Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חבר'ס,

היום בחיפושים שלי ביד שניה מצאתי סיאט איביזה שנת 2000 מנוע 1.6 (100כ''ס) ידני במצב שמור מאוד.

התקשרתי למוכר דיברתי איתו אומר לי האוטו ממש שמור השלדה נקייה גם מנוע, גיר והכל, לא עבר שום תאונה יש כמה סריטות פה ושם אבל זה משהו ממש בקטנה והפלוס הגדול שהוא מגיע עם ספר טיפולים!!

שבוע הבא אני נוסע לבדוק את הרכב מקווה שהל יהיה טוב ונקח אותו!

קצת פרטים על האוטו:

יצרן: סיאט

דגם: איביזה (עד 02)

נפח: 1600

שנת: 2000

יד: 3

ת. הילוכים: ידני

סוג מנוע: בנזין

טסט עד: 12-2012

ק''מ: 145,000

צבע: כחול

מזגן: אין

בעלות קודמת: פרטית

בעלות נוכחית: פרטית

תאור:

שמור , מצב מכני מצוייין , לאחר טיפול 10000 , צמיגים מאחורה חדשים בפנים הכל עובד. דגם 100 כ"ס .גמיש במחיר לרציניים

תוספות:

ג'אנט מגנזיום 15 , מערכת מושקעת סאב טוויטרים ו2 מגברים , דיבורית BT .

ועכשיו יש לי כמה שאלות, מה הצריכת הדלק הממוצעת של הרכב בבין עירוני ובעירוני (רגוע)

העם יש בעיות מיוחדות ברכב שצריך לבדוק, על מה לשים דגש בזמן נסיעת מבחן ועם יש לכם משהו להוסיף תגידו.

ואיך הרכב באופן כללי?

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

לא נראלי שאין מזגן, בטח טעות שהוא רשם.

והנה המודעה שלו ביד שניה אתה מוזמן לראות,

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1710800

ואגב זה רק אני או שהצבע בגג התקלף קצת?

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

קשה לדעת לפי האיכות של התמונות אבל יש סיכוי שהוא אכן מתקלף.

אם זה כך זה אומר שהרכב עמד הרבה בשמש, תבדוק שאין גם סדקים בדשבורד.

ובלי שום קשר, תמוה שהוא ציין שאין מזגן... הרי הרכב בא עם מזגן במקור,

יכול להיות שיש שם עניינים שדורשים החלפה וטיפול.

פורסם
קשה לדעת לפי האיכות של התמונות אבל יש סיכוי שהוא אכן מתקלף.

אם זה כך זה אומר שהרכב עמד הרבה בשמש, תבדוק שאין גם סדקים בדשבורד.

ובלי שום קשר, תמוה שהוא ציין שאין מזגן... הרי הרכב בא עם מזגן במקור,

יכול להיות שיש שם עניינים שדורשים החלפה וטיפול.

כן שמתי לב לזה, ועכשיו רשמתי הודעה למוכר נראה מה הוא יענה לי בקשר לזה.

ובקשר לדשבורד נבדוק את הרכב בצורה יסודית מא' עד ת' ועם הכל יהיה טוב ויפה אז נקח אותו לבדיקה. אגב אפשר המלצה על מוסך באזור הרצליה שיכול לבדוק את הרכב בצורה יסודית במחיר טוב?

עם המזגן נראה מה קורה אני מקווה שזאת רק טעות שלו בכתיבה ולא משהו רצייני שדורש החלפה כי העסק מאוד יקר (למרות שאני טכנאי מיזוג אוויר מתחיל לא יודע איך לסדר את זה)

פורסם

עכשיו המוכר התקשר עליי אמר לי שהצבע לא ממש מתקלף אלה הוא עיבד את הצבע שלו בשמש בגלל שעמד הרבה זמן בשמש,

ובקשר למזגן הוא אומר לי שיש לו בעייה שהוא לא מקרר והוא היה במוסך ואמרו לו להחליף את המדחס ולפי מה שאמר לי זה עניין של 500-600 שקל בערך.

ובקשר לטסט הוא העביר אותו אתמול ואמר לי שהטסט באמת עד ה 12-2012 זה באמת יכול להיות? ממתי יש טסט לשנתיים?

