Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום אני חוזר מבילוי עם הרכב שלי מחנה אותו בחוץ ב-3 לפנות בוקר בודק שהכל בסדר בבית נועל דלתות והולך לישון.

הרכב של אבא שלי, רכב ליסינג מהעבודה חדש עם 2000 ק"מ על המד קילומטראז', חונה באופן קבוע בתוך החנייה של הבית שלנו (בית פרטי) כאשר מדובר על שער חשמלי כבד וגדול עם חצר פרטית.

חזרה לסיפור, אני קם ב-8 בבוקר במקרה, מסתכל החוצה ורואה את השער החשמלי פתוח באופן פלא והאוטו של אבא פשוט נעלם.

מעיר את כולם כמה בירורים ונפל האסימון - האוטו נגנב.

מסתבר שפרצו לבית נעול לגמרי בלי לעשות שום רעש חיפשו את המפתח ספציפית של הרכב הנ"ל (הכי יקר משאר המכוניות שיש אצלנו) יצאו לחצר המגודרת לגמרי, פירקו את המנגנון של השער החשמלי ושיחקו עם המעגלים שם כדי שהשער יפתח - ולבסוף הוציאו את האוטו מתוך החנייה כניראה על ידי דחיפה וכל זאת בזמן שלא שמענו אפילו ציוץ.

כשראינו את כל זה היינו המומים גם מהעניין הזה שרכב נעלם ככה מתוך חנייה בתוך בית פרטי עם שער חשמלי בלי שנשמע כלום וגם מהאומץ לבצע כזה מבצע.

הרכב עצמו מבוטח באופן מלא אך מאחר והאוטו רק יצא מהניילונים לא הספיקו עדיין להתקין איתוראן \ פוינטר אלא רק קודנית ואזעקה שלא תרמה לעצירת הז**** האלו - אבל בתוך האוטו היה ציוד רב ומסמכים שהיו חשובים מאוד לאבא שלי.

ישר הרמנו טלפון לחברת ליסינג ולמשטרה, כמובן שהמשטרה המאוד מוצלחת שלנו הגיעו אחרי 4 שעות (!!!) ניסו לאסוף עלאק תביעות אצבעות שציפו שמישהו השאיר שאלו כמה שאלות והלכו, כמובן שזה לא תרם בכלום ופשוט השלמנו עם העובדה שאין מה לעשות כי מהמשטרה לא תבוא הישועה - כמובן שבזמן הזה עד שהם הגיעו האוטו כנראה כבר היה מפורק עד הבורג האחרון.

אני יודע אישית שמדובר ב"בני דודים" שאחראים פה לכל מכת הפריצות והגניבות פה בשפלה וזה לא פעם ראשונה שפרצו לנו לבית, המשטרה מודעת מאוד לזה אבל מעדיפה להעלים עין ולא נקטה שום צעד לנסות ולעשות משהו נגדם במקום זה מעדיפים להתעסק בכל מיני מבצעי רייטינג לטלוויזיה.

בקיצור מסקנה, ישראל 2010 חי בתוך הבית שלי בלי בטחון בגלל אותם האנשים הספציפיים (כולם יודעים באיזה אנשים מדובר) שאחראים פה לכל הכאוס והפשע שנשלט פה באיזור על ידם, והעלאק משטרה שלא עושה כלום בעניין תוך כדי ידיעה מלאה של המצב ומאות דיווחים בשנה על מקרים פה באיזור.

אני מרגיש חסר אונים בלי יכולת לעשות כלום, בארה"ב אם מישהו מסיג גבול לתוך הבית שלך מותר לך לירות בו אבל פה אם היה מצב שהייתי קולט אותם באמצע מסתכן ופועל נגדם באמצעים הייתי יושב על זה כמה שנים בעוד שהם היו צוחקים בחוץ.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

להצעתי, תספר למשטרה שהגנבים נסעו במהירות של 260 קמ"ש או עם אופנוע צמוד במהירות הזאת, ואז למשטרה יהיה עניין לתפוס אותם

פורסם

יכל להיות הרבה יותר גרוע, זה יכל להיות אוטו מיוחד, אישי שלך ולא סתם רכב ליסינג.

