Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשורים האחרונים על מגבים (ובעקבות הגשם הקצר שהיה),

עברתי בסופש בהום סנטר וראיתי שיש מבצע על מגבים של בוש ב70 שקל!

האמת היא זה נשמע לי ממש זול, אני מציע למי שמתכוון לקנות שיוודא שבאריזה אכן יש 2 מגבים וזה לא אריזה של מגב 1.

נסיעה טובה.

פורסם

קניתי במוסך מורשה פיאט מגבי בוש ב-60 שקלים. אריזה של שני מגבים.

כך שאל תתפלא, פשוט כנראה נתקעו עם סטוק אדיר ומנסים לדחוף אותו הלאה.

פורסם

פייר? תמיד נהגתי להשתמש במגבי בוש או אמריקן איגל, הבעייה היא שכל שנה היה צריך להחליף אותם.

בדיוק לפני שנה רכשתי זוג מגבי VISION סיניים ב 25 ש"ח לאחר שלא מצאתי מגב ממותג והם עשו עבודה מצויינת. בדיוק בשבת האחרונה שמתי לב שבאחד מהם מתפתח קרע ובקרוב הוא יושלך לפח, המצחיק הוא שעלות זוג נוסף שיחזיק לשנה נוספת עדיין יהיה רק 80 ומשהו אחוז מזוג בוש "איכותי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מסכים עם איתמר, במזג האויר שלנו המגבים מתייבשים גם ככה כול שנה, גם אני קניתי את הVISION הסינים (אפילו במבצע של 20 ש"ח 8)) עושים עבודה טובה, גם לפני כן קניתי אותם, במחיר שלהם אני קונה 4 זוגות מגבים מאשר לקנות פעם אחת זוג של בוש,

הרבה יותר משתלם.

פורסם

ברכב של אמא שלי ה VISION האלה התפרקו אחרי שבועיים, והוחלפו בזוג נוסף שאחד מהם עף תוך כדי נסיעה אחרי חודש

(הרכב טויוטה קורולה 2005) ובאופן כללי המגבים האלה לא נתפסים בצורה טובה למרות שהם מתאימים לרכב. סיני אחרי הכל.

אבל תתקינו מה שבא לכם.

אגב, מסיבוב קצר בהום סנטר הם מוכרים דגמים ענתיקות יחסית ולא את ה AEROTWIN שקיימים ברוב הרכבים משנת 2003 וצפונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היו לי VISION כאלה בקסארה, שם השמשה הייתה שרוטה ברמות קיצוניות. השמשה הרסה כל מגב. אז הייתי קונה VISION.

כשקניתי את הפונטו שלי שמתי VISION שוב מתוך הרגל, פשוט ג'אנק טהור שלא ניגב כמו שצריך אחרי חודשיים.

אחרי חצי שנה כבר לא יכלתי לסבול את הרעש של המגבים וקניתי BOSCH. נראה כמה זמן יחזיקו. אמנם עולים יותר מכפול, אבל ייתכן שיעשו עבודה טובה יותר.

פורסם

גם אותי האמריקן איגלס הפתיעו לטובה כאשר שרדו כשנה וחצי.

מגבים באיכות טובה יחזיקו גם שנתיים, או לפחות שני חורפים.

כמובן שהמחיר שונה בין דגמי רכב וסוג המגב.

היות ומהחירים שלהם עלו, השנה הזמנתי valeo מחו"ל. המגבים של הסניק 2 הם בכלל סיפור...

מי שרוצה: http://wiperblades.co.uk/ אוליבר שלהם נחמד ומסייע.

באיביי ניתן להשיג מגבי wipax שמומלצים בפורומים זרים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רכשתי מהחנות שרוכב בודד ציין, מגבים לאלמרה.

קודם כל, הבנתי שהמידות של האלמרה הן לא כאלו נפוצות (22 ו-16) וכיוון שהאלמרה די נפוצה באנגליה, הזמנתי משם.

העלות הייתה 60 ש"ח, כולל משלוח.

היום יצא לי להרכיב אותם והם עושים רושם של מגבים מאוד, אבל מאוד פשוטים. אני לא בטוח שאזמין משם פעם הבאה.

פורסם
אני מסכים עם איתמר, במזג האויר שלנו המגבים מתייבשים גם ככה כול שנה, גם אני קניתי את הVISION הסינים (אפילו במבצע של 20 ש"ח 8)) עושים עבודה טובה, גם לפני כן קניתי אותם, במחיר שלהם אני קונה 4 זוגות מגבים מאשר לקנות פעם אחת זוג של בוש,

הרבה יותר משתלם.

אני קניתי את הווזיאון ב12 שקל מחיר מוסך אבל אחד עשה רעש והשני ניגב טוב, זבל של סחורה, תקנו בוש וכל שבוע שבועיים לנקות אותם עם מטלית + ספריי סקיי שומני שייתן להם רכות ולחות.

פורסם

הגזמתם , לא צריך לתחזק את המגבים על בסיס שבועי או חודשי.

בחיים לא טיפלתי במגב בצורה מיוחדת והבוש בדרך כלל מספיקים לשני חורפים.

אם כ"כ כואב או בלתי אפשרי להחליף זוג מגבים איכותי פעם בשנה / שנתיים אולי כדאי לשקול להחליף בקיץ את המגבים בחזרה לישנים ובחורף להחזיר את הבוש לרכב.

אגב, ה AERO WIPER זה שם כללי למגב בתצורת AERO TWIN , ככה שזה סוג של אמריקן איגל/ויז'ן....

יצא לי להיות באוטו דיפו ונדהמתי באילו מחירים נמכרים האמריקן איגל, פשוט חוצפה.יש דגמים בהם המחיר יותר יקר מהבוש עצמו :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...