Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב, 1.6 אוטומט, 25K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

הייתי מעוניים לרכוש רכב משומש עד 25000 ש"ח

בעל גיר אוטומט ונפח מנוע עד 1.6 סמ"ק

זה רכב הראשון שלי ואני לא יודע מה כדי האם תוכלו לעזור לי בנושא??

פורסם

מה הדרישות שלך? רכב קטן מספיק טוב? ממליץ על YRV, אם תמתח קצת תקציב שלך (כמה אלפים בודדים), השנתון יהיה בערך 2002. רכב 1.3 עם מנוע של יאריס (שרשרת טיימינג :twisted::-P).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב קטן גם טוב לי עדיפות לכב יפני הייה לי במשפחה בלנו 2000 ואני יודע שרכבים יפנים נורא אמינים והתחזוקה שלהם לא יקרה

השאלה שגם מאיפה עדיף לקנות,מגרש,חברות ליסינג,אינטרנט וכו'

פורסם

עיניין של מגרש וליסינג שנוי במחלוקת. אישית לא הייתי רוכש רכב שבעברו היה בליסינג אחרי שקראתי סיפורים מצמררים מה חלק מנהגים עושים איתם (יש נהגים רבים ששומרים על הרכב כאילו היה שלהם, אבל יש גם כאלה ששומרים פחות).

מבחינת מגרש, אם המגרש אמין אני לא רואה סיבה לא לקנות משם. אני קניתי רכב שלי ממגרש ומאוד מרוצה.

עוד מאט ייקפצו אלי ויגידו אל תקנה ממגרשים, הם כולם נוכלים וכד'. המגרש שקניתי ממנו, כל דבר שאמר לי הסוחר הוכיח את עצמו כאמת. לכן חזרתי אליו ואני מאמין אחזור אליו גם בעתיד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באמת צריך לדעת אם המגרש אמין כי שמעתי הרבה סיפורים על מגרשים זיויף ק"מ,הסתרת תאונות ועוד מלאה דברים.

השאלה היא כזאת בתקציב של 25000 ש"ח על איזה רכב כדי לי ללכת ועל איזה שנתון?

פורסם

כדאי לך ללכת על רכב קטן משנתון הכי מתקדם שתמצא. תוסיף לרשימה פונטו. רכב נחמד מאוד לתקציב.

פורסם

חיפשתי פיאט פונט באינטנרנט המחיר שלהם לא כזה גבוה שנתון 01-02

אבל יש בעיה אחרת איתם זה ק"מ גבוהה מאוד 190000-220000

השאלה אם שווה לקנות רכב עם ק"מ גבוהה כמו המצויין הנ"ל

פורסם
הייתי בודק אפשרות לרכוש מזדה לנטיס 323 שנת 1999 או 2000, רכב אמין מהנה.

או קורולה מאותן שנים. אמין מאד, שקט, נעים לנהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...