Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

זוג צמיגים 1 שלי עבר 60,000 ק"מ (ננהג את רוב הק"מ ע"י בחורה). CONTI 2. מיוצרים בגרמניה כמובן.

הזוג השני שלי עבר 10,000 ק"מ (ננהג על ידי). Dunlop's sp sport 101. גם מיוצרים בגרמניה.

ה-Dunlop's טריים ויש עליהם בשר (בני 8-9 חודשים) אבל אני רוצה רביעייה בכל זאת.

מה אתם ממליצים?

אני תמיד הייתי חסיד של YOKOHAMA, איך ה-S DRIVE לעומת ה-T1R? טובים יותר?

ה-ADVAN יקרים משמעותית?

ונקנח בסרטון ל-"המחשה" :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=CFsKeDAJPak דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תודה על העזרה חברים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמין שאתה נוסע על צמיגים שעברו 60 אלף ק"מ...

תגדיר תקציב ... ואז נוכל להתקדם.

כרגע האופציות בתחום המחירים השפוי , כלומר סביבות ה600-500 ליחידה :

T1R , SDRIVE ודאנלופ ספורט מקס.

ה R1R מתאימים לשימושים קצת שונים ולא מתאימים לכל אחד.

אגב, משיטוט באתר של טויו יש כמה צמיגים חדשים מעניינים שהתווספו למשפחת הפרוקסס...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עברו 60,000 כמו גדולים!!!

האוטו מכויל גם ככה לכמה שפחות תת היגוי + הצמיגים האלו מאחורה :-P

יעידו חבר'ה שנסעו איתי, האוטו כל הזמן נותן צדדיות, מפחיד מידי פעם, דורש מאמץ ומיומנות אבל אני אוהב את זה.

ה-R1R יורד מהפרק בגלל השחיקה הגבוהה שלו + מרעיש בנסיעה.

אני לא רוצה דנלופ בכלל, לא חשוב איזה, שריטה...

בעקרון סביב ה-600-700 לצמיג, לא יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

צמיגים נוספים שהייתי מסתכל לכיוונם הם : hankook ventus k110

מקבלים ביקורות מצוינות בחו"ל (עקפו את ה-T1R וה-SDRIVE בלי למצמץ)

קניתי סט כזה לסובארו במידה 235/40/18 ב-630 ש"ח לצמיג כולל התקנה לצמיגים מתאריך ייצור של לפני חודשיים.

אין להשוות ל-T1R שהיו על הרכב לפני זה - רמה מעל.

בברכה,

אייל

BMW M135I

פורסם

VENTUS אתה אומר...

בטח במידה שלי הם יהיו זולים משמעותית, אני יעשה בדיקה.

בהרבה סטטיסטיקות באינטרנט כל אחד יכול לתת ציון, ובדר"כ לאנשים שם אין מושג. כל אחד רושם משהו אחר.

ה-ADVAN SRORT נמכרים עדיין בארץ? איך הם לעומת ה-S DRIVE?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

תהיה בטוח שלא הייתי ממליץ לך על סמך ביקורות של אנשים באינטרנט.

כאשר הציעו לי את הצמיג הנ"ל כי לא היה שום דבר במידה שלי, צחקתי על האיש שבכלל מציע לי את הצמיג הזה.

הוא שלח אותי לקרוא עליו ביקורות באינטרנט וגיליתי שהוא קיבל ביקורות מצוינות מגופים ידועים ומוכרים ולא מעט ירחוני רכב נחשבים.

בהצלחה,

אייל

BMW M135I

פורסם

R1R לא מרעישים בנסיעה (או שכבר התרגלתי). כשהם חדשים יש קצת רעשים מוזרים אבל זה עובר מהר. אם אתה לא עושה החלקות או חופר R1R יחזיקו משהו כמו 20 אלף ק"מ בהערכה גסה, הרבה יותר אם אתה לא מביא אותם למגבלות. בכל מקרה - אין לי נסיון עם רוב הצמיגים שרשמת פה אבל R1R מול SC3 מהנים הרבה יותר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ל-RE050 אין לי תקציב, עולה מעל 1,000 ליחידה אם אני לא טועה.

R1R יותר מהנים מה-SC3? למה אתה מתכוון? הם הרי אוחזים יותר מה-CONTI משמע פחות זריקות וכיף...

אלא אם כן ההנאה שלך היא אחיזה נטו וגם זה נחמד :-D.

אני מניח ש-SC3 עולים יותר מ-700 ליחידה, אז אין מה לדבר. למרות שהייתי מרוצה מה-SC2 שלי.

למישהו יש ניסיון עם ADVAN SPORT ו-NEOVA ?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

את זה אני חווה עכשיו עם הדנלופ הזבל האלה...

הניסוח שלי למעלה טיפה שונה אבל זאת הכוונה. אני מחפש צמיג שיאחז, כמה שיותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

RE050A זה צמיג מעולה והייתי מעדיף אותו על כל צמיג שהוזכר כאן , הבעיה שהכי זול שמצאתי במידה שלנו היה 1300 ש"ח ליחידה לדירוג מהירות W. (עקרונית צריך Y) במחיר הזה עדיף להחליף T1R כל שנה (או אחד מהאחרים)

הדנלופ SP SPORT שיש לך זה דגם לא איכותי . זה כמו לומר שפאביה ספורט זה רכב ספורט :)

היו לי VENTUS בקוטר 18 אינץ' במידה דומה למה שצויין כאן , מאותה סדרה (נדמה לי K107 או משהו כזה) ולפי מה שאני זוכר היו צמיגים לא רעים בכלל , אבל נגמרו צ'יק צ'ק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מבין שאין מבחר בארץ בטווח המחירים הזה, חבל.

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...