Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי פורום

ברשותי מגבר קיקר 700.5 ZX

שמגביר אך ורק סט קדמי של אנפיניטי בשתי האום(זו העכבה שלו כסטנדרט בסט הנ''ל)

איזה הבדלים יהיו לי בסאונד?

בעוצמה וכ'

מתכנן בעתיד לבנות מערכת שתהיה כמה שיותר איכותית להאוס טראנס וכ'

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

קשה מאוד לאמר לך דבר כזה בצורה מדוייקת - סה"כ הקיקר הוא מגבר לא רע בכלל.

אני יכול לאמר לך שבמעבר מקיקר 650.4 סדרת ZX למגבר לוויתן של זד - הזד עשה מהקיקר בדיחה.

וזה לא שהקיקר היה כל כך רע אבל הנקיון, הדיוק ובכלל כל אספקט שאפשר לתת למערכת סאונד היו טובים יותר.

מה שאני גם יכול לאמר לך מנסיון זה שלמערכות ששמעתי עליהן רמקולים של מוראל והגברה של אחת משלושת חברות ההגברה קיקר או ג'נסיס או DLS היה אופי סאונד מאוד מאוד דומה רק שכל המערכות שהיו מוגברות על סדרת A של DLS היו פשוט ותסלח לי על הגסות - נשמעות פאקינג נהדר עד מדהים.

זה פשוט מגבר מעולה ואם יהיה לך שיפור אז אני בונה על כך שהשיפור יבוא לווא דווקא בעוצמה - זה יהיה תוצאת לוואי - המערכת שלך לדעתי תשמע ברור יותר (נקיון צליל), אתה תרגיש שהרבה יותר קל לך להבדיל בין כלי נגינה אחד לכלי נגינה אחר - אפשר לקרוא לזה רזולוציה אם תרצה

יכול להיות שצלילים מסויימים שהיו צורמים לך על המגבר הקודם יהיו רגועים יותר על המגבר הנוכחי

בכלל כל התמונה צריכה להתבהר לך - לווא דווקא מבחינת אופי הצליל אלא פשוט בגלל שהכל יהיה ברור יותר.

זה ההימור שלי וזה הימור שמבוסס על נסיון, לדעתי הימור מאוד מאוד בטוח.

תנסה - תגיד לי אם צדקתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדבר המשותף היחיד בין הקיקר שלך לבין ה A3 זה ששניהם מגברים לרכב :)

מגבר 5 ערוצים ALL IN ONE, פשוט יחסית, לעומת דואל מונו מהרמות הגבוהות.

אילו הבדלים לא יהיו בסאונד??

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה ששכחתי להוסיף לגבי הבדל עקרוני בעוצמה לאחר המעבר לDLS הזה - זה יהיה בגלל העובדה שכל יהיה לך ברור יותר ונקי יותר, אתה גם תוכל להגביר קצת יותר את המערכת ועדיין לקבל תמונה ברורה ללא רעשים, ללא עיוותים וללא עליה של קבוצת כלים אחת על קבוצת כלים אחרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז אני מבין שזה ממש קפיצת מדרגה גבוהה ברמה מבחינת הגברה,

בקרוב רוצה להחליף את הסאב הנוכחי(לא חשוב איזה )

לסאב שיהיה חזק שיתן את הבום שלו בבום (כמו במועדון) ולא בום שנמרח,אבל שהבום שהוא יתן יהיה חזק

מבחינת הגברה מדובר על JBL 2200.1

ככה שאין לי בעיה מבחינת סאבים של 1000 RMS וכ'

חשבתי בכלל שאני שומע טראנס לרוב האוסים וכ'

לקנות כמה סאבים בקוטר קטן (10 או 8 אינץ')

שתי סאבים או אפילו שלושה 8 אינץ'

העיקר שיהיה מדוייק בצליל שהוא נותן אך אני לא יוותר על החוויה של הבום

תקציב לסאב 1500 פחות או יותר

לאחר מכן נביא קומפוננט איכותי

audi A3 1.8T

פורסם

אם אתה אוהב את הבום... 8 אינטש זה לא בשבילך גם לא שלישיה

אני ממליץ לך להשאר במידה של 12 אינטש או אפילו לחשוב על 15 אינטש.

