Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רוצה הזמנה ל TorrentLeech?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתתפתי באיזה הגרלה שהם עשו של VIP וזכיתי וקיבלתי 4 הזמנות

מי שמעוניין אני יכול להזמין אותו

רציתי לפרסם את הנושא באוף אבל אין לי גישה שם

160 סוסונים אימפרזה 2007 2.0L

פורסם

חברה מי שלא מתכוון לעשות שם ביפור (מהמילה buffer) אין לו צורך בהזמנה , התנאי רטיו שלהם קשים וקשה מאוד לעלות שם את הרטיו , מי שצריך אתר רב שימושי יכול להסתפק ב IPT , שוב , רק מי שלא מתכוון באמת להשקיע ולהעלות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
חברה מי שלא מתכוון לעשות שם ביפור (מהמילה buffer) אין לו צורך בהזמנה , התנאי רטיו שלהם קשים וקשה מאוד לעלות שם את הרטיו , מי שצריך אתר רב שימושי יכול להסתפק ב IPT , שוב , רק מי שלא מתכוון באמת להשקיע ולהעלות

+1

ואני מבקש התחייבות ממי שאני מזמין שיבטיח לי לא לרמות (זיופים וכאלה)

עריכה: אריק וגיא קיבלו

נשארו עוד 2 לותיקים

160 סוסונים אימפרזה 2007 2.0L

פורסם

אפשר הסבר איך אני משתף בטורנט ? באימיול זה פשוט וקל,רק בוחרים תיקיות.

תודה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
+1

ואני מבקש התחייבות ממי שאני מזמין שיבטיח לי לא לרמות (זיופים וכאלה)

עריכה: אריק וגיא קיבלו

נשארו עוד 2 לותיקים

אל תדאג,היה לי שם חשבון במשך 3 שנים,עד שהייתה תקופה שלא יכלתי להיכנס לאינטרנט ל3 חודשים,והם פשוט מחקו לי את החשבון.

גם המחשב שלי פתוח 24/7 ככה שאני מעלה כל יום כל היום.

תודה על ההזמנה!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שטויות במיץ, אם משאירים את הטורנטיאדה פתוחה, אין בעיה להחזיק רטיו של 1.5.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...