Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לקנות מערכת לרכב בסכום של 4000 ש"ח לכל היותר.

מה שאני בעיקר שומע הם קיבצי MP3 ו WAV (אם המידע הזה רלוונטי).

שומע את רוב סיגנונות המוזיקה ומחפש מערכת שתעמוד בווליום גבוהה מבלי "להקרע".

שמעתי מאנשים גם על הגברה אקטיבית, הבנתי פחות או יותר מה זה ולכן זה בא בחשבון במידה והתקציב מאפשר.

פתוח ואף רצוי שהרכיבים יהיו יד 2.

ראיתי כמה מערכות עד עכשיו ויש אחת ששמתי עליה עין.

לגבי הסאב, אני מאוד אוהב באס ושומע סיגנונות SPL וכדומה, אני צריך סאב שיהיה חזק אך לא ישתלט על הצליל של כל המערכת, רוצה לשמוע את זה בצורה מאוזנת. כמובן שיש שירים שאפשר לשחק עם זה ופעם קצת יותר ופעם קצת פחות אבל זו הכוונה.

הכיוון שחשבתי עליו הוא

HU - Alpine 9887

קומפוננט 6.5" שאני עוד לא ממש סגור עליו, כניראה Morel.

סאב - Hertz HX300 אולי אפילו כפול

ולגבי מונו ומגבר נוסף אין לי ממש מושג מה אני צריך לחפש, יש מליון ואחת חברות ועוד יותר דגמים ככה שהנושא הזה קצת מסובך.

זהו ברמת העיקרון, מבחינת מקום אין בעיה כי הכל הולך לשבת בתוך פג'ו פרטנר שמבורכת בבגאז' רציני ובכללי רכב יחסית גדול.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך רכב שהוא חלל אחד, הסאב נמצא באותו חלל ולא קבור בתא מטען סגור, לכן אין צורך בסאב חזק בטח שלא כפול.

בחרת HU טוב, הייתי משקיע בקומפוננטים טובים יותר ומגבר טוב. .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם
יש לך רכב שהוא חלל אחד, הסאב נמצא באותו חלל ולא קבור בתא מטען סגור, לכן אין צורך בסאב חזק בטח שלא כפול.

בחרת HU טוב, הייתי משקיע בקומפוננטים טובים יותר ומגבר טוב. .

לא חשבתי על זה האמת, זאת אומרת שגם סאב אחד יהיה מספיק חזק ?

פורסם

כמובן שסאב אחד מספיק די והותר ברכב שלך ובתקציב שלך !

התקציב שלך לא גדול במיוחד למערכת שלמה שכוללת HU,קומפוננטים,מגבר וסאב וגם שישמעו בה חזק ואיכותי.

אבל אפשר להרכיב משהו טוב. שמעתי סטאפ כזה ברכב דומה לשלך לפני שבועיים וזה נשמע מצויין.

אני הייתי הולך בכיוון הזה -

800 ש"ח - HU יד שניה

1000 ש"ח מגבר חדש וטוב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

900 ש"ח קומפוננטים חדשים וטובים http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=REF6530CS&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=he

800 ש"ח סאב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729855

יוצא 3500 ש"ח נגיד עוד 1000 ש"ח על התקנה וחרגת רק ב - 500 ש"ח :lol:

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

argon היקר תסביר לנו איך זה שכל המלצה שלך היא קשורה ל-JBL אינפיניטי לפעמים קנווד

Tami.Z הבחירה של מה שבחרת היא טובה ואפילו מעולה לגבי סט קומפוננט עדיף שתישמע ליפני

על האינפיניטי לא ניראה לי שכדאי לך ביכלל להיתאמץ לכיוון :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

JUNIOR 66

זה לא פעם ראשונה שאתה כותב/רומז לי דברים, במקום לשאול ישירות, אז אענה לך בכל זאת ישירות , שתרצה לבנות בניין אתה מוזמן לפנות אלי, אני מהנדס בניין העוסק כיזם בתחום, זה עיסוקי .

עכשיו אליך -

אם אני לא טועה השם שלך הוא ישראל, אתה בעל עסק להתקנת מערכות סטריאו . קראתי עליך בעבר המלצה ואפילו שאלתי מי אתה בפורום, לך תדע אולי אצטרך בעתיד. בשלב זה יש לי חבר וותיק שהוא הבעלים של אחד העסקים הגדולים והמצליחים בתחום.

כמו שהמליצו עליך, גם אני ממליץ על מוצרים טובים, של חברה טובה, שיש לי איתה נסיון טוב, משהו לא בסדר עם זה ?

אחריות על המוצרים האלה ניתנת ע"י ניופאן, אני ממליץ עליהם בכל פה, כל הבית שלי מלא במוצרים שלהם, למה לא ?

אם יש חברה עם שירות טוב מה רע בזה ? זה לא שהמלצתי על איזה מוצר מדבקה שהפכו אותו בארץ למותג.

המחלה הישראלית הכי נפוצה זה חוסר פירגון, על מוצר/ שירות רע כולם יודעים לרוץ ולבכות לכל העולם . על מוצרים / שירות טוב אסור לפרגן ?