Pioneer TS-X150

פורסם

הפנמת לא נכון

סאב 15 אינטש בתיבה לא נכונה, על מגבר חלש מידי, על תשתית חשמל חלשה מידי כמו 90 אחוז מחברי הפורום עד היום - לא פלא...

אם יצא לך פעם לשמוע זוג 15 אינטש של FI ברכב של אליקו, על תשתית חשמל נכונה, הגברה ראויה ותיבה ראויה היית מבין שהם מדוייקים מאוד.

כשאתה לוקח סאב מרוח ומעאפן כמו סטרוקר של סרווין ווגה - הוא מוציא בום מחריד - אבל זה הכל

אותו הדבר L7 וL5 של קיקר - מה זה הבולשיט הזה?

תיקח MTX 5000 מסדרת ט'אנדר

תיקח את JBL GTO (נדמה לי) שהוא ספינת הדגל שלהם

תיקח IDMAX 15 אינטש - אני חושב שליאריק היה אחד כזה

תיקח אאורה NS15

ועוד ועוד ואתה תראה שאפשר בתנאים הנכונים לקבל תוצאה מאוד מדוייקת.

אם מה שאתה מתכוון ב- בום נקי זה לבום שאין בו שום רעידות אז כנראה שאתה לא רוצה לרדת נמוך בכלל אולי אפילו אתה לא רוצה לרדת מ40 הרץ?

דאבל 10 אינטש או 12 אינטש אחד בריא וטוב כמו IDMAX או כמו W6 של JL או מוראל אולטימו - אם זה דאבל אז הSC אם זה בודד אז האולטימו במלוא הדרו - צריכים לעשות עבודה נהדרת.

אני באופן אישי, על הגברה בריאה אם הייתי מחפש את מה שרשמת - לא הייתי חושב על אף סאב אחר חוץ מהאבוק 12 אינטש של AA - פשוט התאהבתי בסאב הזה.

אבל אני בכלל חושב אולי ללכת על דאבל 10 מתישהו ובתיבות קטנות:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי-

1. לדעתי הוא מחפש את הפאנצ' בתדרים הגבוהים יותר. סאב 12" פאנצ'י או זוג 10" אולי יקלעו יותר לטעם שלו (כמו ששמתי לב שכתבת).

2. אין ולא היה דבר כזה IDMAX 15, היה IDQ 15, ועוד יש כאלו ביד שניה בחו"ל, לא יקרים ד"א.

3. ספינת הדגל של JBL זה ה GTI, והוא סאב SQL מעולה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קלעתם בול,

התכוונתי לבום הנקי ושהסאב לא ירד נמוך מדי

צריך סאב מדוייק וכמה שיותר מהיר (CVR ממנולץ לא?:wink: אני צוחק ) לטראנסים האוס וכל מה שיש לו באסים מהירים וחדים

audi A3 1.8T

פורסם

תנסה דאבל 10 אינטש של ההבאים בתור:

JL W6

Morel ultimo sc

IDMAX

אבל אם בא לך לנסות משהו חדש :-D:-D:-D שלוש חברות נהדרות שידועות בסאבוופרים - אגרסיביים - MMATS קצת פחות אבל זו חברה מעולה שלא בדיוק מכירים בארץ.

1. http://www.woofersetc.com/p-4923-mt10-re-audio-10-mt-series-subwoofer.aspx

2.

http://www.woofersetc.com/p-9267-nightshade-10-v2-d2-sundown-audio-10-nightshade-series-dual-2-ohm-subwoofer.aspx

3.

http://www.woofersetc.com/p-2158-p30-10-mmats-p30-10-700-watt-subwoofer.aspx

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...