Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרישות מיגון פאביה TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לקבל רכב חדש שהזמנתי (פאביה TSI DSG) ואני בודק מחירי ביטוח כי אני צריך להודיע מיידית לסוכנות איזה מיגון להתקין על מנת שקבלת הרכב לא תתעכב.

הבעיה שלי שחלק מהחברות דורשות מיגון של איתורן SAVE או POINTER MAX שעלות ההתקנה שלו 1090 ש"ח + דמי מנוי של כ 30 ש"ח לחודש ככה שאני ישלם על זה כל הזמן ולא נראה לי שהדרישה הזאת מוצדקת (קצת מוגזמת - זה עדיין לא רכב יוקרה).

יתר החברות דורשות דמי ביטוח גבוהים בהרבה (בין 1000 ל-2000 ש"ח יותר)

השאלה שלי: אם יש לכם רכב חדש (במיוחד כזה), איפה אתם מבוטחים ואיזה מיגון יש לכם ברכב?

נ.ב בשירביט הציעו לי ביטוח בזול ועם קודן בלבד אבל שמעתי מכמה אנשים שעדיף לא לעבוד איתם. יש למישהו נסיון איתם?

פורסם

יש לי אותו רכב כמו שלך - רק ידני,וסוכנת הביטוח שלי "דרשה" רק קודנית (בלי אזעקה,איתוראן,ושאר דברים מיותרים).

מבוטח באליהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למה שלא תתקין כספת SAFE CAR + קודן וגמרתה את הסיפור בלי דמי מנוי.

תתקשר :

למוקד ביטוחים של רב בריח מוטורס 089424242 יתנו לך הצעת מחיר ויפנו אותך להתקנה בתחנות שירות והתקנה

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

תודה, אני אנסה גם באליהו.

ולגבי כספת - אמרו לי מהסוכנות רכב שאי אפשר לשים כספת ברכב הזה (כנראה שהסתבכו עם זה בעבר).

באמת נראה לי שחוץ מהאמובילייזר שהרכב מגיע איתו מקסימום להתקין קודן.

פורסם
באמת נראה לי שחוץ מהאמובילייזר שהרכב מגיע איתו מקסימום להתקין קודן.

מספיק בהחלט :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני (ברומסטר TSI) מבוטח בפניקס ללא התקנות כלל!

אני מעדיף לקבל את המכונית כמו שהיא יצאה מהמפעל מבלי שמישהו "יתעסק" לי במערכות רגישות עם פוטנציאל לעוגמת נפש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

דרישות מיגון מוגזמות דרשו ממך, ממני דרשו רק קודנית, מבוטח במנורה.

בפניקס לא דרשו אף אמצעי מיגון אך הפוליסה שהוצעה לי היתה יקרה בכ900 ש"ח לעומת מנורה אז העדפתי כבר לשים קודנית בהפרש המחירים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש לי גם את אותו הרכב רק ידני, הכי זול היה לבטח אותו בביטוח ישיר ובהפרש של כמה אלפים והם גם דרשו רק קודנית ועלוקה.

פורסם

פולו TSI מבוטחת באליהו - רק אמובילייזר מקורי בתנאי שלא מתגורר בקומת קרקע.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כל תרבות הקודנים האלה רק פוגעת במבנה המקורי של הרכב וכל התעסקות ישראלית במערכת החשמל יוצרת צרות.

רוב הקודנים האלה לא מחזיקים יותר משנתיים בלי בעיות בלוח המקשים או בחיבורים והמתקינים לא מתעסקים בתיקונים יותר מדי אלא מחייבים להחליף והעלות כמובן לא מבוטלת.

אני פירקתי לאחרונה קודן בן 3 מהמאזדה המשפחתית משום שהוא גרם לאינספור בעיות. הגענו למצב שבכל ניסיון ניתוק הוא משמיע צליל שגוי, הרכב מניע ולאחר מכן מתכבה, יש להקיש את הקוד שוב ורק לאחר מכן הוא "מאשר" לי להניע ולהתחיל בנסיעה. מיותר לציין שהמצבר מצא מאוד מהר את סופו וזה היה הקש ששבר את גב הגמל וגרם לי לנתק את המחלה הזאת מהרכב שלי. השארתי אותו מודבק ואת כל החיווט מוכן לחיבור ואם הקונה של הרכב יהיה מעוניין לחבר אותו הוא מוזמן.

בדלק מוטורס עד לא מזמן עקפו את הבעיה הזאת על ידי התקנת מערכת אזעקה יקרה (קוברה) שכוללת קוד בשלט הרכב. לאחרונה ראיתי מאזדות חדשות שכוללות קודנית ושלט שונה, כנראה שגם את אזעקת הקובה המצויינת חברות הביטוח כבר לא מאשרות אלא רק את ערכות הקודן הזולות והרעועות. ברכב שלי מותקת אזעקת קוברה שהגיעה איתו מהיבואן ועד היום מלבד החלפת סוללות בשלטים עובדת בצורה מצויינת.

פורסם
^

מה רע בלהתגורר בקומת קרקע? :?

מצויין לגור בקומת קרקע, רק שכל חברות הביטוח דורשות התקנת קודנית למיקרה של גניבת המפתחות מהבית.

לדעתן (של חברותה ביטוח) יותר קל לגנוב מפתחות הרכב מבית קרקע\קומת קרקע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפעמים כדאי לשלם קצת יותר על מיגונים מחמירים משתי סיבות-

1, רוב האנשים בודקים רק את מחיר הפוליסות בחברות השונות אבל שוכחים לברר מה גובה ההשתתפות במקרה של תאונה\גניבה, מה התעריף במקרה שתרצו לתקן במוסך מסוים ולא מוסך הסדר (הבדל שיכול להוסיף 2000 ש"ח במקרה הגרוע מניסיון), מה התחייבות הביטוח לגבי רכב חלופי ולכמה זמן, דברים שכשצריכים אותם מבינים למה יש הבדלים במחירים בין החברות.

2, גם אנחנו קנינו סקודה סופרב לפני תקופה ונדרשנו לאיתוראן עם שני מוקדים ברכב- לא זול. אחרי כמה חודשים ניסו לגנוב את הרכב והסתבכו עם האיתוראן, מה שגרם להפעלתו- התקשרו אלינו ותפסנו את הגנב על חם (למרות שהוא הצליח להימלט) אבל לפחות נשאר הרכב. אני מאמין שאם היתה מערכת מיגון רגילה\רק קודנית הוא כבר מזמן לא היה בנמצא.

לכן לדעתי תחשוב טוב טוב לפני שאתה שולל את זה.

פורסם
כל תרבות הקודנים האלה רק פוגעת במבנה המקורי של הרכב וכל התעסקות ישראלית במערכת החשמל יוצרת צרות.

רוב הקודנים האלה לא מחזיקים יותר משנתיים בלי בעיות בלוח המקשים או בחיבורים והמתקינים לא מתעסקים בתיקונים יותר מדי אלא מחייבים להחליף והעלות כמובן לא מבוטלת..

הלללו, אתה מכליל ומשמיץ בגלל נסיון אישי רע שלך. כמה מקרים כבר נתקלת/בדקת?

אצלי כבר יותר מ-10 שנים יש קודן. 0 תקלות. וזה עוד ברנו שיש קהל גדול שלא ממש מחבב את היצרן הזה.

מסכים שאיכות ההתקנה משמעותית מאוד למתקן הזה - דע שיש מתקינים איכותיים. אולי עולה יותר - אבל יש תמורה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...