Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח!

אז כמו שחלקכם כבר ראיתם בשרשור שלי ב"אופ טופיק" לפני יומיים התחדשתי בלאון קופרה חדשה מהחברה!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=372767

אין מילים בפי לתאר כמה אני מרוצה מהאוטו! פשוט פנומנלי! :)

רק דבר "קטן" אחד מעיב על שמחת החג שלי...

את הרכב קילבתי עם שריטות (די עמוקות) על הג'אנט הקדמי ימני. כנראה שמי שנהג ב-13 ק"מ הראשונים באוטו לא יודע להחנות והעלה אותה על המדרכה או משהו בסגנון... תמונות מטה.

במסמך 'אישור קבלת רכב חדש' הוסיפו (לבקשתי, או שיש לומר לדרישתי) סעיף 4 המציין: הרכב הגיע עם שריטות ובקע בג'אנט הקדמי הימני" עם חותמת וחתימה של מנהל אולם התצוגה כמובן.

האחרון אמר לי שבימנו אנו ניתן לתקן את המעוות כאשר אני מנגד דרשתי להחליף לג'אנט חדש. לבסוף סיכמנו שנדבר בצאת החג...

דעתכם, הצעתכם בדרך עלי לפעול ואם מישהו מכיר את הפרוצדורה שעומדת בפני, אשמח לשמוע.

תודה וחג שמח!!!

Cupra front! Small.jpg

Cupra rim small.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חדש כמובן , וטיפול ראשון חינם עבור ההטרדה.

החברה בכלל לא היתה צריכה למסור לך את הרכב בצורה הזאת היו צריכים להחליף את הג'אנט לפני המסירה.

פורסם

תדרוש החלפת ג'אנט ותחתום רק אחרי נסיעת מבחן לוודא איכות נסיעה.

תעדכן את הפורום בהתפתחויות.

חג שמח

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זוהי אכן דרישתי.

האם לדעתכם אני צריך לפעול למול אולם התצוגה או שמא לפנות לשירות הלקוחות של צ'מפיון במוסך?

פורסם

אני לא יודע מה כל כך להציע לעשות במצב כזה,

אבל שלא תחשוב שמי שנהג את הק''מ הראשונים לפני מסירת הרכב,

הוא זה ששרט את הג'אנט. יכול להיות שפשוט שמו לך את הג'אנט הזה כי,

רצו לקחת את הג'אנט ה''טוב'' לרכב אחר, ללקוח אחר (לא שקנה רכב חדש

עם ג'אנט שרוט, אולי לקוח ששרט את הג'אנט שלו)

יכול מאוד להיות שמה שהיבואן יעשה עם הג'אנט שלך זה פשוט ירכיב אותו ברכב חדש אחר

לפני המסירה וייתן את הרכב ללקוח שקנה רכש חדש!

כך עשו לי עם הקנגו. הקנגו לא מליסינג, אלא של העבודה שלי, רכב קנוי,

ומה שהיבואן עשה זה מסר את הרכב עם פנס אחד משומש, רואים לפי הדהייה, שלא הכי בולטת.

פשוט פירק את הפנס החדש המקורי שבא מהיצרן ושם פנס משומש, כזה

שרק עין חדה מבדילה בין השניים. עד עכשיו זה פשוט מקומם אותי.

שלומי.

פורסם

רק חדש. למרות שתיקון יראה כמו חדש, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה אחרי שנה-שנתיים. ואם מחליפים גאנט תראה שגם מבצעים איזון כמו שצריך.

תתעקש גם על כיוון פרונט, לפחות בדיקה. אתה לא יכול לדעת באיזה עוצמה פגעו במדרכה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מישהו אמר צ'מפיון?

זה אני או שבצ'מפיון זה קורה הרבה יותר מאשר בסוכניות אחרות ,או שאולי בגלל שלחלק ניכר מחברי הפורום יש רכבי צ'מפיון ,אז אני מוצא את עצמי חשוף יותר לבעיות שלהם מאשר לבעיות אצל יבואנים אחרים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברוב הרכבים דהיית הפנסים לא סימטרית, בד"כ נשרף יותר הפנס שמקבל קרינת שמש חזקה יותר.

לגבי הג'אנט - קודם כל ולמזלך יש אישור שככה קיבלת את הרכב, איך שלא יהיה אתה מכוסה.

דבר שני, ברור שג'אנט חדש! אין כאן בכלל שאלה. שום תיקון לא יחזיר את הג'אנט למצבו המקורי.

איתמר.

אגב, מה זה השפשפוף הזה בצמיג? גם מהפגיעה או שככה נראים גם יתר הצמיגים?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, הפנס לא רק היה דהוי אלא בעל שריטות עמוקות.

זה משהו שמה לעשות, קורה. פשוט שמים לך חלק משומש ולא מביאים

תמיד את הרכב עם 100% חלקים מקוריים מהיצרן.

שלומי.

פורסם

איתמר, השפשוף בצמיג נבע מהפגיעה במדרכה כנאה, קיים רק בצמיג הזה.

גם זה מופיע בחוזה תוך שנאמר לי שיוחלף לי הצמיג לחדש.

אני מחר בבוקר אסע לאולם התצוגה ואדרוש עדכון אודות המצב!

פורסם

מקומם העניין הזה!

ביצעת הכל כפי שהיית צריך למזלך, אם היית בא אחרי שעה שהאוטו חונה אצלך בבית ופתאום היית שם לב, היית יכול לדבר לקירות.

ג'אנט חדש ללא ספק, שלא ינסו לעבוד עליך.

פורסם
איתמר, הפנס לא רק היה דהוי אלא בעל שריטות עמוקות.

זה משהו שמה לעשות, קורה. פשוט שמים לך חלק משומש ולא מביאים

תמיד את הרכב עם 100% חלקים מקוריים מהיצרן.

מסופקני, מאוד.

לגבי הצמיג והג'אנט - אני מקווה שיעמדו בהבטחתם ותקבל ג'אנט חדש וצמיג זהה. אם אין להם כזה הייתי מבקש זיכוי בדמות מימון טיפולים לרכב לפי עלות המחירון של הצמיג (זה יבטיח לך 2-3 טיפולים בחינם :wink:)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...