והאסרטיביות שמפגין הרוכש.

אגב, אני נעזרתי בעידן עם ה-vrs שליווה אותי וייעץ לי בהתנהלות מולם אז אנצל את הבמה הזו כדי לומר לו תודה בשנית.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

Liro, הם כפופים לחוק - בהחלט. על הנייר...

בפועל צריך הרבה יותר ממכתב מעו"ד בשביל לעורר אותם ולגרום להם לתזוזה מספקת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני לא מבין דבר אחד,

כל כך הרבה תלונות קיימות בעבור היבואן המדובר.

איך זה שכל כך הרבה אנשים עדין מסכימים לרכוש מהם רכבים?

.

מה זה למה כי זה פורום של מזוכיסטים:-D

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
מה זה למה כי זה פורום של מזוכיסטים:-D

לא, כי בסופו של דבר אחרי שיצאת מהסוכנות אתה נשאר עם רכב טוב מאד ביד.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...