Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור ויכוח שיש לי עם בוחן תנועה, אשמח לקבל את עזרתכם.

נהג נוסע בכביש דו מסלולי עם אי תנועה באמצע. מגיע למקום שמותר לעשות בו פרסה.

הוא מתחיל לבצע את הפרסה, אבל במקום להשלים את הפרסה במלואה, הוא עולה על מעבר חציה, לאחר מכן עולה על המדרכה (כשמשני צידי מעבר החציה, על המדרכה, יש עמודים נמוכים, שאמורים למנוע עליה על המדרכה.), נכנס למגרש החניה ונותן לחיצה בריאה על הגז, רק בשביל להרשים את חבר שלו שנמצא כבר במגרש החניה.

(בציור משורטט מסלול הנסיעה שלו באדום. המפה מגוגל מפות.)

הטענה שלי:

יש כאן 3 עבירות תנועה:

1. נסיעה כנגד כיוון התנועה.

2. עליה על מדרכה במקום שאסור.

3. נהיגה בקלות ראש.

בהתחלה הוא הראה לי את התקנה שמאפשרת לעלות על מדרכה בכדי להיכנס לחצרות.

לאחר מקרה הוא טען שלא ראיתי כלום. (הייתי ברגל במרחק של כ- 20 מ', באור יום מלא ואני מכיר את המקום מצוין...)

לאחר מכן הוא טען שיש לי דיעה קדומה על שוטרים ולכן הערתי לו.

מי משנינו צודק?

אני לא מתכוון להגיש נגדו תלונה, אין לי שום רצון לנקום או משהו דומה.

כל הכוונה שלי היא כזו: אתה שוטר, איש ציבור ובכלל, בוחן תנועה. כשמישהו רואה אותך עושה כזה דבר, זה ממש נראה רע, במיוחד כשאתה עולה בצורה זחוחה לאוטובוס וצוחק על כולם. מה יחשוב האדם הפשוט שרואה אותך עושה כזה דבר?

(דרך אגב, הוא מסרב בתוקף להודות שהוא לא נהג כיאות.)

עבירת תנועה.jpg

• תוכן חדש...