Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער להתערב, אבל argon צר לי, אתה קצת משעשע אותי עם מה שאתה כותב. קודם כל, זאפ הוא אתר מאוד לוקה בחסר בכל מה שקשור לאודיו רכב, כך שעצם העובדה שלא תמצא שם כמעט רכיבים של Hertz או Hybrid Audio או Seas לא אומר כלום הן לגבי איכות הרכיבים והן לגבי המחיר שלהם. אין ספק שמוצרים מהחברות הנ"ל פחות נפוצים בכל "חנויות הראווה" (ונתתי רק מס' דוגמאות), האם זה אומר שהם פחות איכותיים (או מתמוחרים גבוה ונותנים תמורה נמוכה)? שטויות במיץ.

על המותג AUDISON שמעת פעם? מקווה שכן. תריץ חיפוש בזאפ. תמצא משהו? לא. אז כמובן שלא כדאי לקנות אודיסון. לא תמצא קומפוננט שלהם, לא תמצא מגבר ואפילו את הפרוססור הידוע BIT1 לא תמצא שם. אם כך - צריך להתרחק מאודיסון כמו מאש נכון?

להמליץ על מוצר עם שירות טוב זה יפה, אבל הבחור רוצה תמורה מקסימלית לכסף שלו עבור איכות הרכיבים ולא לגבי טיב השירות שזה מדד יחסי שמשתנה לעומת איכות רכיבים שהיא קבועה, ואם כל מה שאתה מכיר זה אינפיניטי וJBL, אני לא חושב שתוכל לעזור לו יותר מדי.

לדעתי אינפיניטי זה מותג בינוני ברמקולים, לפני כמה שנים הם היו טובים בתחום ה 6X9 כשרמקולים אחוריים עוד היו באופנה.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפעמים מספיק להציץ בחתימה של המשתמש בפורום ולראות שכול מה שהוא מכיר זה JBL,KENWOOD, וINFINITY ובגלל שיש לו את זה אז זה הכי טוב שיש ועל זה הוא ימליץ.

argon, תגיע למפגש אודיו פעם אחת, תתיישב ברכבים שמותקן אצלם מורל\הרץ\סיאס וכו' ונראה אם דעתך לא תשתנה באותו הרגע, אני אפילו מוכן להעמיד את המערכת שלך מול המערכת שלי ולהראות לך איך אותם הרמקולים האיכותיים שלך [JBL\Infinity] נופלים חזק מול הMOREL שלי בכול פרמטר אפשרי.

הרי ברור שאם"מרכז ההתקנות הגדול בארץ" לא מוכר HERTZ או MOREL אוSEAS וכו' אז זה לא "טוב"...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ילדודס יובל/ אייסקולד

את מה שאתם לא מכירים ( לא תכירו כי חלק מהחברות הטובות כבר לא קיימות) אני עוד מעט אשכח.

לפחות קחו קורס בהבנת הנקרא, אין לי כח לחזור על מה שכתבתי ולא הבנתם .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

שמיעה זה אכן אינדבדואלי ובד"כ כולנו נהיה משוחדים לטובת מה שקנינו, לרוב זה יהיה בהתאם למה שהמליצו לנו בחנות או בפורום.

עוד לא ראיתי מישהו שמרכיבים לו 3 סוגי קומפוננטים ברכב כדי שיגיד מה הוא אוהב יותר, בסופו של דבר כל מערכת שמורכבת מרכיבים טובים ומכוונת בצורה טובה נשמעת טוב, לרוב לא נדע להבדיל בין הרכיבים, אנחנו משוחדים רק אחרי שאנחנו יודעים מה הורכב.

כל הגרופיס סביב יחס"צ של חברה כזו או אחרת, סביב המלצה של מתקין כזה או אחר, בונה תרבות צרכנית לא חכמה

לכן לא אכתוב שהרץ או מורל לא טובים, אני כותב שאינפיניטי ו JBL כן טובים.

המוצרים טובים, המחיר טוב, השירות טוב.

.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

argon, מאיפה אתה מביא את המשפטים האלה?

לא תדע להבדיל בין מערכת שמותקן בה HU סוני, לעומת HU פיוניר P99RS?

לא תדע להבדיל בין האינפיניטי שלך להרץ MLK3?

לא תדע להבדיל בין מערכת עם 6X9 מאחור, לעומת קומפוננט איכותי מקדימה?

