Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ווליום גבוה וסאונד איכותי זה שתי דברים שונים. חוץ מזה, איכות היא יחסית. ישנם אנשים שמרוצים מעל הראש מיונדאי גטס. אני מניח, שהוא מספק את הצרכים שלהם וזה בסדר גמור. אבל להגיד, שמי שקונה BMW הוא פלצן זה פשוט טמטום.

פורסם

שימו לב, שרשור של 3 דפים, פותח השרשור שאל שאלה פשוטה, ביקש המלצה למערכת, קיבל רק המלצה אחת, ממני .

כל השאר נכנסים ובכלל לא עונים לו, לא מייעצים לו, מקשקשים בנסיונות להראות כמה הם מבינים,,

מה זה אומר עליהם, תסיקו לבד,,,

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

בבקשה:

קומפוננט:

Morel Hybrid Ovation יד2= 1200, או שידבר אם ישראל ג'וניור הוא יכול לארגן לו מחיר טוב לחדשים.

מגבר שני ערוצים יש למכירה:

Rockford p400.2 ב750 שקל.

סאב מצוין של רוקפורד P3 יש למכירה ב600 שקל סאב טוב מאוד!

מונו או מגבר שני ערוצים חזק אפשר למצוא ב500-700 שקל.

רדיו דיסק יד שניה-800 שקל.

אם הוא ידע להוריד מחירים יצא לו 3600 שקל ואולי אפילו פחות.

התקנה טובה תעלה לו בין 700 ל1000 שקל [צריך לחרוג קצת אבל המערכת שהצאתי היא מערכת מצויינת] וזה כבר שיקולים שלו.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
פותח השרשור(שחכתי את שמך, סליחה) שמעת את המערכת אצל מי שדיברנו בפרטי ?

היי מוטי, שמי תמיר. לגבי המערכת הבחור צריך להגיע לאזור שלי ואז ליצור איתי קשר .. כרגע זה עוד לא קרה אני אעדכן אותך בהמשך.

IceCold - תודה על התגובה העיניינית.

האמת שגם אני חשבתי על משהו בסגנון, כניראה אם Morel Hybrid Ovation II או Hertz MKL 165.

לגבי הסאב אני די מתלבט, יש את ה P3 ויש את ה HX300 מה אתם אומרים ?

ה HU כמעט בטוח יהיה ה 9887, רק שאלה של זמן עד שאני ארכוש אותו בתוספת מתאם ל Ipod או מתאם ל USB אם אמצא במחיר טוב.

מגברים, אוקי בקטע הזה שבאמת אין לי שמץ .. אשמח לקצת עזרה ממכם חבריי לפורום.

הבנתי שמגברים הם החלקים שהכי כדאי לקנות יד 2 מכיוון שהבלאי שלהם מזערי ולא מורגש בניגוד לרמקולים וכדומה, אז מה באמת כדאי לחפש ? וממה כדאי להיזהר ?

תודה לכולם ולילה טוב.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

ההייבריד וה MLK טובים- כל אחד בדרכו שלו, ומאוד שונים אחד מהשני. למורך טוויטר רך ולהרץ טוויטר חד.

אני הייתי ממליץ על הסט הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=341799

סט מעולה במחיר נמוך, תוכל לעבוד אקטיבי או לרכוש קרוסים מתאימים (JUSPER מוכר קרוסים שיתאימו מאוד לסט שלך, מניסיון עם הרכיבים).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כמו שאמרתי בה"פ- מה לגבי עבודה אקטיבית מההתחלה? ככה תחפש מגבר ארבע ערוצים ומונו.

אתה נעול דווקא על ה9877? מה עם 9855? 785 של קלריון ?או שהתכוונת שאתה נעול על ר"ד מדרגה גבוהה?

אני אוהב מאוד את הES 300- אז אני חושב שהHX300 יהיה מעולה.

על סט, אני מאוד אוהב את הUP6I(בגלל זה יש לי אחד דומה מאוד) אבל כל אחד ומה שהוא אוהב(ובמידה ותחליט על הסט הזה, אל תקנה ממני שלא אחשב כאינטרסנט)

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

מוטי- האמת אני לא נעול על דגם ספציפית, אבל פשוט שמעתי הרבה דברים טובים על ה 9887 ואם זה הולך לפי המספרים סביר להניח שהוא טוב יותר מהדגמים האחרים שהזכרת (9855 וכו') או שאני טועה ?

