Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט ליאון 1.2 או 1.4 או .18 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הייתם ממליצים לקנות מבין שלושת הדגמים

כמובן להתייחס למחירים ולמבצעים ולמכירה שתהייה בטח אחרי שנתיים או משהו כזה

אני יודע שיש מבצעים על הדגמים והמחירים :

1.2 - 108k

1.4 - אני לא יודע מה מכיר המצע בוודאות אבל נראה לי ש 114k

1.8 - 119k

כמובן שהמחירים אינם כוללים כלום לא אגרה לא סאן רוף רק את המערכת מולטימדיה שלהם(שהבנתי שיש לה בעיות בהתחברות לגלגל ההגה)

מחיר של סאן רוף דרך סיאט הינו 7000 שקל זה כולל חיישניי רוורס

מה אתם הייתם ממליצים לקנות שההשקעה תיהיה שווה ולא מוגזמת מידיי ??

ומה לדעתכם יהיה הדגם הכי מהיר למכירה בעתיד

תודה

פורסם

אתה מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק או רכב שיש לו כוח?

סך הכל זה אותה פלטפורמה של המרכב ומנועים שונים(אני משער שהברקסים ב1.8 יותר גדולים וכ'ו).

אם אתה מסתכל לראיה עתידית במידה ותרצה לחזק את הרכב ה1.8 הוא הבחירה.

אם אתה מחפש צריכת דלק טובה, מספיק כוח(הכל תלוי בבנאדם) אז ה1.4 הוא בחירה טובה.

אני לא מכיר את ה1.2 כדי לתת חוות דעת על המנוע, אבל אומרים שהוא מנוע מצויין.

Got To love It

פורסם
אוקיי אבל מה אתם הייתם מעדיפים ומה נראה לכם יהיה רכב יותר מבוקש בעוד שנתיים ולמה

נוכחתי לגלות שהמשפט ״לכל סיר יש מכסה״ נכון, ותופס חזק.

כך שבעניין מכירת הרכב, הסר דאגה מלבך, הקונה יגיע בבוא הזמן.

שב עם עצמך, עשה חושבים ותחליט מה הדרישות והצרכים שלך מהרכב.

במידה ותחליט שמחירי הדלק כבדים לכיס שלך וכוח מנוע זה לא קרטריון חשוב, כנראה שהמנועים הקטנים יתאימו לך יותר.

במידה ודלק זה לא משהו שאתה לוקח בחשבון, וכוח/פילפל/נסיעה באזור הררי עם הברה עליות ועקיפות זאת הסביבה הטבעית שלך, מנוע ה 1.8tsi יתאים לך טוב יותר.

לא סתם יצרניות הרכב מציעים מגוון רחב של מנועים, רמות גימור שונות, תוספות כאלה ואחרות.

לכל לקוח דרישות ורצונות משלו, וליצרניות הרכב יש מטרה, והיא לתפור לצרכן את הדיל הטוב ביותר.

בהצלחה ברכישת הרכב החדש.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אחלה המון תודה

מה נראה לכם איזה מחיר הכי טוב אני יכול להוציא על ה1.4 tsi שעולה אחרי ההנחה 114

בגימור סטייל

ונכחתי לדעת שגימור הסטייל מגיע עם המערכת שהם טוענים שהם מביאים בחינם וזה שקר מוחלט שזה במתנה

רכב בגימור סטייל מגיע בכול העולם עם מסך מגע וכול שאר הפיצ'רים המדוברים (כנראה שהם מחליפים את הדגם למשהו יותר ישראלי)

נראה לכם שאני יכול להוציא מהם את הרכב ב 114 כולל עליה לכביש וצבע מטאלי ???

עם כן מה עליי לעשות כדיי לגרום לזה לקרות ??? ובאיזה צורה נכונה כדאי לי לגשת לזה ?

פורסם

כמובן שהכל תלוי ביכולות המיקוח שלך אבל אני בספק אם תצליח להוציא יותר מקודנית וחיישנים כלשהם

כשצ'מפיון יוצאת במבצעים כל שני וחמישי - לא חסר קונים. התוצאה היא שהם מרשים לעצמם לנפנף לקוחות שדורשים הנחות

פורסם

זה מאוד תלוי.

ה1.8 הכי "ביצועיסטי" והכי "גמיש" וייתן ביצועים הכי טובים.

ה1.4 הוא הביינים, מצד אחד הוא די חסכוני, מצד שני הביצועים שלו טובים יחסית.

ה1.2 אמור להיות החסכוני ביותר, אבל הוא ה"חלש" ביותר בחבורה.

זה מאוד תלוי בצורך שלך. אני הייתי באופן אישי סביר להניח בוחר ב1.2 או ב1.4 עבור הצרכים האישיים שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ה-1.2 הוא מנוע מצויין - הוא אמנם הכי "חלש" במשפחת ה-TSI אך הוא די בריון בהשוואה למנועים קונבציונלים ועושה את העבודה מצויין (בכל זאת 17.9 קג"מ מ-1550 עד 4100 סל"ד, יותר ממנוע 1.8 סטנדרטי כמו בסיביק למשל).

תערוך נסיעת מבחן ותבחר מה הפשרה הטובה ביותר מבחינתך בין כח וחסכון בדלק.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...