Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לעזעזל הנחיתו בארץ את הקרוז 1.6החדשה" עם תיבת ההילוכים המשופרת והמנוע בעל הספק יותר חזק

אבל מישום מה ב1.8 אין שינוי! מה הקטע?!

מספיק שהיו משנים רק ת התיבה ב1.8 והיא הייתה מתחרה ראש בראש מול מתחרותיה

אני מחפש כרגע לקנות רכב חדש ותאמת אין כל כך הרבה אלנטרנטיבות בתקציב שלי

ואם הקרוז 1.8 הייתה מהירה ופחות רועשת מה1.6 זה היה חוסך לי המון כאבי ראש.

חשבתי על האוקטביה החדשה אבל היא ירדה עקב זה שיש רשימת המתנה של 6-9 חודשים.

מאזדה 3 2.0 הייתה לי אבל אנחנו רוצים להחליף למשהו יותר נוח ומרווח.

צרפתיות לא בא בחשבון אז מה עושים?

פורסם

ג'טה? סיויק?

האם בדקת בסוכנות מה מצב ההזמנות לדגם הספיציפי של האוקטביה שבו אתה מעוניין?

במחיר של קרוז 1.8 תוכל לרכוש את האוקטביה 1.4 TSI, ככל הידוע לי רישמת ההמתנה היא לדגם ה-1.2 שזוכה לביקוש ער בקרב לקוחות הליסינג וההמתנה היא עד חודש אפריל.

אני אישית גם מחפש רכב חדש או משומש חדש יחסית. אתמול ביקרתי בסוכנות טויוטה, את הקורולה אני לא סופר עקה איבזור בטיחותי חסר. אבל האוריס, אחותה השמנמנה מאוד מצאה חן בעיני. האיבזור בסדר ובדגם שנמכר כרגע יש אפשרות לגג שמש וריפודים בהירים בתוספת זניחה יחסית, הרכב מאובזר למדי וגם מרווח לדעתי. אם יש עניין אני ממליץ לבדוק.

בהצלחה.

פורסם

בדקתי לגבי ה1.2 אבל לא לגבי 1.4 הסיבה היא בעיקר בגלל הטרייד אין של שברולט נותן לי הצעה שקה לסרב לה לעומת בקנדה שהבנתי שהם לא מותנים טרייד אין במחירון. הטויוטה לא באה בחשבון במיוחד במרכב האצ׳בק.

פורסם

Mazda 3 Man לפי מה שידוע לי אני חושב שגם במנוע 1.8 של הקרוז שינו את התיבה, והחליפו אותה כמו של ה-1.6 תבדוק את העניין הזה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

בסוף הוחלט להזמין את האוקטביה 1.4 שהרשימה יותר מהקרוז,רק חבל שמערכת המולטימדיה שלה כל כל יקרה דווקא מאוד אהבתי.תודה לעוזרים

• תוכן חדש...