בקיצור קצת התבאסתי בקשר לזה אבל בכל זאת אני יסע לבדוק את הרכב ביום ראשון בערב אחרי הבסיס ונראה.

מה אתה אומר כדאיי לקחת עכשיו את הרכב אחרי כל הבעיות האלו?

פורסם
להחליף מדחס לא עולה 600 שקל :evil:

אז כמה עולה מדחס חדש + כל העבודה?

פורסם

אני צריך גם המלצה על מוסך שיכול לבדוק את הרכב בצורה הטובה ביותר באזור הרצליה.

פורסם

יאללה חבר'ה צריך תגובה עכשיו מחר אחרי הבסיס נוסע לבדוק את הרכב

פורסם

לפי חיפוש בפורום העלה ששיפוץ מדחס עולה סביבות ה 1500,אבל זה תלוי ברכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני צריך גם המלצה על מוסך שיכול לבדוק את הרכב בצורה הטובה ביותר באזור הרצליה.

תרד מגלילות לאיילון, צא במחלף השלום ותפנה ימינה ואחר שמאלה לרחוב המסגר.

כנס למוסך רון, שלם לו 100 ש"ח + מע"מ ותהיה לך בדיקה מקצועית על כל המכלולים המכאניים ברכב.

אחר כך תוכל להתקזז עם המוכר על כל התקלות שצריך לסדר.

יכול להיות שאם הוא יעלה את הרכב על הליפט הוא יוכל לומר לך מה מצב השילדה, אם לא הוא ישלח אותך לפחח שיבדוק את זה, לא יותר מ 2 דקות עבודה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ובקשר לטסט הוא העביר אותו אתמול ואמר לי שהטסט באמת עד ה 12-2012 זה באמת יכול להיות?

מה נסגר עם הבחור הזה??? מה זה טסט לשנתיים?

אין מזגן, טסט "לשנתיים", וצבע שמתקלף כי הרכב עמד הרבה בשמש...

לדעתי תוכל למצוא משהו יותר טוב מקונה קצת פחות מעופף.

פורסם
לפי חיפוש בפורום העלה ששיפוץ מדחס עולה סביבות ה 1500,אבל זה תלוי ברכב.

אוקיי עכשיו אני ידע כמה להוריד מהמוכר על המזגן, טוב שלא הצליח לעבוד עליי.

תרד מגלילות לאיילון, צא במחלף השלום ותפנה ימינה ואחר שמאלה לרחוב המסגר.

כנס למוסך רון, שלם לו 100 ש"ח + מע"מ ותהיה לך בדיקה מקצועית על כל המכלולים המכאניים ברכב.

אחר כך תוכל להתקזז עם המוכר על כל התקלות שצריך לסדר.

יכול להיות שאם הוא יעלה את הרכב על הליפט הוא יוכל לומר לך מה מצב השילדה, אם לא הוא ישלח אותך לפחח שיבדוק את זה, לא יותר מ 2 דקות עבודה.

לא ממש הבנתי איך אני מגיע לשם יש מצב תגיד לי כתובת ואני יסתדר לבד?

וזה לא רחוק מהרצלייה כל הנסיעה הזאת, עם יש מוסך אמין באזור הרצליה אז עדיף שם.

מה נסגר עם הבחור הזה??? מה זה טסט לשנתיים?

אין מזגן, טסט "לשנתיים", וצבע שמתקלף כי הרכב עמד הרבה בשמש...

לדעתי תוכל למצוא משהו יותר טוב מקונה קצת פחות מעופף.

אין לי מושג כנראה טעות שלו אבל דיברתי איתו אתמול והוא אמר שהוא העביר את האוטו טסט לפני יומיים אבל נבדוק את כל העניין מחר כשאני יסע לבדוק את האוטו מקווה שהכל יהיה בסיידר חוץ מכל הבעיות האלו, נעשה נסיעת מבחן נבדוק ואז אני יעדכן אותכם פה.

תודה על העזרה חבר'ה!

פורסם

מוסך רון. המסגר 31 ת"א.

תעשה עליו חיפוש בפורום, תמצא רק דברים טובים. שווה לך את הנסיעה הקצרה של 5 מחלפים באיילון עד אליו.

רבע שעה מגלילות ואתה שם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...