Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החסרון היחיד של הR1R הוא שאחרי 15 אלף צריך כבר להחליף אותו.

אני אישית נוסע 30K בשנה, זאת אומרת שאני אצטרך לשים 4 אלף בשנה על שני סטים של צמיגים.

למה לא עדיף כבר לשים מישלין פיילוט ב4 ושהם יחזיקו שנה+?

ליאור, יצא לך לנהוג ברכב עם המישלין? אם כן האם הR1R יותר טובים או שהסיבה שיחידה שהם עדיפים זה המחיר?

Got To love It

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
החסרון היחיד של הR1R הוא שאחרי 15 אלף צריך כבר להחליף אותו.

אני אישית נוסע 30K בשנה, זאת אומרת שאני אצטרך לשים 4 אלף בשנה על שני סטים של צמיגים.

למה לא עדיף כבר לשים מישלין פיילוט ב4 ושהם יחזיקו שנה+?

ליאור, יצא לך לנהוג ברכב עם המישלין? אם כן האם הR1R יותר טובים או שהסיבה שיחידה שהם עדיפים זה המחיר?

ה R1R לא נגמרים אחרי 15K בשימוש סביר, TRED של 140 שוה ל 14K מייל שווה 23,000 ק"מ

אני נוסע על הסט הראשון שסופק בארץ, עברתי סביב 12,000 ק"מ והם איבדו הההההרבה פחות מחצי.

אני מאמין שבנסיעה מנהלתית ב 90% מהזמן, ושימוש ספורטיבי פה ושם תוכל להוציא מהם גם 30K

למה לא עדיף לשים מישלין פיילוט ? כי הR1R פשוט טוב הרבה יותר, ללא קשר למחיר או אורך חיים.

לגבי ה R888, הוא בלתי נסבל מבחינת רעש בשימוש יומיומי והבנתי שברטוב הוא פשוט מ-פ-ח-י-ד.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור, לדעתי אתה מגזים.

הT1R הוא צמיג ראוי ל GTI, מתוך נסיון של 10K על הרכב הנוכחי (וכמובן על הקודם שזה פחות רלוונטי). הם עובדים קשה מאוד גם ביום יום וגם במצבים בהם אני מאתגר אותם.

בן ה, רביעייה של מישלין פיילוט ב4K ? לפי מה שביררתי זה יותר.

לדעתי עדיף להחליף כמה רביעיות/זוגות של T1R/R1R חדשים בתקופה נתונה מאשר לנסוע על אותם פיילוט במשך כל אותה תקופה.

הR1R שרועי אומר שהתחיל לאבד אחיזה אחרי 5K, מורכב על רכב זהה לשל יוני ושלי וזו האינדיקציה הטובה ביותר. (מאשר לאון 4X4) עם זאת, ואולי בהקשר לכך:

roee, היום יצא לי לשבת עם כמה חובבי רכב , שלא לאמר : חולי רכב, חלקם מהפורום - כולם מרגישים בשבועיים האחרונים ירידה באחיזה ולדעתי זה בשל הגשם הראשון וכל החול והג'יפה על הכבישים.

גם הרכב שלי התחיל לערב יותר ESP מהרגיל כשאני נותן מכות גז ביציאה מהמקום. אז אל תמהר להחליף.

מאיפה לך הבטחון שהוא קנה אותה חדשה ולא משומשת, וחוץ מזה 600-700 ש''ח לצמיג זה בכלל לא זול, זה תקציב גבוה ומספיק.

לא כל אחד חייב ללכת על סליקס מלא רק בגלל שיש לו רכב עם יומרות ספורטיביות.

וחוץ מזה גם ככה וואגיות לא פונות אז בשביל מה להשקיע בצמיגים:lol:

מצחיק לשמוע את זה מבעל HGT... סוג של פלופ מבחינה ספורטיבית :)

קח סיבוב על MK5, תחזור עם התנצלות מנוסחת היטב.

(מסכים איתך שפזילה לכיוון הסליקס או כל דבר אחר בדרך לשם היא לא משהו שכל אחד צריך.)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בואו נחכה לחורף ונשמע עוד קצת דיעות על ה R1R ברטוב.

אני כבר עשיתי חורף על R1R, בגשם ראשון צריך מאד להיזהר, כמו עם כל צמיג, אבל בסה"כ ובנסיעה בגשמים שוטפים הוא היה סביר בהחלט

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני בעקרון בדעה של אייל, אבל מאחר ואני גר בארץ אני אקח סיכון ואסע בזהירות רבה בכל 20 ימי הגשם בשנה ואחגוג בשאר 345 הימים הנותרים.

בשבילי R1R כי בשביל הזהירים ברטוב יש R3 (מקווה שחבילת השי מאוטולוקס בדרך אלי).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

לגבי ה R888, הוא בלתי נסבל מבחינת רעש בשימוש יומיומי והבנתי שברטוב הוא פשוט מ-פ-ח-י-ד.

לא יודע על מה הם מדברים, הוא מעולה ברטוב!

פורסם

מצחיק לשמוע את זה מבעל HGT... סוג של פלופ מבחינה ספורטיבית :)

קח סיבוב על MK5, תחזור עם התנצלות מנוסחת היטב.