אגב - היה הרבה יותר הגון וישר עם כל העוסקים בתחום ואתה בינהם היו רושמים זאת בחתימה האישית.

פורסם
אני לא יודע למה כולם תמיד ממליצים על 1004

בדרך כלל הוא אופציה סטנדרטית למערכת פשותה.

ARGON

כמו ש אלעדיקו אמר בתקציב הזה אפשר להביא משהוא יותר איכותי (לא מזלזל בשום מוצר)

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

קצת חבל שככה הפוסט הדרדר לוויכוח הסתמי הזה, בכל מיקרה עדין אין תשובה לגבי החלקים הספציפיים שכדאי לי לרכוש ועל מה אני צריך להסתכל או לכוון אליו, לא כ"כ בא בחשבון לקנות חדש ולא בגלל שאני לא אוהב חדש התקציב שלי פשוט לא מספיק מנופח כדי שאני ירשה זאת לעצמי.

תודה לכל מי שעזר עד כה, יום טוב.

פורסם
בדרך כלל הוא אופציה סטנדרטית למערכת פשותה.

ARGON

כמו ש אלעדיקו אמר בתקציב הזה אפשר להביא משהוא יותר איכותי (לא מזלזל בשום מוצר)

אם יש מערכת איכותית יותר שאפשר להרכיב בתקציב הנ"ל WELLCOME תמליצו לו עליה. סתם לזרוק באוויר אפשר ואפשר זה לא עוזר לשואל אלא רק מבלבל אותו.

עצה אחרונה שלי בפוסט הזה, שקונים מערכת יקרה נגיד ב20-30 K ש"ח מאוד כדאי לבדוק יד שניה, צריך להשקיע זמן בבדיקות הרכיבים, לקחת אותם למתקין /מעבדה ולבדוק אותם. זה שווה את ההשקעה, לפעמים ניתן לקנות מציאות ולחסוך הרבה כסף, זה נכון בעיקר למגברים וHU , רמקולים משומשים אני בכלל לא הייתי קונה. בתקציב של 4K ש"ח הייתי קונה מערכת חדשה בלי לבזבז יותר מדי זמן.

במקרה הזה י באמת את הHU הייתי מחפש יד שניה, כי זה רכיב משמעותי יחסית בתקציב הזה שניתן להרוויח בו.

בהצלחה ויום טוב.

פורסם

argon אין לי בעייה עם ההמלצות שלך אבל או שאתה מקובע או שלא שמעת מספיק מערכות וגם הפשוטות ביותר מחברות אחרות לא בא ליתקוף אותך אבל האינפיניטי האלו הטוויטרים שלהם זוועה ברמה

לגבי ביניינים תודה על ההצעה {אפילו שיש לי חבר שהוא כמו אח גם כן מהנדס בניין ואח שהוא קבלן ריצוף ועוד כמה דברים}

ולגבי שירות נכון שלניופאן יש שירות מעולה אבל בשוק מיסתובבים המון מוצרים של החברות שציינת שהם הגיעו לארץ לא דרך ניופאן

גם למורל והרץ ועוד כמה חברות יש שירות מעולה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ג'וניור 66

כבר עברתי מזמן את גיל 40, כבר היו לי אין ספור מערכות, כמי שאוהב את זה הם גם תמיד מערכות ברמה גבוה.

כל חודש לפחות פעם או פעמיים אני מבקר חבר שיש לו מרכז התקנות מהגדולים בארץ, אני לא ממליץ עליו בהתאם לכללי הפורום, הוא גם לא מעוניין בכך, אבל אני רואה ואני שואל אותו על דברים שנכתבים כאן, אני מכיר את כל הפוילשטיקים. :lol:

לא תמצא אותי מלכלך על אף מוצר, אני ממליץ על מה שאני אוהב .

ברגע שאתה כמתקין מערכות פוסל מוצר אחד וממליץ על אחר זה מעורר תהיות, איך זה יכול להיות שרמקול כמו אינפיניטי מותג בעל שם עולמי נפסל על ידך, מה השיקולים שלך ?

אין לי חוות דעת על הרץ למשל, אני גם לא אקנה אותם, למה ? כי במקום הטוב והמקצועי בו אני מתקין לא מוכרים אותם.

כשיטת שיווק הם נותנים לקצת חנויות בארץ למכור אותם, לאו דווקא לחנויות הטובות והמבינות בסטריאו, גם בזאפ הם לא מופיעים זאת כדי לשמור על מחיר גבוה לצרכן, אז אני כצרכן לא יכול לקנות ולא יכול להשוות מחירים, בשיטות כאלה אני לא קונה.

אם אתה כמתקין ממליץ עליהם בפורום סימן שאתה זכיין שלהם, למען ההגינות כאשר אתה ממליץ עליהם בפורום, תכתוב זאת כגילוי נאות , אחרת אני כצרכן חושב שקיבלתי עליהם המלצות ממישהו בפורום שמבין, בלי לדעת שאתה למעשה בעל אינטרס כמפיץ/זכיין שלהם.

• תוכן חדש...