Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי היום שמתי לב כי משהוא לא תקין בסאב שלי :(

INFINITY KAPPA BOX 12

העניין הוא שלפני שבוע בערך ניסיתי לפרק אותו מהתיבה המקורית שלו (תיבה מהיצרן).

התברר כי הוא מודבק לשם בדבק, אבל לפני כן בטעות משכתי בגומי המקיף את הממברנה והדבק המדביק אותה לבאסקט טיפה התפרק בחלק קטן.

הדבקתי את החלק הזה לבאסקט בדבק מגע (ממש הקצה של הסאב במקום שבו הממברנה נגמרת מתחילה טבעת מסיבית וגדולה של גומי שבה יש רווחים לברגים)

לאחר כמה ימים על ה ZX750.1 בווליום מתון מאוד הסאב מתחיל לנגן חלש יותר, בדקתי, לחצתי בקלות על הממברנה והיא נלחצת מאוד קשה ויש תחושה של שיפשוף.

אני מניח שאו שהוא יצא ממרכוז או הסליל נשרף (יחיד 4 אום).

שני שאלות:

1. האם הסאב סיים את חייו?

2. אם כן, אני מחפש סאב להחליף אותו. כמובן SQ ובתיבה קטנה רצוי אפילו 10 אניצ', מה היתם ממליצים? (בתקציב של 1000 שקלים מקסימום).

פורסם

כואב לי ועצוב לי לשמוע :cry:

אהבתי את הסאב הזה! (הוא היה שלי במקור)

סאב 10 אינטש קטן וטוב לתחום הSQ

אני יכול להמליץ לך יבגני בחום רב ביותר על SEAS SW300I שכן יש לי אחד כזה 12 אינטש - ממליץ בחום - זה הדבר שהאינפיניטי קאפא הכי קרוב אליו מבחינת התוצאה.

מעבר לכך להביא מחו"ל (עכשיו, לפני שהרפורמה בייבוא אישי נכנסת) פירלס XXLS 10 אינטש רצוי עם ממברנת אלומיניום המחיר לסאב נע בין 100 ל160 דולרים לפני משלוח ומיסים אבל זה שווה את זה.

וואו כואב לשמוע - שינית משהו בכוונים של המערכת? זה משהו שפשוט קרה סתם ככה פתאום?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניסיתי להחליף לו תיבה כי ממש נהנתי ממנו כי התיבה גדולה לי מאוד אם הבניה שעשיתי ל CAR PC.

ואז מתברר כי הוא מודבק לשם :(.

לשלם 400-500 ש"ח על תיקון זה לא משתלם,

הסאב משתלב מאוד יפה בכל מוסיקה ווקאלית אבל היה חסר לי ממנו דיוק (פאנצ' קטן).

התקציב הוא 1000 ש"ח, הצורך בתיבה בגובהה 30 ס"מ לא יותר, לכן הסאב הוא 10 אינצ'.

אשמח לשמוע חוות דעת על סאבים שמכוונים SQ מנסיון אישי לפני שאני יחפש מה לשמוע.

שמעתי כמה דברים טובים על DLS RW10, למישהוא יש ניסיון?

פורסם

אם שמעת דברים טובים - כשתהיה במרכז למה שלא תיגש לאהובי שי לשמוע?

באופן עקרוני אני ממליץ על מה שהמלצתי קודם לכן אבל אם התקציב הוא 1000 שקלים אני ממליץ לך בחום רב על אסאסין 10, דבר עם אליקו.

נ.ב - לא מזמן מכרתי אחד כזה בתיבה קטנה ובאותו ערב עשינו השוואה ישירה (על אותו מגבר אותה המוזיקה אותו הגיין) לאודיו אדיר שיבא 12 אינטש ואני רק יכול לאמר לך שהוא לא נפל ממנו כמעט בכלום!

ממליץ בחום!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון קצר, מסתבר והסאב חיי עדיין :)

הוצאתי אותו מהתיבה שלו.

פרקתי את הטרמינלים ופשוט לחצתי אותו בעדינות מהמקום אם היד דרך החור מאחורה והוא יצא ללא בעיה.

לאחר מכן בדקתי אותו שוב ללא תיבה, ואין שום זכר לנזק, הסאב זז בעדינות וללא בעיה חיברתי אותו למגבר ללא התיבה והוא לא עושה שום רעש לא טבעי :)

אני כרגע מוציא את התיבה למכירה כי היא גדולה לי מאוד, אבל היתי בשוק עד כמה היא בנוייה טוב מבפנים, יש אפילו לוח מתכת שמחזק את התחתית שלה.

ממה שהיתי מאוכזב זה מהכבלי חיבור מהטרמינלים לסאב (מאוד דקים יחסית והסופיות היו מחוברות מאוד רופף).

פורסם

יבגני - הסאב הזה צריך את הנפח הזה בכדי לעבוד נכון, הוא לא ישמע טוב באותה המידה בנפח קטן יותר ואולי הוא אפילו באמת ינזק לך.

לא ברור לי למה אתה עושה את זה - אם אתה צריך תיבה קטנה יותר כבר עדיף לך סאב קטן יותר כי 28 ליטר זה פחות או יותר אחד הנפחים היותר קטנים לסאב 12 אינטש.

Pioneer TS-X150

פורסם

אה...כן :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...