Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר שהשכנים הגיעו למסקנה שאני טיפה קוקוריקו חשבתי לפתוח את הנושא הזה שכל אחד יגיד מה הוא עושה באוטו שלא הרבה אחרים עושים.

לדוגמא, מכיוון שברכב שלי יש טורבו והמנוע יחסית עדין כל בוקר בהנעה הראשונה אני יורד יחף לחניה :lol: מניע ורק אז שם נעליים וגרביים מה שמקנה לאוטו זמן להתחמם ולהוריד טורים.

השכנים חשבו שאני משוגע שאני יורד כך כל יום אבל הסברתי להם את המצב.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משתדל לא לנסוע ברחובות עם במפרים ומצידי אפילו לעשות עיקוף גדול, ועם אין דרך אחרת אז אני ממש עובר אותם ב10 קמ"ש, על אף שהרכב שלי גבוה יחסית, אני כל כך פדנט שיש לי 3 פחיות ריח באוטו ומי שמעז לחשוב רק לעשן לי באוטו חוטף מכות.

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=SZ4CqrMbY6I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

- מכסה את הרכב, גם כשיש גג מעל - שלא יתמלא אבק ולא יקרוץ סתם. ומתחת לכיסוי שם משקפיים על הדשבורד :roll:

- נוסע רגוע מאוד ב 5-10 דקות הראשונות, עד שגם החום מנוע מנוע מגיע לטמפ' עבודה וגם טמפ' השמן עולה למינימום :) ( לא יודע מה הייתי עושה בלי המחוג הזה). בזמן הזה גם לא מפעיל מזגן ומשתדל מאוד לא לעבור את ה 3000 תורים

- מחכה שכל בדיקת הנוריות ומפלס גובה השמן מנוע תסתיים לפני שאני מניע ומחכה כמה שניות לפני שאני לוחץ גז

- עובר על במפרים במהירות מאוד איטית, במיוחד האכזריים והצרים האלה מפלסטיק

- נותן למאוורר של המנוע לסיים את עבודתו לפני דימום

- שוטף את האוטו רק בעצמי

- בדיקת אויר בצמיגים כל תדלוק (מקסימום פעם בשבועיים)

- אף אחד לא נוהג באוטו שלי,למעט מקרים מאוד מאוד קיצוניים

- מאוד בררן במיקום החנייה, מסוגל להסתובב די הרבה עד שאני מוצא משהו נורמאלי ונצמד כמה שיותר לקיר\מדרכה

זה מה הצלחתי לחשוב עליו, תכל'ס לא כזה פסיכופת :lol:

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לא עולה מעל 2,000 סל"ד עד שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה.

משתדל לחנות רק בחניה מקורה, גם אם יוצא לי ללכת 15 דקות לנקודת היעד (ויש חניה במקום).

בקניונים וחניונים מחנה בפינות מרוחקות, בצמוד לקיר או עמודים.

אף אחד לא נוהג ברכב (למעט מקרים נדירים וחריגים).

אף אחד לא אוכל / מעשן ברכב.

עובר פסי האטה במהירות של 10 קמ"ש.

שוטף את הרכב פעם בשבוע, שטיפה ידנית בלבד (לעולם לא מכונת שטיפה).

מעביר ווקס פעם בחודשיים - שלושה.

כאשר הרכב עומד בחוץ תמיד שם מגן שמש.

עם הרכב מתלכלך מלשלשת וכו', חייב לנקות באותו רגע.

פורסם

הסעיפים שלי תואמים כמעט אחד לאחד לתגובה שלברמונדו:-o

בנוסף-בזמן הורדת הכיסוי מהרכב אני קודם,מוריד את הכיסוי מקדימה,קצת מאחורה באזור האגזוז,לאחר מכן נכנס לרכב מניע,בזמן שהרכב טיפה מתחמם והסל"ד מתייצב אני מקפל את הכיסוי לבג'ז.

אותו הרוטינה אני מבצע לפני דימום מנוע[רכב טורבו] קודם שם כיסוי,סוגר הכל ואז מדומם מנוע,חוסך לי בעצם את הישיבה הסתמים ברכב למשך כחצי דקה-דקה.

שוטף את הרכב רק בעצמי כל שבוע עם סבון מועשר בטפלון,כל 3-4 חודשים מורח ווקס מועשר בטפלון וכל חצי שנה עושה פלסטלינה.

מקום חנייה זה דבר חשוב מאוד בשבילי,אם ישנו פוטנציאל להזיק לרכב שלי אני אסתובב עוד כמה דקות והלך ברגל יותר אם צריך.

