Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך תקף אותי זקן :shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור היה בנהריה היום!

בזמן העומסים הכבדים של שישי בצהרים בצומת די פקוקה אני לאט לאט גולש לכוון הצומת כאשר הנתיב שאותו אני חוצה, הנוסע משמאל לימין פקוק לגמרי, כמובן שנמצא האדם הישר האחד שנתן לי מקום לגלוש ולחצות את הצומת (לפנות לנתיב הנגדי הנוסע מימין לשמאל).

פתאום אני רואה מסחרית של VW שעפה לכווני (להזכירכם האיזור מאוד מאוד עמוס) מהכיכר הצמודה לצומת שבה אני נמצא (מרחק 30 מטר).

אני כמובן בולם בחוזקה והמסחרית של אדון מאוד מבוגר (כבן 60/70) שמתחיל לבלום רק לאחר שעבר את הרכב שלי.

האדון פותח מייד את הדלת שלו וקופץ מהרכב! יש להזכיר כי הרכב שלו כנראה עדיין בהילוך ומתדרדר קדימה.

אני פותח את החלון וצועק לו שהרכב שלו מתדרדר, הוא חוזר ומדומם.

לאחר מכן רץ אלי בצעקות שכמעט הרגתי אותו, אני אומר לו בנימוס "סבא לאן אתה טס ככה בעיר באיזור כזה פקוק באמצע צומת?"

(החלון שלי פתוח), הדביל הזה מכניס ידים לתוך הרכב שלי ושורט לי את הפנים !!!! אני פשוט היתי בשוק !!!

כמובן דחפתי אותו בחזרה, מזל שהיו 2 שוטרים ליד שהעיפו אותו ממני.

הוא עוד רב אם השוטרים שהוא צודק, ואני רוצח וכו וכו', להזכירכם נסעתי ממש לאט (גילגול לצומת).

הם הציעו לי לרשום תלונה, אני נסעתי לתחנת המשטרה והשוטרים הביאו את הזקן ברכבם.

שם כבר חיקיתי להם 15 דקות, כנראה האיש לא רצה לבוא איתם... אני כבר החלטתי לוותר על העניין וברגע שהגיעו השוטרים עם הזקן הם אילצו אותו להתנצל, האדם גם טען כי אני שרטתי לעצמי את הפנים כשהוא דחף לי את הידים לחלון :shock: .

היתי פשוט בשוק מההתנהגות של אדם מבוגר וחובש כיפה.

היום אני הולך למסעדה עם פרצוף שרוט, מסקנה : לא לפתוח בשום פנים ואופן חלון לשום אדון כמה שהוא יראה לכם תמים ועדיף הדביל הזה היה מתדרדר עם הרכב שלו לתוך איזה תעלה!!!

פורסם

מזל שלא היה לו ביד איזשהו חפץ שיכל להסב לך נזק גדול יותר, אכן צודק ואסור לפתוח חלון ודלת לאף אחד שמראה סימני תוקפנות.

שנה טובה ורגועה לכולם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני אישית לא מבין למה בכלל פתחת את החלון אם ראית שהאדם מתקרב לכיוונך עם כוונות אלימות כשלפי התוצאה, זה ניראה שאין ברצונך להיכנס לעניין הזה בכלל. היית צריך להמשיך ליסוע או לפחות לא לפתוח את החלון.

פורסם

מבחינת חוקי התנועה אתה העבריין אלא אם היה לנהג האחר שלט עצור/ זכות קדימה

משאר הבחינות הוא העבריין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תגיד תודה שנפלת על זקן עם ציפורניים ולא על ערס עם סכין יפנית, היו לך צלקות לכל החיים.

יש אנשים עם פתיל יותר מידי קצר, שמקומם בכביש הוא פצצה מתקתקת.

פורסם
מזל שהיו 2 שוטרים ליד שהעיפו אותו ממני.

הם הציעו לי לרשום תלונה,

2 שוטרים ראו הכל , והם לטובתך ?

אין דברים כאלה :-) !

חבל שלא הגשת תלונה (רק כדי לתת לו סיבה לחשוב על מה שהוא עשה )

פורסם

בגלל דברים כאלה ואחרים יש לי אלה טלסקופית ושוקר בתא כפפות, מזל שהוא לא נפל עליי, כי עם 2 שוטרים היו רואים אותי מרביץ עם עלה לזקן חובש כיפה אחרי שהוא קיבל זפטה משוקר, הם היו מביאים אותי בניידת ולא משנה מי התחיל.

מסקנה: לבדוק שאין שוטרים בסביבה!

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

מסקנה, שצריך להחזיק את גנא איתך באוטו :)

גנא, כמובן שעם שכר.

אני כבר מזמן משתדל לא להתייחס לכלום בכביש, לא לדבר עם אף אחד ולא לענות. גם אם מישהו חותך/עוקף אותי אני לא מסנוור ולא מצפצף. אי אפשר לדעת מי נוהג ברכב. סליחה תיקון- מי הפסיכי שנוהג ברכב.

יבגני, רוצה מוט טיטניום להחזיק באוטו? ;)

Got To love It

• תוכן חדש...