Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופר במבה

במקומות שבהם יש חניון, החוק/תקנות/נוהלים קובעים שיש להשאיר 5 אחוז מקומות מסומנים עבור נכים. זאת הסיבה שאתה רואה הרבה מקומות לנכים במקומות כאלה.

לעומת זאת ברחוב בד"כ מסמנים חניה לנכה רק אם יש נכה באזור שנזקק לכך או בגלל מוסד כלשהו שהנגישות מחייבת.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשפט הקלאסי הוא "לא היית רוצה להיות במקומי, אז אל תחנה במקום שלי".

לא פעם אני מלווה נכים, והחוצפה של אנשים לחנות במקומות החניה שלהם, שקולה רק לחוצפה של בני המשפחה הנוהגים ברכב ובטוחים שבזכות זה מותר להם לחנות בחניות נכים גם כאשר הנכה אינו ברכב.

אגב, לדעתי היום יום המודעות לחניות נכים.

צביקי

מרכז קהילה תומכת לנכים

בית שאן

פורסם
נקנח בבדיחה:

למה כלב מלקק את הבי*ים שלו?

תשובה:

כי הוא יכול.

זה מוסר ההשכל בסיפור הזה.

אמנם באיחור אך הייתי רוצה לתקנך, נכבדי: כלב אינו מלקק את אשכיו רק כי הוא יכול אלא משום שזו הדרך היחידה שלו לנקות את האיברים הגניטליים שלו. מוסר ההשכל האמיתי בסיפור הזה הוא שהשוטרים האלו הם אנשים פגועים מוסרית שלא יהססו לדרוס את הזכויות של שום אזרח (שאינו בעל שררה) אם יתחשק להם והם עכשיו מסתובבים עם אקדח ואזיקים ברחובות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היכול להיות שיש לרכב זה תו חניית נכים?, או שאין שוטרים בעלי נכות מסוימת?:roll:

צלם את הרכב מקדימה, אחרת אי אפשר להתייחס לזה ברצינות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש את זה בכל מקום וכולם עושים את זה. אני מדבר על ניצול הטבות (או איך שלא תקרוא לזה) בעבודה שלו.

עובדי תקשורת מקבלים אינטרנט חינם,סוכני נסיועת טסים חינם.חברי כנסת תחבורה ציבורית חינם,

עובדי חברת החשמל מקבלים חשמל חינם.

אהבתי את הבדיחה, ח"כ מקבלים רכבים,עיתונים ואת הזכות לקשקש שטויות ולגרבץ רוב הקדנציה... הנסיעה חינם בתחבורה ציבורית בשביל ח"כ זה כמו "הזכות לאגור חול" עבור הבדואי...

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
כל פעם שיש כזה שרשור אני עונה את אותה תשובה, כשתגייס שוטרים בשוויץ, לא תהיה כזאת תופעה אבל כל עוד אתה מגייס שוטרים מבין העם היושב בציון אז פני המשטרה כפני העם (וכפני הכלב).

החכמה היא לא לעבור לסדר היום ולצקצק בלשון אלא לעשות מעשה, לצלם, לשלוח לעיתונות בדיוק כמו שנעשה פה כי אני מבטיח לך שבפיקוד המשטרה מתייחסים בחומרה רבה מאוד לדביל לובש מדים שבשניה אחת מעלים את כל הטוב שהמשטרה עושה ומנציח את הסטיגמה על המשטרה כאמת לאמיתה.

מתי יצא לך לגייס שוטר שווצרי לאחרונה ?

האם יש לך אסמכתא לדבריך מתוך ידיעה או יגיעה אישית בתחום הזה בשוויץ ?

פורסם
שדרות בן גוריון בתל אביב 5/6/2011

250591_10150217312084642_151398369641_6959536_1958184_n.jpg

מקור: נגישות ישראל

על פניו חמור ביותר,אלא אם כן השוטר עצמו מוגבל גופנית ומשרת במשטרה .או שוטרת .