האדם היחיד שאני אתן לנהוג ברכב שלי הוא אבא שלי ושום אדם אחר מלבדו.

אגב המון אנשים לא מבינים למה אני לא נותן לאף אחד סיבוב או נסיעה קצרה למטרה כלשהיא,כמה שאני לא מסביר הם פשוט לא מבינים,המשפט-"זה כולה פח עם גלגלים" גורם לי עצבים לא נשלטים.אני מוכן להוריד להם עצם עצם עד שהם יבינו שרכב זה לא כולה פח על גלגלים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
מדוע צריך לעשות פעמיים בשנה פלסטלינה?

אפשר גם פעם בשנה ואפשר גם בכלל לא. כמעט לא רואים את ההבדל,רק מרגישים בנגיעה בפח.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

-שוטף פעם בשבוע-שבועיים את הרכב.רק בעצמי, כל עוד אני הבעלים-הרכב לא יתקרב למכונת שטיפה.

-ממלא פעם בחודש את המיכל של מתזי השמשות.

-ווקס פעם בחודש.

-בדיקת לחץ אוויר פעם בשבועיים.

-אף אחד לא מעשן/שותה/אוכל ברכב.מי שמנסה חוטף.כנ"ל-לא שמים תיקים על המושבים אלא על הרצפה.

-יש לי תרסיס בריח של "רכב חדש" שכל ניקוי מרוסס בפנים.

-שם STP SON OF A GUN על כל הסקאי והגומיות בתוך הרכב.

-קונה ספריי סיליקון במיוחד,ושם על הגומיות החיצוניות של החלונות,ועל הפלסטיקים של מגיני הבוץ,הגומיות של כל הדלתות ברכב כולל תא המטען,שם גם מסביב הפלסטיק השחור הגדול שמפריד בין השמשה הקדמית למכסה המנוע (מי שלא יודע-שיסתכל בצילום של היאריס).מספיק לי לראות את הפיאסטה בת ה13 של אמא שלי עם גומיות מפוצצות מכל הכיוונים כדי לקבל עור ברווז.

-שם STOP TIRE CARE בכל רחיצה על הרכב.

-מכין מראש "מאגר" של חומרי ניקוי גם אם יש חצי בקבוק :lol:

-שוטף עם 2 דליים,ג'ילדה סינטטית וספוג מיוחד.

-סוכך שמש חובה בכל חנייה (גם מתחת לעץ/מקום מוצל).

-סוככי שמש על החלונות של הנוסעים מאחורה.לצערי אני לא מכסה עם הכיסוי המקורי של הרכב עקב מכת גנבות אצלנו.

-בדיקת שמן/מים/נוזל קירור כל שבועיים.בודק שהשמן עדיין בצבע חום-זהב (כי האוטו לא נוסע הרבה עקב רכב עבודה).השמן מועמד להחלפה לשמן סינטטי שיוחלף כל חצי שנה.היבואן של RP הולך להגדיל את העו"ש בבנק :shock:

-בהתנעה-מסובב את המפתח ונותן למחשב הרכב לבדוק הכל,ולאחר מכן מכבה ומניע שוב.

-לא עובר את ה2000 עד שהמנוע מתחמם.

-אף אחד לא נוהג על הרכב מלבדי,גם אם המשיח בכבודו ובעצמו יבקש כדי להגיע יותר מהר לירושלים מהחמור הלבן שלו. :wink:

-מקפל את 2 המראות כאשר אני חונה,לא משנה שהצד השני חסום על ידי קיר.

-כל שריטה קטנה רץ למוסך היבואן ומבקש שיתקנו לי עם צבע ומכחול (לא יותר מזה כרגע,עוד לא זכיתי בלוטו כדי לבנות לי בבית מחסן חלפים לרכב ,זה בתכנון 8)).

-ברגע שאני מגיע לרכב ורואה "מתנה" של ציפור נשלפים מגבונים לחים שמוכנים מראש בתא הכפפות.

-מקפיד להעביר הילוכים כמה שיותר מוקדם (למרות שלאחרונה משום מה אני "מריץ" את הרכב על 5000-6000 ל2 דקות כי אני אוהב לשמוע אותו נוהם..אני יודע שזה לא בסדר ).

-בחודשיים האחרונים-ממלא דלק כשאני מגיע לחצי.

-כשהמזג אוויר נינוח ולא חם מדי ואני בנסיעה בתוך העיר-פותח חלון.

