Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי אתה צריך לפעול מול מנהל אולם התצוגה , ושהוא ישבור את הראש מול השרות.

במקרה שלי, מכתב מעו"ד (שזה אני) לשירות הלקוחות של צ'מפיון הזיז עניינים בצורה טובה.

seat leon 1.8 tsi DSG

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צ'מפיון הוא יבואן מבחיל וקלוקל במיוחד.

את המקום הראשון בתחום השלילי הזה הוא קיבל אחרי שהדיח בקלות את קרסו.

כאילו מה? לא ראו שהג'נט שרוט, לא בדקו לא ידעו? (בכל מקרה זה בעייתי, לא בדקו - זה אומר משהו, בדקו - אומר משהו גרוע לא פחות).

אל תסתפק בפחות מחישוק וצמיג חדשים + פיצוי על ביטול זמן ועגמת נפש שיכול לבוא בדמות טיפולים חינמיים.

פורסם

תתפלא אבל לביקורת איכות יש פאדיחות וזה לא כי ניסו לדחוף את הג'אנט הזה לבחור ולשים את הטוב ל"מועדף" (שלומי:wink:).

תהיה בטוח שאם נרשם בטופס מסירת הרכב על הפדיחה אז זה גם יטופל ולא יעלם .

דדי

(עובד צ'מפיון) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
תתפלא אבל לביקורת איכות יש פאדיחות וזה לא כי ניסו לדחוף את הג'אנט הזה לבחור ולשים את הטוב ל"מועדף" (שלומי:wink:).

תהיה בטוח שאם נרשם בטופס מסירת הרכב על הפדיחה אז זה גם יטופל ולא יעלם .

דדי

(עובד צ'מפיון) .

לא יודע אבל נראה לי שצמפיון ינסו כמו תמיד ךהתחמק מאחריות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

צר לי לאכזב אותך אך אני יכול להגיד שמאז שאני בחברה הזו הייתי בהרבה כנסים אירועים וכד' והבנתי טוב מאוד מי המנכל שעומד בראש ומה ה"אני מאמין" שלו כך שקשה לי להצטרף למה שאתה אומר (ולא כי אני עובד בחברה הזו :roll:).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
צר לי לאכזב אותך אך אני יכול להגיד שמאז שאני בחברה הזו הייתי בהרבה כנסים אירועים וכד' והבנתי טוב מאוד מי המנכל שעומד בראש ומה ה"אני מאמין" שלו כך שקשה לי להצטרף למה שאתה אומר (ולא כי אני עובד בחברה הזו :roll:).

1. הוא יכול להאמין במה שהוא רוצה. זה נשאר בגדר ה"אני מאמין" שלו. זה לא מחלחל למטה. השירות ברמות הנמוכות יותר פשוט ביזיון.

2. בכל מקרה, לפני שמתחילים להאשים, הנציג הבטיח שזה יטופל בצאת החג. אז בואו ניתן להם את הקרדיט לפעול.

פורסם

התגובה הראשונה שלי לכתוב הייתה :roflmao::roflmao::roflmao:

במחשבה שנייה העדפתי לרשום תגובה קצת יותר מנומקת:

בצ'מפיון עובדים יותר מידי אנשים בעלי תודעת שירות ירודה, "יועצי שירות" שהקשר בינם לבין המושג "שירות" הוא מיקרי בהחלט, אלה אנשים שחונכו על ברכי אסכולת קופ"ח של ההסתדרות, אסכולה שרואה בלקוח מטרד שיש לנפנף אותו מעליהם מוקדם ככול הניתן.

נפלא שיש למנכ"ל אני מאמין, הבעיה שהשפיץ של הפרמידה לא יודע מה קורה בבסיס - והבסיס רקוב עד היסוד.

קח אתגר, אני מוכן להשקיע מזמני הפנוי להפגש עם המנכ"ל ולספר לו מה לדעתי רקוב בממלכה ואיך לשפר. מוכן לשלוח לך את הנייד שלי בה"פ כשהעניין יהיה רציני.

אתה יכול להרים את הכפפה או לבחור ולהשאיר אותנו עם ססמאות ריקות מתוכן.

אני מתחייב לבוא ולדווח לחברי הפורום אם פגישה כזו תצא אל הפועל.

פורסם

בנתיים אני לא פוסל אותם ויש לי את כל האמון שהעניין יסודר בהקדם!

בכל מקרה אעדכן.

רק אומר, שאני לא לחלוטין מופתע מהתגובות שכן לצ'מפיון יש שם... ולא בהכרח במובן הטוב של המילה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לפותח השרשור אין שום ספק שהבעיה תבוא על פתרונה, ותקבל את כל מה שמגיע לך.

הבעיה מתחילה מזה שבכלל ניסו לדחוף לך את הרכב בצורה בזאת.

פורסם

לא פחות מג'אנט חדש. ואל תתפשר. אפילו תעשה לג'אנט הקיים סימון כלשהו משלך כדי שלא תקבל את אותו אחד שעבר שיפוץ. בהצלחה.

פורסם

אני יהיה נוכח כשההחלפה תתבצע...

רק חסר לי לתת להם את האוטו - יחזירו אותו עם מכה בטמבון... :lol:

בנתיים נאמר לי שנשלח אי-מייל וממתינים לתשובה.

אני מתכוון להגיע לשם מיד עם צאת החג ולוודא שהדברים זזים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא אימייל ולא נעליים.

גש לשם - פרק את הגלגל ותניח על השולחן כשהאוטו חוסם את הכניסה ואל תצא עד שתקבל חדש.

צורת השריטות היא מלמעלה למטה בעיקר מה שמראה שיכול להיות שזה קרה כשהעמיסו את הרכב על מובילית והוא היה צמוד מידי לשפת הברזל של המשטח והתחכך בה, ככה שזה לא חייב להיות מנסיעה לא זהירה אבל זה לא משנה.

פורסם

אתה מתאר פה מעשה בעל חוצפה כזו רבה ש...אני מבסוט ממך :)

זוהי דרך וולגארית וחסרת תרבות לגמרי, אבל בתור בן אדם שדוגל בתרבות ונימוסים, אני אשמח ללחוץ את היד לאדם שינקוט בגישה שציינת, אייל, כי רק ככה דברים זזים במדינה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...