Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שגיאות כותבים עם א' :lol:

פאק...:oops:

:D

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדרך כלל אני מתדלק בעצמי אבל היה כזה חם וגם דיברנו באוטו עם מזגן אז החלטתי לא לצאת מהאוטו

גם למתדלק חם. הוא עובד בעבודה הזאת כי מוכרח ומקבל משכורת נמוכה, תנאים ויחס גם לא להיט, כל היום הוא נושם באדים של דלק וגז פליטה.

אז הוא עשה טעות. קורה, כולנו טועים. טעות הזאת עלולה לו לעלות משכורת של יום עבודה שלהם.

ברור שמבחינה פורמאלית יש צדק בדבריך ואני מבין אותך. משכורת של 300ש"ח לא מספיקה לכלום ולי לא היה אוטו באותה תקופה וגם לא מעשן. בגלל מגבלות השכר לא יכלתי להרשות לעצמי דברים רבים (להחזיק רכב למשל) וחיתי עם מגבלות האלו.

באופן אישי, לא משנה כמה חם לא יהיה, אני תמיד יוצא מהאוטו גם אם אין אופצייה אחרת מתדלוק בשירות מלא. גם במקרה הזה אני פותח בעצמי את פקק של מיכל דלק ומחזיר אותו בעצמי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתור מתדלק לשעבר אני לא מבין כיצד הרשויות מאפשרות לתחנות דלק להשתין על פסיקות בית דין לעבודה. על פי החוק תחנת דלק חייבת לספוג הפסדים שנגרמו עקב טעויות של עובדים, אבל אני לא מכיר תחנת דלק אחת שפועלת על פי החוק. בחוזה עובד של חברת סונול כתוב שחור על גבי לבן שעובד ישלם מכיסו על כל טעות בסכום שלא יעלה על רבע משכורתו עד לפירעון החוב. חברות כוח אדם העלובות ביותר לא מנצלות עובדים כמו תחנות דלק.

פורסם

דבר ראשון- אסור שירד לעובד שקל מהמשכורת, זה לא חוקי.

דבר שני- המתדלק טעה אז התחנה תישא בנזק, אין מה לעשות!

לא מבין את ההתנפלות הזאת על פותח השרשור שקיבל יחס מזלזל ומשפיל גם ככה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
עשית דבר אסור לחלוטין, תידלקת כשהרכב מונע ועל זה קבלת קנס.

מי אמר שהרכב שלי היה מונע?

אז רגע מה יוצא שכולם כאן באים נגדי וחושבים שיצאתי ה"מניאק" הגדול בגלל שהמתדלק כל היום בשמש ומריח ריח של גז פליטה בגלל זה היתי חייב לוותר לו? למה ? למה שאני יוותר לאנשים שצעקו עליי וחשבו לסובב אותי ולגרום לי להישאר שם עוד שעתיים?

לגבי העבודה כל אחד ומה שהוא למד. עם לא למד סביר להניח שתריח גז פליטה של רכבים... אני לא יורד על אלה שעושים מועדפת

ולא אומר שאני לא יעשה אבל פאק אתה בן אדם מעל 25 מה אתה עושה בתחנת דלק?

ועל תגידו לי שכשלומדים באוניברסיטה צריך לעבוד משמרות בתחנות דלק.

ואתם יודעים מה אני יודע מה זה לעבוד שחור ולבן עם פיח וגם במשרד הכל כבר ניסיתי לפני הצבא ובזמן הצבא

ועם אני פעם יעבוד בתקופת מעבר אחרי הצבא שלי בתחנת דלק ויקרה לי דבר כזה אז אני לא ינסה לסובב אנשים אני פשוט יספוג מהכיס שלי ועם הבן אדם יחליט לוותר אז שיוותר ועם לא אז אני מוכן לקבל את זה.

פורסם

אם אתה כזה "אביר הצדק" אז מאחר שבדלק הזה בעצם השתמשת, למה לא לחזור לתחנה שבוע/ שבועיים/חודש אחרי ולשלם על הדלק שקיבלת והשתמשת בו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז רגע מה יוצא שכולם כאן באים נגדי וחושבים שיצאתי ה"מניאק" הגדול בגלל שהמתדלק כל היום בשמש ומריח ריח של גז פליטה בגלל זה היתי חייב לוותר לו? למה ? למה שאני יוותר לאנשים שצעקו עליי וחשבו לסובב אותי ולגרום לי להישאר שם עוד שעתיים?

לגבי העבודה כל אחד ומה שהוא למד. עם לא למד סביר להניח שתריח גז פליטה של רכבים... אני לא יורד על אלה שעושים מועדפת

נסה להסתכל על האירוע מנקודת מבט של מתדלק. הבחור איבד משכורת של יום עבודה בגלל טעות קטנה. אם התחנה הייתה סופגת את הנזק מן הסתם העובד לא היה רודף אחריך, אבל תחנות דלק עוברות על החוק והעובדים סובלים. אתה צריך להבין אותו. אני זוכר שעשיתי בטעות "קוקטיל". איבדתי משכורת של שבוע! שבוע עבדתי בחינם בגלל טעות קטנה. במקום להגיד למנהל התחנה "לך לעזאזל ונראה אותך מוריד לי שקל" הלכתי לבנק, משכתי כסף והשלמתי את החוסר. אוי הייתי כל כך צעיר וטיפש...

