Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל תכונה כשלעצמה,מאלה שבגירה מונה בשויצרים נכונה. הסה"כ אליו הוא מגיע - "ברמה גבוהה" - נתון לויכוח. לא הייתי רוצה שויצרי כחבר. ה"ניטראליות" שלהם גרמה להרבה עוולות. מכל מלחמה וסיכסוך הם מתעשרים. הסודיות הבנקאית שלהם מכסה הרבה מפושעי העולם ממשמידי עמם ועד מרעיבי ילדים . הכל בידיעת ושמחת העם ה"גבוה" הזה.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיימי - אני לא צריך להסביר לך עד כמה מה שאתה אומר עכשיו הוא הכללה גסה ועיוות של המציאות?

זה כמו להגיד שלא היית רוצה חבר אמריקאי כי הוא ינסה לשנות הממשל במדינה שלך ולגרום לך לאכול צ'זבורגרים כל היום.

או חבר ישראלי, כי הוא יכבוש לך את השטחים בגינה, או חבר ערבי כי הוא יבוא להתפוצץ לך באמצע המסבית יום הולדת.

או חבר טורקי כי הוא ידפוק אותך בתח... אהה רגע, בעצם גם אני לא הייתי רוצה חבר תורכי :lol:

פורסם

נגעת בתחום שלא זה מקומו. אני דווקא חושב שמותר, צריך וחייבים לעשות הכללות אם רוצים למגר רע. (נאמר בתנ"ך "אוי לרשע ואוי לשכנו " - בהרבה חכמה). המנעות "יפת נפש" מפגיעה ברוב הדומם ,ובפירוש אינני מוכן להגדרתו כחפים מפשע ,שמסביב לרשע, שאינו עושה למניעת פעילותו ,היא רשע חמור יותר. אחד הכלים העיקריים בדמוקרטיה ושלטון החוק שמנצלים נבלים.

פורסם

ובנימה יותר רצינית, צריך להגיש את זה לאיזה עיתונאי צמא שיעביר את התמונה הזאת הלאה.

ומה מונע ממך להגיש זאת במייל למישהו מהעיתונות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל תכונה כשלעצמה,מאלה שבגירה מונה בשויצרים נכונה. הסה"כ אליו הוא מגיע - "ברמה גבוהה" - נתון לויכוח. לא הייתי רוצה שויצרי כחבר. ה"ניטראליות" שלהם גרמה להרבה עוולות. מכל מלחמה וסיכסוך הם מתעשרים. הסודיות הבנקאית שלהם מכסה הרבה מפושעי העולם ממשמידי עמם ועד מרעיבי ילדים . הכל בידיעת ושמחת העם ה"גבוה" הזה.

חיימי, בעיקרון אתה בהחלט צודק אבל אני לא מחפש חבר, אני מחפש שוטר.

לא סתם שוטר אלא אחד שלא ילך עם חולצה בחוץ, שלא יבוא לא מגולח לעבודה, שלא יצא מהרכב לאיזה ערס נתנייתי ויגיד לו "מה קורה אחי" רק כי הוא ודוד שלו למדו באותה שכבה, או להבדיל, אחד שיראה נער ברכב אז יגיד לו "סתום ת'פה ותן רשיונות", זה בדיוק מה שאני מחפש.

אני מחפפש פלס ישר שעושה את הוראות השוטר כלשונן ולא זז מלימטר מהן.

אז תגיד לי, "אתה לא מחפש בן אדם, אתה מחפש רובוט" אז לא, יש כזה רובוט אנושי, קוראים לו שוויצרי.

יצא לי לצערי להתקל לא פעם ולא פעמיים בשוטר תנועה שוויצרי ותאמין לי מדובר בחוויה מפוקפקת, הם פשוט מרושעים, הם לא מוותרים בכלום, הם לא עושים שום הנחות וזה מבאס לאללה אבל את אותה קפדנות חסרת פשרות שהם דורשים מהאזרח, הם דורשים גם מעצמם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המהירות המותרת על פי חוק בכבישים מהירים בשוויץ עומדת על 120 קמ"ש. המהירות הממוצעת בפועל בכבישים מהירים בשוויץ עומדת על 120.01 קמ"ש*...והמבין יבין.

* לצורכי המחשה בלבד, אין מדובר בנתון סטטיסטי אמיתי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

עפ"י הדוגמא שנתת ועפ"י נסיוני בשטח נראה לי שהמהירות הממוצעת בפועל היא 119.9 רק בשביל השקט הנפשי :lol:

תמיד בישראל צוחקים על האופי ה"גרמני" של הגרמנים אבל מניסיוני, השוויצרים הרבה יותר קפדנים וממושמעים מהגרמנים BY FAR!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...