Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך.

אנחנו לא מכירים, אבל נפגשנו היום באיזור 12 בצהריים בכניסה לעיקול הידוע לשמצה במחלף בר אילן ממזרח לדרום.

אתה, בשיא אנוכיותך וטיפשותך החלטת לעקוף אותי מצד ימין דרך השוליים, במהירות שעמדה סביב ה 140 ונכנסת לסיבוב שעם קצת פחות מזל היה מורח אותך על הקיר. כמובן שלא היה איכפת לך שהצמיגים שלך התמלאו בחול (מה שמוריד את רמת האחיזה שלהם ל 0) ובטח שלא היה לך איכפת איך עפו על האוטו שלי כל האבנים שהיו בשוליים ובטח ובטח שלא עניין אותך הברקסים שדפקו האנשים שחתכת בסיבוב. אחר כך, במחלף אלוף שדה טרם פנייתך לרחוב הירדן ראיתי איך חתכת שלושה נתיבים על שלל המכוניות שנסעו בהם והפתעת את כולם.

כנראה שכדי לחפות על איבר רבייה קטן במיוחד או סתם כי מנת המשכל שלך שואפת ל 0 החלטת לרכוש רכב פוזה שאין לך מושג מה עושים איתו ולמה הוא מסוגל או שסתם אתה לא מכיר את דרווין, אבל אני יכול להבטיח לך שאם תמשיך ככה ימיך ספורים עד שתמצא את עצמך מעוך על איזה מעקה הפרדה מבטון, למשל.

בפעם הבאה שתיסע ככה אולי זה שתעקוף לא יהיה אזרח תמים אלא מישהו קצת יותר עצבני שיפרק אותך ברמזור או סתם איזה כחול שידאג לשלוח אותך למשפט.

יש הרבה נהגים טיפשים בכביש, אתה היית 7 רמות מעל.

אם מישהו מכיר את בעל הרכב המדובר אשמח אם תוכן שרשור זה יועבר לידיעתו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שאין סיכוי שזה יועיל במשהו, אולי תנסה להתלונן במשטרה?

אסור לתת לו לצאת בלי עונש, נהגים כאלה מסכנים את חיי כולנו, לא רק את עצמם.

פורסם

יכול להיות שהוא מיהר לישיבת מערכת של "הזמן הורוד".

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כל פעם שיש נהג שמרגיז אותי בצורה הזאת אני מדמיינת שהוא ממהר לבית חולים.

זה גם מרגיע אותי וגם כנראה נכון, ימשיכו ככה ולשם יגיעו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

את צודקת, זה קורה לעתים שנהג ממהר לבית חולים, אבל סגנון נהיגה כמו שמתואר לא נשמע לי מתאים לאדם שמוביל יולדת, חולה כרוני או פצוע קשה לביה"ח.

כאשר אתה ממהר לבי"ח אתה שם אורות חירום ונוסע מהר (אולי), אבל לא מסכן את עצמך והנוסע שלך ולא את הסביבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קורא לי לא פעם שאיזה מישהו עושה שורה של טעויות מפגרות ומסוכנות ,לפעמים אני רושם את מספר הרכב ואפילו מצלם, הבעיה שאין לי מה לעשות עם זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אהבתי את התיאור :]

יש באיזור הרצליה מיאטה שחורה שאני רואה תמיד

נראה אם במקרה גם זה אותו מ.ר

פורסם
למרות שאין סיכוי שזה יועיל במשהו, אולי תנסה להתלונן במשטרה?

אסור לתת לו לצאת בלי עונש, נהגים כאלה מסכנים את חיי כולנו, לא רק את עצמם.

+1

דווקא במשטרה אוהבים כאלה "כרישים". יתכן שיצמידו לבחור מעקב ויתפרו תיק מיוחד למידותיו.

פורסם

אפשר להעביר מסר גם דרך המועדון שלהם.

לא יודעת כמה זה יעזור ויחנך אדם כזה, אבל כמו שאיתמר תיאר, פעם פעמיים זה מצליח, בסופו של דבר זה בלתי נמנע ומפגש עם קיר או מעקה בטיחות זה רק עיניין של זמן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לגמריי מבין מה אתה מרגיש..

ואם אני הייתי רושם ומצלם כל משוגע בכביש אז כנראה שהייתי כל יום מחליף דפדפת וקונה כבר אלבום תמונות..

1.8TSI

פורסם

לא חושב שהמשטרה יעניין אותם אם תלשין ותיתן להם את מספר הרכב של העבריין תנועה.

הם לא יעשו עם זה כלום.

גם לי יצא לראות איזה מטורף ,נוהג באאודי A5 בצבע אפור נוהג במהירות מופרזת היה על לפחות 150 קמ"ש בכביש של 100, אני עוד הייתי על 120 ,גם הוא חתך כמה מכוניות בשביל לעקוף,לבסוף נפגשתי איתו עומד ברמזור צילמתי את הרכב בפלאפון ולא עשיתי עם זה דבר.:|

• תוכן חדש...