Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפשים רכב אוטומט, בינוני +

2 אנשים גדולים.

כמובן כמה שיותר אמין וחסכוני.

רוב הנסיעות בתוך העיר, פעם בשבועיים נסיעה ארוכה לצפון.

המלצות?

הדגם המוכר לי - סוזוקי ליאנה. נוחה ומרווחת, במיוחד אם אתם גבוהים. אמינה מאוד. יש דגם ארוך עם בגאז' גדול מאד יחסית לסוג הרכב.

החסרונות הם תגובה קצת איטית וצריכת דלק קצת גבוהה. וכמובן העיצוב המאוד לא פופולרי.

אם אתם זוג צעיר יש גם מקום להתרחבות.

בתקציב שלכם תוכלו למצוא דגמי 2003-4.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חייב להגיב לגבי הליאנה -

הייתה לי אחת כזאת בצבא, החליפה רנו מגאן ["רכב לבן" שסיים את התפקיד שלו] בעצם זאת הייתה אחת מתוך 4 ליאנות שהחליפו 4 מגאנים בבסיס.

רכב פשוט נוראי מכל הבחינות; סחיבה של פיאסטה ישנה, לא נוחה לנסיעה בכלל, עושה המון רעש כאילו עומדת להתפרק עליך כל רגע, העליות בצפת לפיקוד היו פשוט מזוויעות ולא כמו שהיה מצופה מרכב חדש מהניילונים.

אה והמזגן ממש אבל ממש מאכזב.

אחרי כמה נסיעות על הליאנה עברתי לסופה-II ולא חזרתי מעולם. רכב פשוט מזעזע. לא ממליץ לאף אחד.

היום אני נוסע על סיוויק בן 8. בעצם ב5 שנים יותר "ותיק" מהליאנה וטוב ממנה בכל היבט אפשרי. באמת לא מבין מה הצבא חשב כשעבר לרכב המגעיל הזה.

לזוג הצעיר; לא חסר יפניות נורמליות בתקציב הזה (ע"ע אימפרזה, סיוויק, לאנסר) או כל רכב משפחתומתי אחר. הליאנה ממש לא משהו שהייתי ממליץ לחשוב עליו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תראה, אני לא יודע מה הנסיון שלך ואיזה טיפול המכוניות קיבלו בצבא, אבל אני מניח שזו היתה התעללות, כמו כל רכב צבאי.

אני יכול לומר לך שאבא שלי נוסע בליאנה בת 9 - יש לה 0 תקלות. לי היו שתיים (מליסינג) וחוץ מבעיה שנבעה משימוש בדיסקיות בלמים תחליפיות זולות שהצריכו החלפה לעתים מזומנות - 0 תקלות, הרכב היה נוח (אנחנו משפחה של 5) עלה את הכרמל בלי שום בעיות עם כל המשפחה כולל המטען (כפי שאמרתי תגובה איטית אבל לא מחסור בכוח) והמכונית מרווחת. גם למזגןם לא היו שום טענות. היום עם מאזדה 3 1.6 חדשה התחושה לא יותר טובה, למעשה יותר צפופה ולא יותר כוח.

ד"א - ההשואה שלך לפיאסטה ישנה היא מבחינתי, דווקא מחמאה, שכן בעבר הרחוק נהגתי על 2 פיאסטות והן היו פשוט תענוג צרוף.

נסיון אישי הוא דבר מוזר - הזכרת אימפרזה - לי היתה כזו מדגם 1994, היתה נוחה להפליא, אבל הוצאתי עליה בסביבות 5000-1000 ש"ח לשנה על תיקונים, ונפטרתי ממנה כאשרא היו עליה כ-90,000 ק"מ, כלומר הצרות התחילו מוקדם מאוד (סביב 50,000 ק"מ). אני לסובארו לא אחזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לתגובה מעליי. כבעלים גאה של סוזוקי ליאנה מודל 2002 אני יכול לאמר שהרכב אמין מאוד, מוח מאוד, שקט, מרווח, תא מטען ענק ואפילו חסכוני לעומת משפתומאיטיות אחרות.

בקיצור, ממליץ על הרכב. כמובן לחפש אחת שמורה!!

פורסם

אהלן ronaldo17,

אני רואה שאתה ממליץ על ליאנה 02' אבל ראיתי שאתה לפני איזה שנה וחצי התמודדת עם בעיית הכיבוי הידועה של דגמי 2002...

אשמח אם תשתף כיצד הצלחת לפתור את הבעיה - גם אני כעת תקוע עם זה כבר מספר חודשים (הוחלפו כבר 2 חיישנים)

מקווה לשמוע חדשות טובות :?

vova28

• תוכן חדש...