Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלום ילדות שלי הלאנצ'יה אינטגרלה.

עשתה לכולם בית ספר בראלי,כשסובארו ומיצובישי עוד ייצרו דברים מוזרים שנוסעים על מנועי 1300 עלובים.

מישהו משיג לי אחת כזו? 8)

הנזיר מכר את הפרארי וקנה SUPER MOTO.

פורסם

שרשור כזה ארוך ולא מוזכרת ולו פעם אחת אקזוטיקה באמת אמיתית...אחת ששייכת לפה ולא איזו פחית..

24.jpg

פורסם

...אחרי שנים שלא עברה תקינה בישראל (קצת לא ברור כשמסתובבות פה מאות GT/STI וכו)...

בוקר טוב ישראל.

זה לא שהיא "לא עברה תקינה". היא פשוט לא יובאה, כי לא היתה לה תקינה אירופית. בדיוק כמו שהיה עם ה-STI. רק אחרי שהחל יבוא סדיר של הנ"ל לאירופה היא הגיעה אלינו. בדיוק כנ"ל עם המיצובישי - והגרסה שמשווקת באירופה היא גרסה קצת מרוסנת, עם פחות הספק (ופחות זיהום) מהגרסאות היפניות שהגיעו ביבוא אפור.

טל

לא מתווכחת, כל יום לומדת משהו חדשה, דה!

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

שמתי לב שהשרשור קצת גלש לדברים אחרים מהאוו 8

אז זהו שביום חמישי בדרך למפגש של השריריות גם ראיתי אוו 8 אפור או כסוף

לרגע הייתי בהלם כי לא ידעתי שכבר מותר להכניס כאלה בארץ

דייגו טען שזו סיאט איביזה :roll:

אבל אני בטוח במאה אחוז שזו הייתה אוו 8

אבל להגיד לכם ת'אמת