Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי התחייבות להוט לעוד יום אחד. הודעתי להם על ניתוק והנציגה איימה עליי שאני אשלם 500 ש"ח קנס. ו- 100 שקל קנס על כל חודש כפול 3 שנים. משוגעים. יש לי עוד יום תקחו כסף עליו ותנתקו אותי.

" הכי טוב שתתקשר אחרי שההתחייבות נגמרת" אמרה לי, כדי שלא תשלם לנו קנסות.

אבל פה הקאץ': אם תודיע על ניתוק אחרי שההתחייבות נגמרה אז לוקח להם 2 ימי עבודה לנתק אותך. אז יוצא שתצטרך לשלם עליהם. ואם שישבת נופל עליהם אז תשלם גם אותם.

בטח שמודיעים על ניתוק לפני שההתחייבות נגמרת ולא אחרי.

נראה לי שעשית פיל מזבוב במקרה הזה. אתה יכול להתקשר יום לפני או ביום של סיום ההתחייבות ולבקש להתנתק. אחרי שמעבירים אותך דרך נציג השימור הקבוע (שיתקשר מאוחר יותר באותו היום ככל הנראה) הם מודיעים לך שתוך חמישה ימי עסקים הם יוצרים איתך קשר לאיסוף הציוד. את התשלום אתה אמור להפסיק לשלם 48 שעות לאחר הניתוק, כך שגם אם יחייבו אותך לחודש הבא, הם אמורים להחזיר לך את הכסף עבורו.

זה בדיוק מה שקורה איתי עכשיו - אז אני אמשיך לעדכן אם הכל עבר בשלום (מותר להיות אופטימיים!).

דרך אגב, השיטה המפגרת שלהם של ככל שאתה עמוק יותר לתוך ההתחייבות ככה אתה משלם יותר קנס היא בלתי הגיונית לחלוטין. נציג השימור ניסה להסביר לי אותה אבל ללא הצלחה. מבחינתי זו רמאות אחת גדולה ועוד סיבה להתרחק מהם (יוצא שבשביל עוד 4 חודשי התחייבות אני משלם עכשיו קנס יציאה של 210 שקלים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נראה לי שעשית פיל מזבוב במקרה הזה.

זה היה בקטע של איזו רמה נמוכה הם מגיעים. רוצים לתת לי הצעה נגדית, בכיף. אבל לשחק ככה מלוכלך ? כמו שאמרתי: יגרום לי לחשוב הרבה לחזור אליכם אי פעם. עליי הם ממש לא עושים רושם (ציפיתי לזה) ואני יודע שמה שלא יהיה אני אקבל מהם כל שקל חזרה אם יקחו מעבר למה שצריך.

(יוצא שבשביל עוד 4 חודשי התחייבות אני משלם עכשיו קנס יציאה של 210 שקלים).

תשלם מחיר של בערך חודש אחד אבל תחסוך שלושה. אם תהנה מייס אז זה יהיה שווה את זה. בייס הם משלמים בשבילך קנס של 400-1000 ש"ח. אולי תצליח לשכנע אותם לשלם 200 להוט. או שאולי תנסה לשכנע את הוט שאתה בעצם חייב 400 ש"ח, לא ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תשלם מחיר של בערך חודש אחד אבל תחסוך שלושה. אם תהנה מייס אז זה יהיה שווה את זה. בייס הם משלמים בשבילך קנס של 400-1000 ש"ח. אולי תצליח לשכנע אותם לשלם 200 להוט. או שאולי תנסה לשכנע את הוט שאתה בעצם חייב 400 ש"ח, לא ?

זה בדיוק העניין - לחסוך שלושה. אין לי כוונה לעבור ליס כי סיבת ההתנתקות מהוט היא לא בגלל שאינני מרוצה מהשירות, אלא בגלל שאני פשוט לא רואה טלוויזיה - וחבל.

כנראה אקנה ממיר דיגיטלי (איזה מומלץ?) כדי שיהיו לי ערוצים 1,2,10, ואת שאר הדברים אמשיך, כרגיל, להוריד מהרשת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...