Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה שנים טובות בהוט מתחיל להימאס לי מהם.

יס מציעים לי סביבות ה- 230 ש"ח לממיר מקס טוטל כולל חבילת בסיס + 4 חבילות שונות נוספות. אבל כל זה בהתחייבות ל- 3 שנים.

אותה חבילה אבל עם ממיר רגיל ב- 210 ש"ח והתחייבות רק לשנתיים. אני ממש לא מתלהב להתחייב ל- 3 שנים אבל אחרת משלמים יותר.

בדקתי בהוט -ענו לי מיד! לא תאמינו. אבל לא יכלו לתת פרטים כי המחשבים נפלו לכמה שעות..... שבוע שעבר הם רצו ממני 230 ש"ח לבסיס + שלוש חבילות.

איך ההצעה של יס ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כיום יש חבילות ללא התחייבות בכלל בתוספת יחסית זעומה (15 ש"ח אאל"ט)

למה ללכת ולהתחייב כשיש אלטרנטיבה שהיא ממש לא יקרה בהרבה.

הכאב ראש שתקבל כשתרצה להתנתק שווה עוד כמה שקלים בחודש בשביל לא להתחייב.

אני יודע שלHOT יש את זה, אני מניח שגם לYES.

מה עם שיקולים אחרים- איכות התוכן, איכות התמונה - YES לוקחים בגדול.

לעומת זאת בHOT אתה יכול לקבל גם שירותי טלפון ותשתית אינטרנט (ולחסוך קו בזק בבית)

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

עוד כמה ימים ספורים תיכנס לתוקף תקנה שמגבילה את ההתחייבות ל18 חודשים. (אבל לא רטרו!)

אין שום סיבה לחתום קבע 3 שנים היום. קצת סבלנות.

http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2331.pdf

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איכות התמונה מיס ממזמן לא עולה על הוט.

גם ברוחב פס לערוץ - אין להם יתרון.

זה היה נכון אולי לפני 10 שנים בערך ולפני הכניסה החזקה של הדיגיטל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה לא נכון בפירוש.

תדגום את הערוצים מבחינת BITRATE ותראה את ההבדל.

בערוצי ה SD , הוט מקבל "רכבות" מ YES.

האיכות בערוצים הסדרות והסרטים של YES פשוט מצויינת , בשאר הערוצים בגלל תעדוף נמוך יותר מבחינת רוחב פס - זה כבר פחות טוב.

האם הוט משדר ב16:9 ב SD ?

האם הוט מעביר דולבי ו5.1 בממיר?

בנוגע ל HD אני לא יודע כי אין לי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה לא נכון בפירוש.

האיכות בערוצים הסדרות והסרטים של YES פשוט מצויינת , בשאר הערוצים בגלל תעדוף נמוך יותר מבחינת רוחב פס - זה כבר פחות טוב.

+1, הוט תומך ב16:9 ודולבי רק בערוצי HD.

כשעברתי לפני חודש חשבתי שכל השחקנים עשו דיאטה :lol:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ביטרייט זה ממש לא כל הסיפור.

שים ממירים אחד על השני שניהם בSVIDEO ואז נדבר.

צודק בקשר לסאונד.

לגבי HD - הרוחב פס פר ערוץ בHD יותר גדול בהוט (מגהביט ומשהו יותר)

שורה תחתונה ,שניהם זבל :) ואת שניהם העפתי מהבית.

ממיר דיגיטלי נותן תמונה טובה יותר משניהם ביחד בערוצים 10 ו2 (שוב נבדק ממיר על ממיר עם אותה טלוויזיה) וPS3 משמש מדיה סרבר ומחובר למחשב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כמו שאמרו פה צריך לצאת רפורמה בינואר לגבי HOT ו YES.

אני לא זוכר פרטים אבל היה כתבה נרחבת על זה ברפי רשף לפני כמה ימים :-P

פורסם
בדקתי בהוט -ענו לי מיד! לא תאמינו. אבל לא יכלו לתת פרטים כי המחשבים נפלו לכמה שעות.....

[/b]

ענו לך מיד כי הגעת למכירות. על כל עשרה נציגי מכירות יש להם נציג שירות אחד. חכה שתצטרך משהו אחרי שתחתום :wink:

בכל מקרה, אני בדיוק עושה את הצעד ההפוך ומתנתק מהוט. אעדכן אם אתקל בהתנגדות :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא נכון בפירוש.

סתם להרחבת אופקים. איפה בדיוק לווין מוגבל מבחינת רוחב פס ולמה להם לעשות MUXING?

אני כבר כמה שנים טובות לא בתעשיית הכבלים, לכן יש מצב שהבנותי לא נכונות להיום, אבל עד כמה שאני זוכר, ללווין אין בעית רוחב פס. מצידו שהכל יהיה בHD 8 מגביט לאפיק.

מצד שני לכבלים תמיד הייתה בעיית רוחב פס ובגלל זה המציאו את כל הפטנטים של MUXING וSWITCHED BROADCAST.

פורסם

אז החלטתי לעבור לייס.

בהוט כבלים שדיברתי איתם המחשב נפל ולא יכלו לתת מידע. באותו ערב עדיין היו בעיות מחשב.

למחרת ביקשתי מהם הצעה מעודכנת. רציתי לחשוב על זה. הנציגה מהוט חזרה פעם אחת ושלא עניתי כי הייתי עסוק כבר לא חזרה.

יש לי התחייבות להוט לעוד יום אחד. הודעתי להם על ניתוק והנציגה איימה עליי שאני אשלם 500 ש"ח קנס. ו- 100 שקל קנס על כל חודש כפול 3 שנים. משוגעים. יש לי עוד יום תקחו כסף עליו ותנתקו אותי.

" הכי טוב שתתקשר אחרי שההתחייבות נגמרת" אמרה לי, כדי שלא תשלם לנו קנסות.

אבל פה הקאץ': אם תודיע על ניתוק אחרי שההתחייבות נגמרה אז לוקח להם 2 ימי עבודה לנתק אותך. אז יוצא שתצטרך לשלם עליהם. ואם שישבת נופל עליהם אז תשלם גם אותם.

בטח שמודיעים על ניתוק לפני שההתחייבות נגמרת ולא אחרי.

בקיצור, יש לי יס מקס טוטל. איכות התמונה באופן כללי טובה יותר. ערוצי ה- HD זה עולם אחר לגמרי.

והשורה תחתונה - לאור ההתנהגות של הכבלים הם יצטרכו להיות מאוד מאוד אטרקטיביים כדי שאשקול לחזור אליהם אי פעם. ואת זה הם כנראה לא מבינים.

ענו לך מיד כי הגעת למכירות. על כל עשרה נציגי מכירות יש להם נציג שירות אחד. חכה שתצטרך משהו אחרי שתחתום :wink:

בשירות הרגיל של הכבלים ענו מייד כי הייתה תקלה וכל שיחה נמשכת 30 שניות - "תתקשר מאוחר יותר"

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

+999 !! תתחיל לחשוב על 40 פאקינג דקות המתנה! נציגים שאחד יותר שקרן או חמור מהשני ואין קשר בין מה שאומרים לך למה שקורה בחשבון בפועל. אני ירדתי משניהם ושמתי ממיר דיגיטלי עידן פלוס לערוצים 1,2,10,99 ואת היתר משיג ברשת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...