Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות ביצים ברמת גן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחת בארלוזורוב מס' 10, לא רחוק מכופר הישוב, רק עכשיו גיליתי אותה.

האם כדאי לרכוש שם? כלומר, קשה עד בלתי אפשרי לדעת האם חנות זו או אחרת אכן מוכרת סחורה איכותית או שמדובר בסחורה לא מפוקחת/מוברחת/גנובה, האם מישהו קנה שם כבר? האם שרד במצב טוב או סיים עם בעיות קיבה חס וחלילה?

בכלל, איך אתם בוחרים את חנות הביצים שלכם...?

פורסם

"חנות של ביצים"? אתה רציני? עוד קיימות חנויות כאלה?

מה באמת לא בסדר בביצים מהסופר?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

במשפחות גדולות נוהגים לקנות כמויות גדולות של ביצים ולכן, לעיתים, דרך חנות או סוכן\סוחר שמוכר רק ביצים, אפשר לחסוך גם בעלויות אלו. במקומות כמו בני-ברק למשל, עיקר המכירות הן של תבניות ביצים של 30 יח' ולא כמו בסופרים שאנחנו רגילים לקנות תבניות של תריסר או 15 יחידות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה שמצחיק הוא שכשבודקים "מחיר לביצה"

ברוב המקרים זול יותר בסופר.:roll:

לענייננו, פשוט תסתכל על החותמת -

יש סוחרי ביצים עם חותמת לא מזוהה (תתרחק),

יש כאלה עם חותמת של איזה שהוא מגדל שאיננו מספק סחורה לתנובה (בדוק אם הוא קיים בגוגל)

ויש כאלה שפשוט מוכרים ביצים של תנובה, ובמקרה הזה הן זהות לאלה המצויות בסופר (ויקרות יותר...)

בקיצור, יותר שימושי עבור מוסדות / מסעדות, לדעתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קונה בחנות הזאת (ארלוזורוב 10 ר"ג) מדי פעם.

המחיר באמת יותר זול מאשר בסופר, הביצים טריות, אין מה לחשוש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה אתם מופתעים? בראשון יש לא מעט חנויות של סיטונאים של ביצים, חוץ מזה שהמחיר זול יותר (לביצה ,לתבנית, איך שאתם רוצים) בוודאות, המבחר גדול בהרבה והכוונה היא לגודל הביצים שיש שם,יש מצבים כמו באפיה בכמויות גדולות או באירוח של כמות גדולה של אנשים, שלא רוצים את הביצים הגדולות והיקרות יותר אלא מסתפקים בקטנות וזולות יותר(יש כאלו שכל שקל חשוב להם), כמובן אני מדבר על חנויות מוכרות וותיקות שמביאות ביצים טריות ומאושרות עם חותמות כדין.

פורסם

אלא רק אם החנות הזאת נמצאת ממש ליד הבית אני לא מצליח לראות סיבה להגיע למקום כזה במיוחד בשביל לקנות ביצים. אלא רק אם אתה באמת משתמש ב-20 ביצים לשבוע, וגם אז רק אם החסכון הוא משמעותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני משתמש ב 40 ביצים בשבוע...

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יכול להוסיף לחתימה:

"ג'מפי HDI 2007 -יש מקום לכולם, וכולם אוהבים חביתות ועוגות".

לשכנים לא נשאר...:-(

פורסם
מה אתם מופתעים? בראשון יש לא מעט חנויות של סיטונאים של ביצים, חוץ מזה שהמחיר זול יותר (לביצה ,לתבנית, איך שאתם רוצים) בוודאות, המבחר גדול בהרבה והכוונה היא לגודל הביצים שיש שם,יש מצבים כמו באפיה בכמויות גדולות או באירוח של כמות גדולה של אנשים, שלא רוצים את הביצים הגדולות והיקרות יותר אלא מסתפקים בקטנות וזולות יותר(יש כאלו שכל שקל חשוב להם), כמובן אני מדבר על חנויות מוכרות וותיקות שמביאות ביצים טריות ומאושרות עם חותמות כדין.

הלוואי ובאפיה היו משתמשים בביצים טריות...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני באופן אישי לא הולך במיוחד, רק אם אני כבר בעיר וגם אם אני יודע שלאשתי יש תוכניות לאפות בסוף השבוע, אמרתי שיש כאלו שכל שקל חשוב וחיסכון של כמה שקלים לתבנית ביצים זה לא דבר פעוט בשבילם.

תומר, לא דיברתי על אפיה תעשייתית,לדוגמה,אמא שלי בכל סוף שבוע אופה לפחות 4-5 סוגי עוגות ועוגיות שונות,תוסיף לזה את הנכדים והילדים שבאים כל הזמן ולפעמים אוכלים שם ארוחות ערב וצריכה אישית שלהם,הם צורכים לא מעט ביצים,מכיוון שהחנויות הללו גם ככה נמצאות בעיר ,אז בכל שבוע ההורים שלי בעיר לפחות פעם אחת, אז על הדרך קונים תבנית או שתיים.

פורסם
מה רע בביצים מהסופר? (רציני)

בסופר, יש ביצים בגודל של ביצי יונים, עפ"ר טריות, אבל לא טריות כמו בחנויות של משווקי הביצים.

חנות נוספת שמוכרת רק ביצים - בגבעתיים, באיזור התעשיה (כורזין-תפוצות ישראל).

מנסיון - כדאי.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...