פורסם

המנטליות והתרבות השויצרית גורמים לפשיעה נמוכה,(וגם חוקי הכניסה וההתאזרחות הקשים עד בלתי אפשריים - בשוייץ אין קהילות צפון אפריקאיות כמו העיר האלג'ראית מרסיי שיש צרפתים שעדיין מאמינים שהיא חלק מצרפת, ולא מעניין אותם מה יגידו.) ולא המשטרה, שתאבד את העשתונות בטיפה מהלחץ שיש על שוטרים כאן. אלוהים יעזור כשתצטרך שוטר שוייצי בחרום.

פורסם

ניתן לבדיקה בקלות על ידי עיתונאי שמציג את הצילום למישהו מדוברות המשטרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בוא נגיד את זה כך - כששכן מוריד את המים בשירותים בלילה בשוויץ, אתה יכול להזמין משטרה והם יבואו לתת לו קנס.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
המנטליות והתרבות השויצרית גורמים לפשיעה נמוכה,(וגם חוקי הכניסה וההתאזרחות הקשים עד בלתי אפשריים - בשוייץ אין קהילות צפון אפריקאיות כמו העיר האלג'ראית מרסיי שיש צרפתים שעדיין מאמינים שהיא חלק מצרפת, ולא מעניין אותם מה יגידו.) ולא המשטרה, שתאבד את העשתונות בטיפה מהלחץ שיש על שוטרים כאן. אלוהים יעזור כשתצטרך שוטר שוייצי בחרום.

אני שאלתי את בגירה מה הוא חוט הקשר שלו עם משטרת שוויץ ואגף כח האדם שלהם ,אם יפרט את נסיונו שם בשוויץ נוכל להתייחס ביתר רצינות לקביעתו .

פורסם

שים לב היטב למה שכתבתי, לא כתבתי "כשתעסיק בארץ שוטרים שוויצרים" אלא כתבתי "כשתגייס שוטרים בשוויץ", משמע מתוך האוכלוסיה השוויצרית.

ביליתי לא מעט בשוויץ, מדובר באוכלוסיה כללית ברמה גבוהה, אנשים משכילים, עם תרבות חיים אירופית ברמה מאוד גבוהה ותרבות ציוט לחוקי המדינה ברמה כמעט אבסולוטית אז כשמתוך הקהילה הזאת אתה מגייס שוטרים/ מורים/ נערות ליווי או כל מקצוע אחר אז פני האנשים כפני הדור.

אצלנו בינתיים יותר לכיוון של פני הדור כפני הכלב.

אז כשב 2 בליילה תתקשר למשטרה ותגיד שיש מישהוא במקלט, תרחיק את הטלפון מהאוזן לא ליצור נזק קבוע לאוזן מפרצי הצחוק שתשמע מהצד השני.

כשקשישה שוויצרית בברן עושה את זה, תופסים לנו על חם 5 סוכני מוסד וזה אולי על רגל אחת ההבדל העקרוני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתם פרובוקציה זולה וסנקציה מיותרת.

כנ"ל כל המאבק של "לא חונים בחניית נכים" מיותר.

למה?

כמעט ואין רכבים שאין להם תו נכה שחונים בחניית נכים.

דווקא ה"פושעים" הכי גדולים הם בני משפחות הנכים עצמם.

מרגע שיש לרכב תו נכה משום מה יש תפיסה שהרכב עצמו הופך לנכה.

ולכן כל מי שנוסע עם הרכב. גם אם הוא רץ מרתון מחנה בחניית נכה.

זה הביזיון האמיתי.

פעם הבא שתלכו לקניון תסתכלו בעצמכם.

נדיר למצוא רכב ללא תו נכה חונה בחניית נכה.

לא נדיר לראות שני ילדעים בני 18 מחנים בחניית נכה (וכן כן אני מכיר את הסיפור, אולי הנכה בקניון אולי ואולי. ת'אכלס, זה לא ככה וכולנו יודעים את זה).

לי בבית יש גם רכב "נכה" כזה.

בחיים לא מחנה בחניית נכה שהנכה עצמו לא ברכב. גם לא לשנייה.

שהקמפיין ישתנה - חניית נכים היא לנכים ולא לבני המשפחה שלהם.

פורסם

לא הצלחתי למצוא את הקטע בנפרד אז תעבירו ל- 1:24

http://www.youtube.com/watch?v=pElJ3yWUVMY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ובנימה יותר רצינית, צריך להגיש את זה לאיזה עיתונאי צמא שיעביר את התמונה הזאת הלאה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...