Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות עד 170,000, משומש או חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

מכיוון שבני הקטן (4 חודש) בקרוב לא יוכל לשבת יותר מקדימה אזי הגיע העת להחליף רכב.

שתי אפשרויות כלליות:

1. מיני וואן חדש - פיגו 5008 או סיטרואן C4 פיקאסו.

2. גיפ שנת 2008 - פגרו קינג ארוך או סנטה פה.

שאלתי, עד היום היה לי רק רכבים חדשים (רנו) עם אחריות, במקרה של רנו השתמשתי רבות באחריות. האם במידה ואני לוקח רכב משומש שנתיים על הכביש, יפני, אני יכול לא לראות מוסך? אני יודע שזה שאלה כללית מדי ותלוי במצב הרכב, השאלה היא "מה אתם הייתם עושים??" (סימון של מסך עם הידיים)

יום טוב

פורסם

אמרת שעד עכשיו היו לך רכבי רנו - תבדוק בקשר לגראנד סניק החדשה שרק הגיעה לישראל עם גיר חדש (רציף ),

נדמה לי יפני.

http://www.renault.co.il/cars/grandscenic3/overview.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי מעדיף ללכת על חדש, גם לתחזק היום ג'יפים זה עסק יותר יקר.

היצע המיניואנים החדשים ב-170,000 הוא מאוד עשיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דווקא אני חושב שהכי נוח הוא הגלאקסי שגם מרווח יותר וגם קיבל כיול מתלים רך ונעים יותר מה-S-MAX הספורטיבי יותר.

באופן כללי אני לא חושב שלמשפחה שמונה מעל 5 נפשות כדאי להסתפק במיניוואן קומפקטי כמו מאזדה 5 או טויוטה וורסו לדוגמה, את אלה תשאירו למשפחות עם עד 3 ילדים שצריכות מרחב. משפחה גדולה צריכה לשנע גם את כל בני המשפחה וגם את ציודם, וזה כבר תפקיד למיניוואן פול סייז - פורד גלאקסי.

בהצלחה ומזל טוב!

פורסם

עליות האחזקה בין הפג'ארו לביין שני המיניוואנים שמיים וארץ.

אני הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון של הסיטרואן C4 פיקאסו רכב נוח מרווח וגם יש אותו עם מנוע 1.6 דיזל מאוד חסכוני.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

נכון היה לי רק רנו עד עכשיו וזו הסיבה שאני לא מתקרב יותר לרכב. היה לי ולאמא שלי סניק 2 והרכב רואה מוסך באופן קבוע. נשבר לי מתקלות ועלויות שונות ומשונות.

אני לא מעוניין ב-FULL-SIZE מה הסיבה הפשוטה שהרכב משמש את אישתי להביא ולהחזיר את הילדים מהסביבה. אנחנו לא נוסעים לטיולים איתו. מדי פעם שבת לכאן או לשם לא משהוא שדורש תא מטען עצום.

שאומרים שלתחזק גיפ זה יותר יקר, מאיזה בחינה? כמה זה בכסף יותר יקר? כי ברנו שלי לדוגמא עלה לי בערך 5,000 ש"ח בשנה תיקונים/טיפולים וכיוצא בזה במוסך.

האם טיפולים בגיפ יפני יעלו לי יותר מזה?

מאוד מפתה אותי הסיטרואן-פגו בגלל הליסנג הפרטי שלהם שהוא סוג של שגר ושכח. אחרי כל הפסד ימי העבודה שלי בגלל הרנו אני ממש לא רוצה לראות מוסך!

תודה למשיבים. ערב טוב.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כל הרכבים החדשים מלאים לטכנולוגיה וכל מני חיישנים ולכן יתקלקלו יותר , לא משנה יפני או רוסי .

רכב חדש זה שקט נפשי , לפני כמה שנים חיפשתי גיפ יד 2 והבנתי לפי הרכבים שראיתי שגיפ קונים רק חדש .

בהצלחה עם הפיגו רכב מצויין יש לנו את הפיקאסו המקביל בעבודה כבר 3 שנים , בסך הכל רכב אמין.

• תוכן חדש...