Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת PROTECTION דולקת מגבר SOUNDOWN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להכניס את זה לדיון על הקבלים ?:) סתם,

תתחדש

ממליץ לך לחתוך את הקלארוס על 55 הרץ HPF בסלופ 12 ולהנות.

ואל תתעלל בכלום:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן, זה עוד עיניין שאני צריך לחקור אותו - הכיוונונים של המערכת.

בנתיים במצב הסטנדרטי הם נשמעים מעולה !

פורסם

בכל זאת צריך להתחשב במגבלות :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אתה מתכנן לחתוך את הקלארוס ב55HZ ועוד בסלופ 12 , אני מקווה בשבילך שיש לך איטום רציני מאוד בדלת כי אם לא אתה תשמע את הקירקורשים בדלת יותר חזק מהמוזיקה, המידבאס הזה רוצח דלתות.

אצלי יש 3 שכבות של סקנד סקין והכי נמוך שאני מצליח לרדת עם הקלארוס בלי שהדלת תנגן ביחד עם המוזיקה הוא 80HZ\63 סלופ 12.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אצלי האימג'נים חסומים ב12 ו63 - הם מפוצצים לדלתות את הצורה וזה קורה כשהם מנגנים עד 6K הרץ על ערוץ הגברה שמוצהר 50 וואט :-D:twisted:

וכמובן יש קצת קרקושים ממנגנוני הנעילה של הדלתות אבל אני מתכוון להביא קצת ספוג דק ואזיקונים ולסדר את זה לגמרי - אבל זה לא ממש מציק כי זה קורה רק בטרקים מסויימים, רוב המוזיקה שאני שומע - הכל חלק ונקי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...