Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעות הצהרים אני נוסע צפונה על כביש 4 לכיוון מורשה. בדיוק סיימתי עקיפה אבל יש לא מעט מכוניות מימין אז אני ממשיך לעקוף על הנתיב השמאלי. כ-100 מטר לפני יוצאת איזו רובר לעקיפה גם כן, כמובן מבלי לאותת. הוא בערך על 80 ואני על 100, אז אני מתקרב אליו במהירות. כשאני על הזנב שלו כבר ברור לי שעל אף שאין אף מכונית כ-100 מטר לפניו, הוא לא ממש מתכוון לחזור ימינה.

איתות שמאלה כדי להבהיר לו שאני מעוניין לעקוף, וכלום. הבהובים באורות גבוהים - גם כלום. ברור לי לחלוטין שהוא ראה אותי כי שמתי לב שהוא הסתכל לאחור במראות. כנראה ראה מכונית ספורט פתוחה והחליט לעשות לי דווקא.

שנייה לפני שאני עוקף מימין (כי באמת אין ברירה, הבחור על 80) אני קולט ניידת תנועה כ-50 מטרים מאחוריי, בנתיב שלי. הניידת הייתה שם כבר לפחות דקה וראתה היטב שאני מנסה לעקוף ושהרובר פשוט מתעלם. אז החלטתי לחכות.

הניידת עוברת לנתיב האמצעי, מתקרבת ונוסעת לצידי, אני מביט אל השוטר ומרים את היד לכיוון הרובר. גם הוא עושה תנועה דומה, ואז מאיץ ונעמד במקביל לרובר.

ואז הוא מפעיל את הכריזה ואומר לרובר לחזור לימין. הרובר מיד מאותת ימינה כמו ילד טוב (אה, פתאום נזכרת שיש דבר כזה איתות...), נותן לשוטר לעקוף ונכנס ימינה בבושה. אני עוקף אותו משמאל תוך כדי העפת מבט מלא תוכחה, מתקרב אל השוטר ומרים את האגודל בתודה.

נו, מי אמר שמשטרת התנועה לא עושה עבודתה נאמנה :-)8)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סיפור עצוב מאוד.

למה עצוב? כי במקום שהשוטרים העצלנים יורידו אותו מהכביש ויתנו לו דו"ח על נסיעה בשמאל שלא לצורך עקיפה- ככה שהוא ילמד לפעם הבאה, הם מעדיפים לעשות לו "נו נו נו" עם האצבע ולהמשיך לחמם את כסא הרכב שלהם בדרך לארומה הקרוב.

אני לא מתרגש יותר מדי מזה שהם באו לקראתך. הנהג הסורר ימשיך לנסוע בשמאל ולהוות גורם לפקקי תנועה ועקיפות מסוכנות מימין.

החיים מראים שעד שאדם לא נקנס בכספו או בחופש שלו הוא לא לומד לקח.

יכול להיות שבפעם הבאה שהוא יהיה שם, אתה כן תאלץ לעקוף מימין וניידת לא תהיה שם כדי לעזור לך (או שכן תהיה, ואז אתה תקבל דו"ח על עקיפה מימין).

פורסם

יפה אבל לא מספיק.

צריך לאכוף את העניין הזה ולהעניש.

העניין הזה הוא הגורם מספר 1 לפקקי תנועה ואני מגלה זאת בכל יום מחדש.

ביום חמישי עמדתי בפקק תנועה ענק בכביש 4 מכיוון דרום עד ראשל"צ, בשלב מסויים הכביש הגיע למצב בו אני נמצא בנקודה העליונה ויכול להשקיף קדימה, כשהשקפתי קדימה ראיתי משאית בימני ואיזה פרייבט בשמאלי שפשוט נוסעים באותה מהירות ולפניהם כל הכביש ריק.

העניין הזה קורה מדי יום ביומו, כולל נהגי אוטובוסים ומשאיות בשמאלי ובאמצעי , רוב הציבור עושה דווקא כשמהבהבים לו .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוקר טוב!

אצלי זו הייתה משאית. המשאית כנראה עברה לגור בנתיב השמאלי. נעים וחם לה שם.

מצד ימין ריק (מדובר על כביש , על שני נתיבים) אני הייתי על הנתיב הימני והמשאית כאמור על השמאלי.

