Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שייתנו אייקיו של שלוש ספרות, נראה שחלק מהלקוחות שלהם זקוקים לזה..

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בוקר טוב

יש אנשים שלא מבינים בטוב, וגם לא מבינים את חומרת המעשים שלהם. הדרך בה הם ילמדו תמיד תהיה קשה ואכזרית...

אבל אני יכול להבטיח לך שאם תמשיך ככה ימיך ספורים עד שתמצא את עצמך מעוך על איזה מעקה הפרדה מבטון, למשל.

הלוואי - וישא"ק.

בפעם הבאה שתיסע ככה אולי זה שתעקוף לא יהיה אזרח תמים אלא מישהו קצת יותר עצבני שיפרק אותך ברמזור או סתם איזה כחול שידאג לשלוח אותך למשפט.

אמן ואמן.

שבוע טוב

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
נשמע כמו חרא אמיתי. מזכיר לי את אלה שבפקק הקבוע לאורך כביש 4 דרומה (מגהה עד לגבעת שמואל) עוקפים את כולם בלי להתבלבל מהשוליים השמאליים. בא לי לפעמים להכניס להם חצי רכב לתוך האין נתיב ולהבהיל אותם לתוך הגדר, אבל אין לי אומץ :wink:

אגב, 3 ספרות זהות באמצע המספר יש כמעט לכל המיאטות NC.

רוני

3 ספרות זהות באמצע זה בדרך כלל ברכבים שהיו רכב הדגמה :)

(ניתן לראות בכתבות השונות)

שוב, ל-95% מהמיאטות NC יש 3 ספרות זהות באמצע. מעין "בונוס" מטעם דלק מוטורס.

XXX-לא לכולם-רק למי שמבקש ומי שנחמד:-D

X00-באמצע זה המינימום גם בלי לבקש.

פורסם

ובמקרים כאלו אני אומר לעצמי "כמה כיף שיש לי ג'יפ"

בכל מקרה איתמר, כנראה שכל מה שנותר הוא לקוות שהוא יתרסק לבד ולא על משפחה שלמה.

אל תיקח את זה קשה, כי אתה סוחב את העצבים והוא ממשיך לצחוק על אנשים.

שיהיה שבוע נפלא לכולם :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם אותי מעצבן מאד לראות אנשים נוהגים בצורה כזו על הכביש.

לפני כשבוע התלוננתי למוקד 100 על רכב שנסע בצורה פרועה אך לצערי לא נעשה דבר כנגדו.

אני לעומתכם מאחל לבעל הרכב (המיאטה כמובן) טוטל לוסט, שהרכב שלו יראה כמו פחית קולה שדרכו עליה בחזקה אחרי שהוא יכנס בקיר ביטחון, אם אפשר להשאיר אותו עם טראומה קשה בבקשה.

לפני כחודש ניצלתי ממוות אחרי שאידיוט ערירי אחד "נתקע" מאחורי "זחלן" על 80 בנתיב השמאלי, הבהב לו וצפר לו אך ה"זחלן" לא זז.

מה עשה האידיוט? עקף אותו מימן ודפק לו כזה ברקס בפנים, פשוט מ80 קמ"ש ל30 בבום.

למזלי במקרה הזה אף אחד לא נפגע, הבחור ה"זחלן" עקף אותו באדישות מהשול השמאלי ואני וחבריי צפינו שזה יקרה אז תפסנו מרחק משני המסוכנים האלו.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

רק אני חושב שזה קצת מיותר לפרסם את פרטי הרכב של ה"עבריין"? לדעתי צנזור חלקי של מס' הרכב היה במקום.

לא כל אחד היה רוצה שיפרסמו עליו פרטים כאלה ברשת. יש מספיק דרכים בהם יכול הבחור להפגע מפרסום חושף שכזה.

לתשומת ליבך.

פורסם

מטומטמים יש בכל הצורות והצבעים, ועל כל סוגי הרכבים. לא צריך להתרגש או לעשות "עליהום" על בעלי מיאטות (שחורות).

אם זה ממש מטריד אותך, אני יכול להעביר את זה "הלאה". לא בטוח (למעשה - כמעט בטוח שלא) שהוא חלק ממועדון הרודסטרים הישראלי,

רוב החברים אצלנו במועדון לא משתוללים ביומיום, המודעות הבטיחותית מאוד גבוהה - אצל רוב החברים, לפחות.

3 ספרות זהות באמצע זה בדרך כלל ברכבים שהיו רכב הדגמה :)

(ניתן לראות בכתבות השונות)

כמו שרוני כתב, אלא אם ביקשת מספר "שגרתי", אתה תקבל מספר מיוחד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
רק אני חושב שזה קצת מיותר לפרסם את פרטי הרכב של ה"עבריין"? לדעתי צנזור חלקי של מס' הרכב היה במקום. לא כל אחד היה רוצה שיפרסמו עליו פרטים כאלה ברשת. יש מספיק דרכים בהם יכול הבחור להפגע מפרסום חושף שכזה. לתשומת ליבך.

איך למשל?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
איך צילמת או רשמת את מספר הרכב? עם הפלאפון?

בארץ יש יותר סיכויים שהיית מקבל 1000 ש"ח קנס מאשר שהיו עוצרים את הנהג הזה.

ולשאלה שמעניינת אותי, נכון שאם יש לך רק מספר רישוי של הרכב זו מילה נגד מילה.

אבל אם אני או היושב לצידי מצלמים את בעל הרכב מבצע עבירה, זה יכול להחשב? המשטרה תטריח את עצמה למצוא אותו?

אם המשטרה עצרה נערים שהעלו וידאו שלהם נוסעים במהירות מופרזת בפייסבוק, על אחת כמה וכמה אם תביא וידאו של נהג משתולל אני לא רוצה סיבה שלא יטפלו בזה..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לא רוצה להביא יותר מידיי רעיונות, אבל תחשוב על מישהו שמחפש חלקי חילוף ומנסה לאתר בעלי מיאטות כאלה ואחרים,

או קונה פוטנציאלי (בעתיד) של הרכב שדרך הגוגל יכול למצוא את התרד הזה... :arrow:

חוץ מזה שזה זכות של כל אחד ואחד לשמור על פרטיותו ואני לא חושב שכדאי לחשוף פרטים כאלה על אנשים אחרים על גבי הרשת ואף פי כמה וכמה מלווים בסיפורים כאלה, שאני אגב לא מטיל ספק באמינותם, אך עדיין.. כל עוד רק צד אחד מדבר...

• תוכן חדש...