Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעניין לעשות טרייד ולהחליף את הניסאן האקס טרייל שלי,שנת 2008.

הרכב שלי שווה כ 115 אלף ויש לי עוד כ 40 להוסיף.

אי צריך 7 מקומות.

בינתיים מצאתי לנד קרוזר בנזין 04.

צריך את עזרתכם.

אנחנו משפחה גדולה שעושה כ 20 אלף קילומטר בשנה.

פורסם

בוקר טוב,

אם אתם לא יורדים לשטח אז בתקציב כזה אפשר למצוא מיניוואנים מצויינים לשבעה נוסעים.

אם אתם יורדים לשטח אז אולי כדאי שתבדקו גם את הפג'ארו. אם אני זוכרת נכון לדגם הארוך יש 7 מקומות.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

תודה על העזרה

בינתיים המגרשים חותכים לי מהמכונית סכום רציני אז קודם אמכור את האוטו ולפי זה אתקדם

פורסם

ברור, הם צריכים לקנות ממך מאוד בזול כדי למכור בזול ועוד להרוויח.

בהצלחה במכירה. אפשר לשאול למה שתרצה להחליף X-טרייל 08 בלנדקרוזר ישן יותר בכ-4 שנים?

בכל אופן, גרנדיס יכול להוות אופציה לא רעה עד כמה שידוע לי במידה ותחליט ללכת לכיוון המיניוואנים

פורסם

דווקא על הפגארו לא הייתי ממליץ,

תשים לב שהמחיר מחירון שלו בהשוואה ללנד קרוזר זול בכ 40K וזה לא סתם.

מבדיקה סטטיסטית של החברה שנוסעים איתי בשטח יש לפעמים תקלות שעולות המון כסף ואין ברירה כי אין חלקים,

וממה שהם סיפרו לי היבואן די שולט על שוק החלפים המקוריים.

אחד החברים סיפר שהוא החליף תיבת הילוכים קומפלט בסכום מטורף של 14K ש"ח.

חבר אחר עם פגרו הדגם הישן [של שילדת הסולם] החליף מזרקים בסכום שלא רחוק מה 10K.

תבדוק טוב טוב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תעשה טרייד בניסן,לא עדיף לך? גם רכב שלהם וככה תקבל מחיר סביר על הרכב שלך ואם יש אז כמו שציינו הפטרול יהיה תחליף מרווח והולם.

:fadein:
פורסם

אין בחברה פטרול

אבל אני גם לא חושב שזה יתאים.

הרעיון העיקרי הוא 5 מקומות מרווח עם אופציה לעוד מקום ובפנאי טיולי שטח(עדין ולא מירוצי דקאר..חח)

בינתיים כנראה יש קונה לרכב.

יתכן ואוכל לקנות לנד קרוזר 06.

שקלתי לקחת את הפאג'רו אבל דיי מפחיד אותי השוק שלהם.

שקלתי גם לקחת פת'פאיינדר אבל אני חושש שהשוק שלה יצנח במהרה.

עדיין אני לא סגור על כלום...:-(

• תוכן חדש...