הסט שאתה מוכר ניראה טוב, שקלתי אותו כאופציה עוד בשיחה האחרונה שלנו. בכל מיקרה אני צריך לשמוע אותו ולאחר כך מכן אני אחליט, אם הוא יהיה לשביעת רצוני אתה תיפרד ממנו לצערך :wink:.

כמו כן כניראה שאת ההתקנה אני אעשה באחד מהמפגשים בעזרתו של מישהו שיהיה מוכן תמורת סכום סביר להרכיב את הכל כמו שצריך ועל הדרך לעזור קצת כי כל התחום הזה מאוד חדש לי.

יש לי נטו 4000 ש"ח לקניית הרכיבים למרות שהייתי רוצה אפילו לשאוף לפחות מהסכום הזה אך בכל זאת שהתוצאה תהיה מספיק טובה.

פורסם

אז שוב השאלה היא עבודה אקטיבית או לא. כך, תבדוק אפשרות של קניית סט ללא קרוסים, מגבר 4 ערוצים סביר במקום 2 ערוצים חזק.לדעתי גם הES300 ייתן לך את ה"בום " שאתה מחפש, למרות שאי אפשר לדעת בוודאות, לשומאכר זה לא ידגדג:)

אפשר לחלק את התקציב בצורות שונות, לדעתי קודם כל תמצא את הסט שאתה אוהב, ואז נתחיל.

פורסם

אני לא חושב שמישהו יסכים לעשות התקנה במקום של מפגש, עזוב שהתקנה באיכות סבירה תקח לך לפחות 5 שעות, בעוד שהתקנה טובה שכוללת חומר איטום [שזה דיי חושב לרמקולים כאלה] 8+ שעות.

תחשוב שזה:

• זה להעביר חוטים מהמצבר לאחורה של הרכב.
  • להתקין את הרדיו דיסק.
  • להעביר 2 זוגות RCA לאחורה.
  • להתקין רמקולים בדלת שזה בד"כ דורש טבעות עץ בשביל האיטום [לא חובה].
  • להעביר חוטים מהרמקולים הקדמיים האחורה למגבר.
  • להתקין מגבר או שניים מאחורי הכיסאות.
  • ועוד הרבה דברים שלא כתבתי כרגע, אבל זהו העיקרון.

כול סעיף כזה לוקח המון זמן ודורש מגוון של כלים שונים.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם
אני לא חושב שמישהו יסכים לעשות התקנה במקום של מפגש, עזוב שהתקנה באיכות סבירה תקח לך לפחות 5 שעות, בעוד שהתקנה טובה שכוללת חומר איטום [שזה דיי חושב לרמקולים כאלה] 8+ שעות.

תחשוב שזה:

• זה להעביר חוטים מהמצבר לאחורה של הרכב.
  • להתקין את הרדיו דיסק.
  • להעביר 2 זוגות RCA לאחורה.
  • להתקין רמקולים בדלת שזה בד"כ דורש טבעות עץ בשביל האיטום [לא חובה].
  • להעביר חוטים מהרמקולים הקדמיים האחורה למגבר.
  • להתקין מגבר או שניים מאחורי הכיסאות.
  • ועוד הרבה דברים שלא כתבתי כרגע, אבל זהו העיקרון.

כול סעיף כזה לוקח המון זמן ודורש מגוון של כלים שונים.

מצטער שיצאתי קצת לא מובן, התכוונתי לזה שבאחד מהמפגשים אני אמצא מישהו שיוכל לעשות זאת לא במפגש עצמו, פשוט מהדרום אני לא ממש מכיר אנשים שמתקינים כמו שצריך הבנתי שיש איזה משהו בבאר שבע .. צריך לבדוק את זה.

פורסם

תל אביב זה לא טוב לך? יש שם מתקין אחד לפחות שאני מכיר ויש לו ידי זהב.

פורסם

היחיד שאפשר לקרוא לו מתקין בב"ש זה יריב והוא סגר את העסק בשבוע האחרון.

ממליץ להגיע למתקין טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...