Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצב טוב בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יום ההולדת של האשה מתקרב.

החלטתי להפתיע בארוחת ערב טובה, היא אוהבת בשר ולכן השאלה היא - איפה אני מוצא קצב טוב בחיפה?

למתעניינים, חשבתי ללכת על קילו של פילה משובח.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אם הדוניה רוסה בעין הוד פתוחה, הייתי ממליץ על נסיעה של 20 דק' לטובת בשר מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אליהו ליד היוניברס קלאב בתל חנן- בשר ארגנטינאי.

אנטריקוט ארגנטיני משובח.

פילה אין להם כי זה כשר. פילה לא כשר תוכל למצוא בלימוזין רמת ישי.

אבל אני ממליץ לך על האנטריקוט, אפילו יותר טעים (שומני יותר).

פורסם

כמובן שיש את לימוזין. אבל...

יש את סמיר בטבעון (רמה של לימוזין, מחיר רגיל) ואת אבו-שאקרה (או משהו כזה) בואדי בחיפה שאצלו בד"כ אני קונה.

פורסם

משהו ממש טוב שאכלתי פעם:

קח איזו חתיכה טובה ואיכותית של אנטריקוט (1.5-2 ק"ג) תשרה אותו במקרר לכמה שעות או למשך הלילה במקרר עם שמן זית, תבלינים כגון רוזמרין, פילפל אנגלי, פפריקה ועוד שאני לא זוכר.

את הבשר צריך קודם לסגור במחבת ואחר כך להעביר לבישול בתנור רוב הזמן מכוסה עם נייר אלומיניום ורק בסוף קצת פתוח.

אם תמצא קצב אז תמורת כמה שקלים הוא יכין לך מראש את חתיכת הבשר עם התיבול סגור בוואקום. ואם לא אז לפחות מתכון מדוייק יותר תקבל ממנו.

טעים באחריות ותענוג לכל קרניבור.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
"אחים סבאח" בוואדי.

דרך צרפת 52

טל' 04-8330394

לא ניסיתי אותם באופן אישי, אל דבר אחד בטוח - הם אכן בוואדי ניסנאס, אבל דרך צרפת זה ממש לא בוואדי ...

מצטרף להמלצה על אייזן במושבה הגרמנית (בן גוריון, סמוך לוואדי ...)

• תוכן חדש...