נכון, חבל על המסמכים אבל בעצם פה מסתיימת הפגיעה הפיזית.

אישית, אני מחביא את מפתחות הרכב שלי כשאני הולך לישון, כן כן, מחביא.

אולי זה ישמע טיפשי אבל זה מונע בדיוק סיפורים כאלה ששמעתי כבר המון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שתי התגובות כמה שהם מצחיקות ועצובות באותה מידה אפשר באמת להגיד שזה לא כל כך תלוש מהמציאות..

ואקסודוס אתה צודק לגמרי שמזל שמדובר בליסינג אבל עדיין לא נעים וגורם לתחושה שפשוט אין לך מה לעשות נגד אותם זבלים.

ואתה צודק את הלקח עם המפתחות זה מה שיקרה מעכשיו.

פורסם

הכרתי בחור שקרה לו מקרה דומה, רק שלהם גנבו זוג פוקוסים חדשים ואת הכלב שלכאורה היה אמור להיות כלב שמירה :lol:

לפי דעתי עדיף להשאיר את מס' הטלפון של בעל הרכב באוטו למקרה שהגנב ירצה כופר תמורה הרכב. מכאן והלאה תמשיכו אם אתם רוצים באמת לשלם עבורו או לארגן כמה חבר'ה שילמדו את הבן דוד נוהל מעצר.

פורסם

מוזר מאוד המקרה, מאיפה הם ידעו שהמפתח מחכה להם במקום גלוי? ובמידה והוא היה מוחבא הם היו סוגרים את הדלת ועוברים לבית הבא? כנראה עשו עלייך מעקב כלשהו לא סתם הם הגיעו אלייך.

דרך אגב, אתה אומר שזה לא פעם ראשונה שפורצים, מה לגבי מיגון הבית? פיטבול בחצר, מצלמה שמצלמת טוב בלילה שיש לה חיישן תנועה (מגובה מסויים ככה שלא תפעל שהכלב מסתובב בחצר) אזעקה שמחוברת לאותו חיישן, מוקד שיעשה סיור ואפשר לארגן את זה עם כל השכונה בתשלום סימלי.

פורסם

דוקי, יש לנו כלב בבית אך באותו יום הוא החליט לישון באחד החדרים בבית והדלת הייתה סגורה עליו, אני אומר מזל שהוא לא היה משוחרר כי למרות שהוא היה נובח היו יכולים גם לקחת אותו או לנסות לפגוע בו (הכלב עצמו נראה דיי מאיים), בנוגע למספר טלפון אם לא היה מדובר באוטו ליסינג זה היה חשוב יותר העניין של להחזיר את האוטו תמורת תשלום אבל גם ככה במקרי גניבה האחריות היא על חברת ההשכרה (יצאה לא חכמה במיוחד כשלא התקינה איתוראן \ פוינטר).

דני, ככל הנראה היה מעקב והאוטו גם "הוזמן" על ידי מישהו.. למה הכוונה אבל מאיפה הם ידעו שהמפתח מחכה להם במקום גלוי?

ואמצעי מיגון נשקלים כעת, כלב קיים בבית והוא גם מעולה בתור כלב שמירה נבח מספר פעמים בלילה בעקבות רעשים אבל תראה מה רשמתי למעלה, יש גם איזה שיטור קהילתי שלא ממש עוזר בגלל שמקרים כאלה ממשיכים לקרות כאן בשכונה.

פורסם

האוטו הוזמן? בסדר את זה אני מבין, אבל מוזר שהם נכנסו לבית בשביל המפתח, דבר שעלול לעלות בהרבה זמן במידה והם לא היו מוצאים אותו, כנראה שהם ידעו שהמפתח נמצא במקום קבוע ולא בכיס שלך או מתחת לכרית שלך או בשידה ליד המיטה, הם בטוח ידעו שהוא גלוי ולכן העדיפו את זה על פני האופציה של פריצת הרכב.