כבנאדם שטוען שהוא אודיופיל של סאונד שהתקין המון מערכות "טובות" בחייו, אתה כנראה לא מבין דבר וחצי דבר בסאונד.

זה שהאוזן מתרגלת, אני מסכים. אבל לא להבדיל בין רכיב לרכיב? אם ככה - לשם מה יש לעשות כיוון למערכת? הרי הרכיבים נשמעים טוב, וזהו. וגם ככה לא נבדיל.

פפפ...

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

יובל

טוב שאנחנו מדברים על דברים שאפשר להוכיח, יש לך אוזן ביונית שיודעת להבדיל בין סטים טובים ? בוא תעשה מזה כסף

בוא ניפגש שבוע הבא, אני בא עם 10.000 ש"ח במזומן בכיס, גם אתה תבוא עם 10.000 ש"ח מזומן.

מרכיבים סט של אינפיניטי או JBL וסט של הרץ MLK3 , תביא איתך חבר שיסתכל מהצד בלי יכולת לתקשר איתך.

עוצמים לך את העניים ותצטרך לזהות 3 פעמים כל סט, אם תצליח הכסף שלך, אם לא תאבד כסף, מוכן ?

פורסם

לא נמאס לך לעשות צחוק מעצמך? לפחות תכתוב איזה סטים של אינפיניטי/JBL מקבילים לפי דעתך ל-MLK 3.

העיקר שתרבות צרכנית תהיה חכמה ומחיר ושירות טובים.

פורסם

ARGON-הייתי רוצה לדעת איזה שירות טוב אתה מקבל על הקומפוננט שקנית?

אחרי כמה חודשים שהם אצלך ונשרף טוויטר,האם יחליפו לך בחדש?

נדפק מידבאס,האם מישהו מניופאן יחליף לך בסט חדש?

האחריות על הרמקולים היא רק אם יש פגם יצורי במוצר,אם כבר התקנת,לך תוכיח לכל העולם שלא אתה דפקת אותו

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

היה לי חבר "פיין שמקר" כמוכם, כל פעם היה מביא בקבוק יין מאיזה יקב מפאריז בציר שנת 66 שעולה מאות ואלפי שקלים.

עד שיום שישי אחד הבאתי איתי מרלו של יקבי דלתון, שהוא לא שם לב מזגתי לנו, אחרי חצי שעה שהוא מתענג על היין הראתי לו את הבקבוק הסגור שלו.

פלצנים לא חסר, תפתחו ערוץ 2 ותראו את אייל שני, פה יש הרבה אייל שני של תחום הסאונד.

פורסם

אז למה קנית ציוד כזה יקר? היית נשער עם מערכת מקורית,הרי לא צריך יותר מיזה

או 2 רמקולים 3 WAY של פיוניר ב 300 ש"ח,וכל השער פלצנות

ומזל שאתה עם הנסיון והידע שלך של שנים בתחום,באת ללמד אותנו מה זה מערכת איכותית

הרי שמעת אלפי מערכות עם MLK,ומאות עם גנסיס אבסלוט,והם לא מתקרבים לJBL ואינפיניטי

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אם תראה לי איפה כתבתי ש MLK או ג'נסיס לא נשמעים טוב, אוכל להתייחס לזה.

בשביל לקבל סאונד טוב ושיהיה אפשר לשמוע בווליום גבוה כמו שאני אוהב צריך להשקיע במערכת טובה.

בין לרצות איכות טובה לבין הניואנסים שקיימים ברמות הגבוהות לפעמים נופלים לשטויות.

אם תשאל מישהו שחולה על מגברי מנורות הוא יגיד שגם הג'נסיס לא נשמעים לו מספיק טוב,,, אין סוף לדברים ולשגעונות של אנשים. במערכות ביתיות השגעונות עוד יותר גדולים. כבר ראיתי רמקולים שבנויים ממוטות מתכת ובכלל לא ממברנות, שעולים סכומים שאני רק יכול לדמיין, אז מה ? ומה זה קשור לפותח השרשור שסה"כ ביקש המלצה למערכת כוללת ב 4K ש"ח ?

פורסם

יש בפורום כאן אחד שמוכר את הרדיו דיסק את הסאב ואת המורל דוטק אוביישון שאתה מחפש הכינוי שלו בפורום Milk-Inc

גם לגבי מגבר יש לו משהו מאוד מעניין לדעתי

חבל שלא בתקציב שלי הפריטים הללו

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• תוכן חדש...