Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קובץ עם סיומת IMG

ESTK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הורדתי כמה קבצים והם עם סיומת IMG , זה אמור להיות חלקים של תוכנת ווינדוס 3.11,

WINZIP לא מצליחה לפתוח אותם, הורדתי אותם מTORENT אןו משהו כזה.

בנוסף יש לי את הדיסקים המקוריים,1.44 ,אבל הראשון דפוק, ולא ניתן לקרא ממנו, יש איזה תוכנה שיכולה לסדר את זה? גם SCANDISK לא מצליחה, היא אומרת שצריך לפרמט את הדיסקט.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שלא תשאל את חברך הטוב גוגל? יש לו את כל התשובות. אולי חוץ מהתשובה לשאלה "למה אתה צריך ווינדוס 3.11?"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב הסתדרתי, אבל יש בעיה חדשה,

הווינודס מותקן, אבל הדוס שיש במחשב הזה זה הדוס של 98, כלומר, פרמטתי את ההרדיסק בעבר, ויש בו קבצי DOS של WINDOWS 98, כלומר שפרמטתי אותו עשיתי S\ כדי שתהיה לי לפחות שורת פקודה.

ועכשיו אחרי שהתקנתי את הווינדוס, הוא אומר לי שיש בעיה עם גרסת הדוס, היא לא מתאימה, איך אפשר לסדר את זה?

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב ששיגור לשנות ה-2000 יפתור את הבעיה :wink:

(מצטער, לא יכולתי להתאפק)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב לא משנה, הורדתי את DOS 5 מהאנטרנט וגם את 6,

התקנתי את דוס 5, ופרמתטי עם העתקת קבצי מערכת (משום מה הוא מבקש לעדכן את התאריך בכל פעם שהמחשב מופעל מחדש,) ועכשיו אני מתקין שוב את הווינדוס, נקווה שזה יעבוד

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ESTK, יש לך בבית מוזאיון מחשבים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב לא משנה, הורדתי את DOS 5 מהאנטרנט וגם את 6,

התקנתי את דוס 5, ופרמתטי עם העתקת קבצי מערכת (משום מה הוא מבקש לעדכן את התאריך בכל פעם שהמחשב מופעל מחדש,) ועכשיו אני מתקין שוב את הווינדוס, נקווה שזה יעבוד

סתם שאלה, למה לא דוס 6.22?

נ.ב. אם זיכרוני אינו מטעה אותי, WINDOWS COMMANDER יודע ליצור דיסקטים מקבצי IMG.

נ.נ.ב. אם אתה מפעיל דוס עם וין3.11 תחת אמולטור, אז WINDOWS VIRTUAL PC יודע לקרוא את הפורמט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ESTK, יש לך בבית מוזאיון מחשבים?
סוג של...

יש בעיה אני התקנתי את הוינדוס אבל הוא לא מצליח להעלות אותה , הוא מראה את החלון הטורקיז עם הסמל של וינדוס של פעם, ואז המסך ניהיה שחור ורואים את הסימן של העכבר, אבל כלום לא זז.

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי לחפש בקרטון ההוא למעלה עם כל הדיסקטים של פעם - אבל אין משהו שיוכל לסייע.

אולי תנסה לפנות למיקרוסופט ישראל? בלי קשר לחוקיות או לא, אולי בשחזור נוסטלגי כזה הם יסייעו ויכוונו, רק בשביל החיוך שיש בזה. משהו כמו מועדון ה-5 למחשבים...

חוצמזה, בעבר דיברו שבחיפה, במדיטק, יהיה מוזיאון מחשבים בראשית 2011, וזה כעת. נסה לראות אם יריב, המנהל, יוכל לסייע http://www.mediatech.co.il/museum או לפנות אל יריב באימייל mailto:[email protected]

ב-13.1.2011 יפתח במאונטיין ויו, קרוב לסן חוזה שהיא קרובה לסן פרציסקו (קרוב זה 30-40 ק"צ) מוזיאון להיסטוריית מחשבים. למי שמתעניין או מתכונן לבקר בסן פרנציסקו. המון תצוגות, הדגמות ועשוי יפה ובגדול.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...