(מסכים איתך שפזילה לכיוון הסליקס או כל דבר אחר בדרך לשם היא לא משהו שכל אחד צריך.)

זה בסדר, עשיתי גם כמה סיבובים על mk6 של קרוב משפחה, אין לי צורך לרדת רמה ולנסוע על mk5.

אה ועוד בסדר גם לי הייתה לא מזמן mk4 לפני שנהפכתי לסטודנט , עכשיו בדיעבד אני שמח שהיא הלכה טוטאלוסט.

וידידי אתה מוזמן יותר מתמיד להעמיד את הרכבים על המסלול ולראות בעצמך למה Hgt מסוגלת, אפילו תבוא עם המיני ואן שיש לך.

נ.ב

אתה חייב להתחיל להיות טיפה צנוע חבר ממש חייב, אתה סך הכל נוסע על משפחתית שנפלו לה 2 דלתות ושלימדו אותה איך לנסוע ישר, אה והיא משומשת. ואם הרכב שלך לא נחשב בעל יומרות ספורטיביות אז למה בדיוק הוא נחשב, בוא תלמד אותי.:evil: :evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ילדים אולי גם תקחו סרגל ותמדדו למי יש ארוך יותר? סה"כ פותח תרד רצה עצה לגבי צמיגים מבעלי ניסיון.

אחרי שנה איתם אני אישית לא חובב T1R . ובגלל מידה קטנה (195.45.16) אין לי בעיה לקנות מישלן.

אייל תגובה אחרונה שלך לא מתאימה לך.

פורסם

MK5 זה לא ירידה ברמה מול MK6.

ב-MK6 יותר קל לנסוע מהר ברוגע, ב-MK5 צריך לעבוד יותר קשה, ואני אוהב את זה.

אחרי נסיעה עכשיו בנס הרים כנראה שאני אלך על R1R :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

או ... נס הרים תמיד מייצר תובנות חיוביות 8)

תהיה לך רק בעיה אחת עם ה R1R בנס הרים, וכדאי שתלמד להסתכל מידי פעם במראה, סיכוי סביר שהHGT תצא לעקיפה עליך :-P

ליאור (לא נוסע על MK6, וגם לא MK5, בקושי על שילדת MK4)

"מוות לשיעמום"

פורסם
נכון לא מתאימה ,אבל כשמישהו מעביר ביקורת הוא קודם צריך להסתכל על מה שנמצא אצלו בחניה.

תקשיב אדון vw golf gti mkv יד שנייה עם קילומטרז' נמוך, אני לעומתך יודע טוב מאוד מה יש לי בחנייה ואני לעומתך יודע היטב מהי צניעות. מה שרשמתי זה היה בצחוק מוחלט ואני מאמין שפותח השרשור הבין את זה ולא לקח את זה רציני מידי.

אבל אתה חייב לקחת את זה ברצינות ולהתחיל לרדת על הרכב שלי במקרה הזה ועל של אחרים במקרים אחרים.

אני מכבד אותך וכל אחד פה מאוד, אבל אתה כנראה שלא, ואם היית יודע מה יש לך בחנייה היית גם מגיב בהתאם.

ואני מעולם לא אמרתי שhgt תוכל לקחת gti, זה לא הגיוני וזה קיים רק בפנטזיות, כל מה שאמרתי היה שתפסיק לדבר על רכבים שלא היו לך מעולם ושנותנות תוצאות טובות ויפות. הייתה תקופה שאהבתי את הגולף, עד שהתחלתי לקרוא תגובות שלך. אני לא רוצה להתחיל לחשוב מה אתה עושה עם התמונות של הרכב שלך בלילה.

בקיצור השרשור עוסק באחיזה, אז אני מציע לך גם להתחיל לחשוב על אחיזה יותר טובה לקרקע כי אתה נוטה להתנתק ממנה מהר ולא מצליח לחזור אליה.

הכי חשוב שתהיה בריא עם כל רכב שתהיה וסע בזהירות ותתחיל להצטנע ונסיים בזאת.:-)

נ.ב

ליאור, הסיכוי שזה יקרה קיים רק במשחק מחשב, כל עוד הוא לא נמצא בכזה אז אין לו מה לדאוג מפיאט ביישנית

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתה לוקח את זה לכיוון לא נכון, חבל לי להתחיל להגיב.

אל תתחיל כאן עם פרץ של רגשי נחיתות כי אף אחד פה לא ניפנף אן השוויץ בשום דבר ואף אחד לא עושה תחרות.

סה"כ חשבתי שאתה לא מעודכן בכך שאנחנו מדברים כאן על וואגית שפונה. גם אני לא האמנתי עד כמה היא טובה עד שלא רכשתי אחת כזו.

נ.ב. זה שהרכב שלי משומש אמור כאילו לפגוע בי? לא הבנתי :) אתה חוזר על זה שוב ושוב כאילו אני צריך להתבייש בזה?

בפורום בו אנשים רבים נוסעים ברכב שאבא ואמא קנו להם (או שבכלל שייך לאבא ואמא), זו גאווה גדולה להגיע בצורה עצמאית לרכב משומש ברמה הזו. אני מאחל את זה גם לך (אלא אם כן אתה מכוון ללמבורגיני :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...