Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כריך לשוטרים רעבים - חשוב יותר מחניית נכים...

חולגי
שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מעשה בשוטרים רעבים, אשר חפצה נפשם בכריך. רק מה, חניה לא מצאו.

ואת הרכב לבסוף החנו - ניחשתם נכונה - בחניית נכים !

מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3942528,00.html

מה יהיה ?

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תאמין לי שגם הפיקוד בוכה בגלל שוטרים כאלה. עצוב שבגלל שוטר אחד שעושה טעות, זו הפנים שצריכה לקבל המשטרה.

ומה שיותר מעצבן, זה שאחרי כל הכתבות האלה, הם עדיין לא לומדים וממשיכים לעשות שטויות. עובד אחד יוצר פנים של גוף שלם.

Xbox12341

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהשלט מגביל את החניה לשעות מסויימות. יש שלטי חניה לנכים שרשום בפירוש שהחניה היא לנכים, נגיד מ 8 בבוקר עד 18 בערב. יצא לי כבר כמה פעמים לחנות בכאלו חניות שאנשים פשוט לא שמים לב למה שכתוב בשלט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל פעם שיש כזה שרשור אני עונה את אותה תשובה, כשתגייס שוטרים בשוויץ, לא תהיה כזאת תופעה אבל כל עוד אתה מגייס שוטרים מבין העם היושב בציון אז פני המשטרה כפני העם (וכפני הכלב).

החכמה היא לא לעבור לסדר היום ולצקצק בלשון אלא לעשות מעשה, לצלם, לשלוח לעיתונות בדיוק כמו שנעשה פה כי אני מבטיח לך שבפיקוד המשטרה מתייחסים בחומרה רבה מאוד לדביל לובש מדים שבשניה אחת מעלים את כל הטוב שהמשטרה עושה ומנציח את הסטיגמה על המשטרה כאמת לאמיתה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החכמה היא לא לעבור לסדר היום ולצקצק בלשון אלא לעשות מעשה, לצלם, לשלוח לעיתונות בדיוק כמו שנעשה פה כי אני מבטיח לך שבפיקוד המשטרה מתייחסים בחומרה רבה מאוד לדביל לובש מדים שבשניה אחת מעלים את כל הטוב שהמשטרה עושה ומנציח את הסטיגמה על המשטרה כאמת לאמיתה.

כל מילה בסלע.

יכול להיות שהשלט מגביל את החניה לשעות מסויימות. יש שלטי חניה לנכים שרשום בפירוש שהחניה היא לנכים, נגיד מ 8 בבוקר עד 18 בערב. יצא לי כבר כמה פעמים לחנות בכאלו חניות שאנשים פשוט לא שמים לב למה שכתוב בשלט.

fizban, באתרי האינטרנט הגדולים ובעיתונים, בד"כ כשמפרסמים תמונה ש"מלכלכת" על המשטרה, בד"כ בודקים קודם לכן שאכן מדובר בעבירה, ובנוסף מחכים לתגובת המערכת, כי אם זו לא עבירה, אז המשטרה היא זו שתעשה צחוק מהיוזמים. אם התגובה של המשטרה תהיה "היה שם אירוע רצח, מותר לניידת לעמוד שם", מן הסתם שהכתבה לא תפורסם, אבל כשנדווח על שוטרים שירדו לקנות כריך והתגובה היא "הנושא ייבדק, יטופל מבחינה משמעתית..." וכו', זהו פתח לכתבה מלכלכת. אז קח בחשבון להבא, שרוב הצילומים שמפורסמים באתרים הגדולים, אכן מעידים על משהו לקוי.

Xbox12341

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקודה מעניינת. במקרה אני עובד וגר באיזור. אני אבדוק את השלט הזה. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

GOLF, כניראה בשביל זה נועד מספר פקס שלהם וכניראה זה שימוש יחידי בפניות שהם עושים, אני יכול לומר את זה בלב שלם לפי ניסיון משפחתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זה לא עניין של שניה של חניה / מייד יזיזו את הרכב / סתם רעבים / כל הנפצה אחרת.

חניית נכים זה טאבו - אסור לחנות.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו כל עברה שמבצעים.

במה זה שונה משימוש בנייד בזמן נסיעה העלולה לגרום לסטיה מנתיב ולתאונה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם צריך אז הם היו מזיזים את הרכב תוך שניה , לא צריך להציק סתם לשוטרים ,הם עובדים קשה והם גם אנשים שצריכים אוכל ומנוחה קצרה ,

גם אני עובד קשה וצריך אוכל ומנוחה, ועדיין אני לא מעז לחנות בחניית נכה, אז למה להם מותר? זה האנשים שצריכים לתת דוגמה לציבור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה שאותי יותר מעצבן, זה שאת המושג "חניית נכים" הפכו לטאבו קדוש, ובצדק, אבל כל המ*דיינים שלא חונים בחניית נכים עברו לחנות בחניה של אנשים עם מגבלה אחרת- המגבלה להחנות אוטובוס.

שיחנקו אמן כן יהי רצון, במהרה בימינו.

Bus_parking_900600.jpg

:puzzled:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני עובד קשה וצריך אוכל ומנוחה, ועדיין אני לא מעז לחנות בחניית נכה, אז למה להם מותר? זה האנשים שצריכים לתת דוגמה לציבור.

הם נותנים לציבור דוגמא מצוינת.

דוגמא נהדרת למה חושב השוטר הממוצע על מעמדו בחוק ביחס לשאר האזרחים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...