Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום בצעתי טיפול שהוא כלל,החלפת שמן,פילטר שמן,פילטר אוויר,בדיקת בלמים וכמו כן הפלגים היו עדיין בסדר גמור.

כמו כן נתגלת לי בעייה בממיר קטליטי הוא השמיע רעשים חזקים כאילו כל החלקים בפנים התפרקו- והחליפו גם אותו.

הוצא לי ממיר 3 אפשריות לממירים:

1)4700 שח למקורי

2)2400 שח לאיזשהי חברה אמריקאית

3)980 שח עבור חברה כנראה סינית.

בחרתי ב-3 כי כל השאר ממש יקרים.רציתי לשאול האם זה יעשה את אותו העבודה ובכלל מה ההבדל?

כל העסק כולל הטיפול וכולל עבודה עלה לי 1800 ש"ח, האם זה מחיר סביר?

בתודה רבה מראש על התגובות

פורסם

900 ש"ח על החלפת ממיר (רק עבודה), יקר מאוד נסה למצוא משהו אחר, וד"א ממיר סיני אמור לעלות בסביבות ה-400 ש"ח לא יותר .

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

האם הממיר יעשה את העבודה - זה יתברר בחלוף הזמן (בעתיד), אבל איני רואה סיבה שהממיר שהורכב לא יחזיק מספר שנים (בסה"כ מוצרים סינים הם באיכות פחותה ממקוריים, אבל זה תלוי גם בגורמים אחרים וגם במזל...).

אני יודע שהממיר כבר הוחלף.

למי שזקוק לממירים קטליטיים ולמידע בנושא זה (בכלל ולפולקסווגן בפרט) :

aviparts שהינו חבר הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=79830

וכן גם אצל מוסך רון שהינו חבר הפורום גם כן: http://rongarage.co.il/main.html.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא הייתי הולך על האמריקאי, משתי סיבות.

1. בגלל העלות שלו, (הרכב לא כ"כ חדש והמחיר שלו יוצא לא מעט ביחס למחיר של הרכב)

2. מי יכול להבטיח לך שזה אמריקאי, ולא סיני בקרטון אמריקאי?

באותו הקשר אני יספר לך בדיחה.

פעם הגיע לקוח לחנות ורצה לקנות מנעול (לדוגמא), הלקוח פנה למוכר ושאל אותו יש לך מנעול? המוכר אומר לו כן, ואז הלקוח שואל את המוכר כמה עולה המנעול? המוכר עונה לו יש לי 3 אופציות,

1. מנעול פשוט 30 ש"ח

2. מנעול בינוני 50 ש"ח

3. מנעול מעולה 70 ש"ח

הלקוח התלבט ובסוף אמר למוכר תביא את המנעול הבינוני.

וכל אותו זמן עמד מהצד בן אדם ושתק, אחרי שהלך הקונה עם המנעול ניגש אותו אדם אל המוכר ואמר לו תראה לי איזה מנעולים יש לך, מיד הוציא לו המוכר מנעול אחד, ואמר לו זה הנה מה שיש לי

אותו לקוח התפלא ושאל את המוכר, ללקוח הקודם אמרת שיש 3 סוגי מנעולים איך זה שעכשיו יש לך רק סוג אחד?

ענה לו המוכר תמיד יש לי רק מנעול אחד, יש לקוחות שמשלמים 30, יש לקוחות שמשלמים 50, ויש לקוחות שמשלמים 70.

נקודה למחשבה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

בנוגע לממירים, אני דווקא הייתי ממליץ בחום על ממיר אמריקאי איכותי. נכון להיום מותר לייבא לארץ אך ורק ממירים אמריקאיים או אירופאיים אך עדיין ישנם יבואנים מפוקפקים המצליחים להחדיר גם סחורה זולה מסין.

על פי חוק, על הממיר חרוט שם היצרן או קוד מסחרי שלו שכך ניתן לדעת שהממיר שבתוך הקרטון אכן תואם את האריזה עצמה .

אני דווקא הייתי ממליץ על ממיר אמריקאי איכותי לנפח 1800 שמחירו כ-1200 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

פורסם

Pavlik - הממיר של CATCO מסדרה 6904 הוא ממיר אוניברסלי רגיל ופשוט, יש להם סדרות יותר טובות. מבחינת התאמה הוא מתאים בעיקר לנפחים של עד 1600 סמ"ק ולא יותר.

בכל אופן אורך החיים הממוצע של ממיר כזה הוא כ-80,000 ק"מ.

• תוכן חדש...