-מפעיל מאורר על העוצמה הגבוהה ביותר ללא מיזוג עם אוורור מבחוץ כדי לא לתת למזגן להסריח (טיפ של קארספורום 8)).

-מטפל במרווח טיפולים צפוף יותר ממה שהיצרן מחייב.

זה מה שעולה לי בראש.עכשיו,מי מצא חלוק לבן שלי ללא שרוולים? :twisted:

פורסם

אם יש אפשרות חונה רחוק או במקום שאין מצב שיפתחו עלי דלת, וחוץ מזה לא משהו מיוחד, לא אוכל באוטו וכו', אני יכול לנסוע חודשים בלי לעשות שואב אבק... ווקס כל חודש בערך, שטיפה עצמית בלבד.

אם חונה לא מתחת לתקרה אז אפילו אם זה ל5 דקות - שם ווילון לחלון הקדמי.

חרא של ציפורים או עצים - ישר מוציא ג'ילדה ומנקה.

אם חסר איזה פלסטיק לא חשוב במנוע או אם יש התקנה חשמלית מקומית שאני לא צריך או התקנה לא איכותית/מסודרת במיוחד אז זה מציק לי בנשמה עד שאני משכנע את אבא שלי לסדר את זה, טוב שהוא מבין בחשמל. קודנים/הזעקות/אימובילייזר/שאריות של דיבוריות ודלקנים - לזבל. התקנתי שלט לנעילה מרכזית אז לא חיברתי לאיטוטים או צפצפה רק כדי להעביר כמה שפחות חוטים.. :lol:

הבעיה האמיתית היא שנוסעים איתי אנשים:

לא אוכלים, לא שותים, שמים את הרגליים בשטיחונים (זה אני מנסה להכניס למוח של אלו שנוסעים איתי קבוע) לא לגעת בריפוד ולא לשים עליו תיקים- שילמתי לקלין קאר מספיק כסף כדי שזה יהיה נקי, אם תופסים לי את הידית הזאת בתקרה זה ישר הערה, אין דבר שמעצבן אותי יותר מזה :lol:

משהו חשוב שאני לא יודע כמה מכם יודעים - אל תרשו לאנשים לשבת באוטו (שהוא חונה) בכסאות הקדמיים שהרגליים בחוץ - אחרי כמה עשרות פעמים כאלה התמיכה של הצד בכיסא נמעכת והולכת לתמיד כי כל המשקל של הבנאדם על התמיכה. זה הכי מעצבן באוטו ישן כי מקבלים אותו ככה..

מבחינת נהיגה הרבה רשמו פה דברים, אבל זה אני פחות שם לב, כמובן שהאוטו מטופל רק מתחת לבית עם חומרים וחלקים איכותיים ובזמן בלי להסתמך על מה שבעל האוטו הקודם (לא) עשה, אבל ממש לא נוהג בצורה איטית ומעצבנת כדי... לא יודע למה את האמת.. לא קורה כלום אם קצת לוחצים גם אם הכביש קצת משובש.

אבל אם זה כביש בעיר שיש בו עבודות אז בדרך כלל הבורות אכזריים ואז אני עובר כאלה על 10 קמ"ש כדי שלא ישברו הג'אנטים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני שם בו דלק ודואג שיהיו מים כחולים ! בוישרים.

אני חושב כדאי גם שתרשמו את הגיל, נראה לי שמגיל 20 ומעלה יש ירידה משמעותית במחלת נפש הזאת (חוץ ממישהו אחד שמי שיודע על מי אני מדבר הוא יודע על מי אני מדבר)

פורסם

אגב שחכתי לציין,שהמים לווישרים היחידים שנכנסים אלי לרכב,הם מים מטוהרים מיוחדים לתעשייה הפרמצבטית.

מים אלו מכילים אחוז אפסי של חלקיקים,מינרלים,ברזלים.מים טהורים,כדי לא לסתום את המעברים במשפריצים ולמנוע התייבשות של המים על החלון והשארת סימנים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
אני משתדל לא לנסוע ברחובות עם במפרים ומצידי אפילו לעשות עיקוף גדול, ועם אין דרך אחרת אז אני ממש עובר אותם ב10 קמ"ש, על אף שהרכב שלי גבוה יחסית, אני כל כך פדנט שיש לי 3 פחיות ריח באוטו ומי שמעז לחשוב רק לעשן לי באוטו חוטף מכות.

ראיתי איך אתה יוצא מארומה בחוף הכרמל זה בסדר :p

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

• תוכן חדש...