אמרתי בהתחלה "נעשה סדר בכביש", אחרי חמישה קילומטרים של נהיגה ב- 130 (על כביש 6), כשנמאס לי מהמשחק הדבילי, חזרתי לנתיב הימני, והמשכתי לנסוע.

בסוף, כשהמשאית החליטה שמתאים לה לרדת, במחלף שירדה בו, חיכתה לה הניידת, שפשוט עצרה את כולם.

(אולי גם שם הייתה שריפה?)

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

השוטר חנטריש ,ואתה רוני , עוד לא החלטתי.

אני במקום השוטר מוריד אותו מהכביש עם כמה דוחות בו זמנית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מדובר במכת מדינה שגורמת להרבה בעיות בכבישים- פקקים, עיכובי תנועה, גלי בלימות, עצבנות, עקיפות מימין ועוד. עבירה זו כמעט ואינה נאכפת כלל!

צריך לנהוג על כביש 6 בחלק שבו יש 3 נתיבים לכל כיוון בשביל להבין עד כמה הבעיה חמורה, בשביל להתקדם צריך לזגזג בין כל הנתיבים!

המשטרה אינה עושה דבר בעניין וגם מאוד יכול להיות שחלק גדול מבעלי הרישיון אינו מודע שהנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד.

לדעתי הפתרון לתופעה צריך להגיע בפרסום אינטנסיבי של משרד התחבורה במדיות השונות וכן בפיזור שלטי דרכים בכל חלקי הארץ בצמתים מרכזיים שמתומצתים בקצרה: "הינך עולה לכביש דו מסלולי, בסיום העקיפה חזור לנתיב הימני"

פורסם

אוי, ההתלהמות הטוקבקיסטית.

השוטר במקרה הזה עשה משהו נכון - טיפל במהירות וביעילות בהפרעה לתנועה.

אפשר לזעוק עד מחר על הדם שלא נשפך (היה צריך להוריד אותו, להדביק לו עוד דוחות, לתת לו סטירה, לבעוט לו בצמיג)

אבל האמת הפשוטה היא שלפעולה כזאת יש הרתעה דומה לזו של כתיבת דו"ח,

בלי הבלגן ועצבים והסיכון (עצירה בכביש מהיר) שכרוכים בכך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס

או שאתה נאיבי או שאתה ...

אחד כזה שציפצף , על רוני , לא למד מאומה, מהתנהלות השוטר.

נכון יותר לאמר שהוא למד להמשיך לצפצף , כי אפילו השוטר עשה לו רק נו נו נו.

אילו הי חוטף כפי שצריך היה לומד.

כביש מהיר מסוכן לעצור , יש לך עוד בדיחות לחנוכה.

לא ראיתי כאשר נהג נתפס על מהירות שיש התחשבות , כביש מהיר מסוכן לעצור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתמול קרה לי מקרה דומה במעט.

ירדתי מכיוון ההלכה לדרום, והנתיבים מתאחדים עם הכניסה לנתיבי איילון.

ברמזור שפונים שמאלה הייתי שני ובמקביל אליי נעמד פז'ו 306 לבנה גם שני. אני על הימני והוא על השמאלי.

כשהרמזור התחלף התחלתי נסיעה, וההוא שהיה לפני האיץ יותר מהר מההוא שנסע לפני הפז'ו. מאיזשהי סיבה הנהג של הפז'ו התעצבן ועבר נתיב והיה מאחוריי. זה כבר היה בירידה לאיילון. מאיזשהי סיבה הוא התעצבן גם למה אני יותר מהיר ממנו ועקף במקביל אליי על האי תנועה ובהמשך על פס לבן.

לרוע מזלו ולטובת כולם, ניידת מתנדבים נסעה במקביל אלינו, ראתה את המתרחש וכרזה קראו לו לעצור בצד, אני כבר המשכתי בנסיעתי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

ישה, זאת נאיביות לחשוב שהשוטר באמת יטריח את עצמו, יעצור את הבנאדם ויתן לו קנס. אני העדפתי לא להיות נאיבי ופשוט נהנתי מהרגע. אלו הניצחונות הקטנים... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם זה היה מתנדב, הוא כן היה עוצר את הרובר ל"פינוק".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...