פורסם

אני לא יודע מה עבר להם בראש באותו רגע אבל כניראה כמו שאתה אומר למרות שזה ממש מוזר הם ידעו שהמפתח נמצא במקום גלוי - השאלה היא איך הצליחו לאסוף את כל המידע הזה..

פורסם
להצעתי, תספר למשטרה שהגנבים נסעו במהירות של 260 קמ"ש או עם אופנוע צמוד במהירות הזאת, ואז למשטרה יהיה עניין לתפוס אותם

תגובה ילדותית ודי צפויה למען האמת.

אפשר באמת לחשוב, שרק במדינת ישראל הקדושה גונבים מכוניות. בכל העולם נגנבים כלי רכב, ובכל העולם יש דבר הנקרא "ביטוח". אתה רוצה שירימו לאויר מסוקים לחפש את הרכב? יחידת כלבנים וגדוד גולני אולי?

כבר שמעתי על מקרה שבו פרצו לבית של בני זוג, והוציאו את המפתחות של שתי רכבי ה-S-קלאס שלהם מתוך השידה שליד המיטה. גם במקרה הזה המשטרה לא הנידה עפעף (כי בשביל זה יש איתוראן וביטוח) אפילו שמדובר ברכבים בעלות כוללת של למעלה ממליון ש"ח.

פורסם

אנשים רבים משאירים את מפתחות הרכב על השידה ליד דלת הכניסה, לעיתים יחד עם הארנק, כי זה נוח.

היו מספר פעמים שניסו לפתוח לבית הורי את הדלת הנעולה, עד שכמה שכנים לא סיפרו להם באותו יום שמישהו סחב להם את כל מה שהיה על הארוניות\שידות ליד הדלת הם חשבו שאלו ילדים משחקים.

אישית אני גר בדירה מופצלת מאחורי 2 דלתות :lol: ועדיין ממליץ לכולם להחביא את המתפח בלילה כמוני, כמובן גם לא להשאיר שום יקר ערך ליד הדלת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה צודק ובכל זאת זה לא מצב טוב.

זה שנגנבים רכבים בארה"ב לא אומר שזה צריך להצדיק את גניבת הרכבים בארץ.

בכל זאת, לא כל טרנד צריך לייבא :)

חזרה לעניין: אם היה פה חוק דרומי אמיתי ולא חוק בדיחה, הכל היה נראה אחרת.

נראה איך הגנבים היו רצים חזרה לגנוב כשאחד מהם היה נורה בבית של מישהו.

הבעיה האמיתית בארץ היא שאת בעל הבית שירה בגנב (שחדר לשטח שלו) יכניסו לכלא, יכריחו לשלם פיצויים לגנב המסכן וכמובן כל זאת בתנאי שהגנב הוא בן דוד, הרי מדובר באפליה חסרת פרופורציות.

פורסם

בדרך כלל במקרה כזה ("דאבל" בז'רגון המקצועי), עושים סיבוב קצרצר בבית לחפש את המפתחות, מחפשים עוד ארנק או שניים כדי שיהיה עוד קצת מזומן ומתחפפים.

האמת שלא כל כך ברורה לי ה"אכזבה" מהמשטרה, משתי סיבות- א', בכל זאת מדובר ברכב ליסינג. ב'- כל עוד הרכב מבטוח, שייחנקו הגנבים ושהמשטרה לא תזיז את התחת מצידי. משטרה צריך רק כדי לקבל דו"ח תלונה, והחל מרגע זה הכדור בידיים של חברת הביטוח.

בנוסף, תרשה לי להטיף- אף פעם לא משאירים באוטו לא מסמכים, לא ציוד ולא נעליים. דברים יקרי ערך- לקחת הביתה.

שלא נדע צרות כאלו

עריכה- הצרה היא גם, שכאשר רכב נגנב בשעה 3-4 בבוקר, ברוב המקרים עד השעה 7 הוא כבר מחוץ לתחומי הקו הירוק, ואז גורלו כבר נחרץ ואין למשטרה מה לעשות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...