אגב, אם אתה חושב אחרי הצבא החיים יפרסו לרגליך שטיח אדום אתה חי בעולם פנטזיה. לא חסר סיבות למה אדם בן 25 יעבוד בתחנת דלק. משתחררים בגיל 21 - 22 במקרה הטוב, עובדים, משפרים בגרויות ופסיכומטרי, מנסים להתקבל ללימודים. מתחילים ללמוד בגיל 23 - 24 (לעיתים מאוחר יותר) ועוד אז צריך להרוויח כסף. לכן הולכים לעבוד בשירות לקוחות/תמיכה טכנית. אני אישית מעדיף לעבוד בתחנת דלק מאשר בשירות לקוחות/תמיכה טכנית, אבל בתחנות דלק לא עמוסות באזורי תעשייה. השכר אותו שכר אז עדיף לעבוד יותר קל.

פורסם

ואתם יודעים מה אני יודע מה זה לעבוד שחור ולבן עם פיח וגם במשרד הכל כבר ניסיתי לפני הצבא ובזמן הצבא

ועם אני פעם יעבוד בתקופת מעבר אחרי הצבא שלי בתחנת דלק ויקרה לי דבר כזה אז אני לא ינסה לסובב אנשים אני פשוט יספוג מהכיס שלי ועם הבן אדם יחליט לוותר אז שיוותר ועם לא אז אני מוכן לקבל את זה.

רק חייל יכול באמת להבין.. כל מי שיוצא נגדו שיתבייש, כנראה שכחתם איך זה לחיות חודש מ380 שקל, ויש מקרים שלהורים לא תמיד יש לעזור ויש אנשים שלא מבקשים מההורים, כי מה לעשות ככה הם!

הבחור ביקש משהו אחד קיבל משהו אחר, לא נורא קרתה טעות! הנסיבות לא מאפשרות לחייל לבוא לקראת המתדלק, אני בטוח שאם הוא היה מרוויח משכורת נורמלית היה לו פחות אכפת והוא היה אומר לו: לא נורא אחי!

אז אין ברירה המתדלק צריך לשלם על הטעות שלו, שיצא גבר וישלם, ויהיה יותר זהיר פעם הבאה.

כל מי שמתנסה מעליו ואומר סך הכל מאה שקל, עצלן מזגן וכל זה.... גועל נפש!

תנו כבוד לחיילים שנותנים מעצמם בשבילכם.

הצדק איתך גבר!

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

הורים יכולים להחזיק רכב אבל לא יכולים לתת 100 שקל לדלק? שטויות. הבחור לא יוציא את עצמו באור חיובי לא משנה כמה ינסה. הדבר הנכון לעשות זה להסביר להורים את הסיטואציה, לבקש כסף, לחזור לתחנה ולכסות את החוב.

פורסם
דבר נוסף שמרתיח פה הוא ששילמת בויזה, תמורה לכך קיבלת, אולי לא בסכום שרצית אבל את הדלק קיבלת, אז מדוע לעשות עניין ?

אז אתה אומר בעצם, אני טעיתי, אתה משלם.

תשמע, לי לא קרה מצב כזה, אני מקווה גם שלא יקרה כי זה מאוד לא נעים לעמוד במצב שקיבלת חשבון על משהו שלא דרשת (גם אם תשתמש בו) ואין לך איך לכסות אותו.

פורסם
הורים יכולים להחזיק רכב אבל לא יכולים לתת 100 שקל לדלק? שטויות. הבחור לא יוציא את עצמו באור חיובי לא משנה כמה ינסה. הדבר הנכון לעשות זה להסביר להורים את הסיטואציה, לבקש כסף, לחזור לתחנה ולכסות את החוב.

רואים שאין לך מושג! יש לי חבר שההורים שלו נוסעים על ג'יפ ב300 אלף שקל וכשמתקרב סוף החודש ונגמר לו הכסף הוא מבקש הלוואה של 15 שקל לסיגריות ולא מההורים. יש אנשים שככה הם! אל תמהר להסיק מסכנות.

פורסם

ברמת העיקרון אתה צודק, אבל צריך לזכור שאתה פוגע אישית במתדלק שמגרד בקושי את ה-3,000 שקלים בחודש. לא חבל? רק לידע כללי גם אם אין בתחנה שירות עצמי אתם יכולים לתדלק את עצמכם בכרטיס אשראי. המתדלק בסך הכל חוסך מכם את הטרחה לצאת מן הרכב, אבל ברוב התחנות צריך מס ת.ז ככה שעדיין יותר נוח לצאת ולתדלק לבד.

פורסם
ברמת העיקרון אתה צודק, אבל צריך לזכור שאתה פוגע אישית במתדלק שמגרד בקושי את ה-3,000 שקלים בחודש. לא חבל? רק לידע כללי גם אם אין בתחנה שירות עצמי אתם יכולים לתדלק את עצמכם בכרטיס אשראי. המתדלק בסך הכל חוסך מכם את הטרחה לצאת מן הרכב, אבל ברוב התחנות צריך מס ת.ז ככה שעדיין יותר נוח לצאת ולתדלק לבד.

כמובן שהמתדלק נפגע ככה זה עם טעויות, מישהו תמיד נפגע. בגלל זה אני אומר. עם זה היה מקרה עם לא חייל אלא מישהו שמרוויח משכורת נורמלית הרוב היו מוותרים, אבל במקרה הספציפי הזה מי עדיף שיפגע החייל שמגרד את ה-400 או המתדלק שמגרד את ה3000?

פורסם
אם אתה כזה "אביר הצדק" אז מאחר שבדלק הזה בעצם השתמשת, למה לא לחזור לתחנה שבוע/ שבועיים/חודש אחרי ולשלם על הדלק שקיבלת והשתמשת בו!

כי הוא עדיין לא יצא לחיים האמיתיים, הוא עדיין בחממה של הבית הצבא וההורים.

ברגע שהוא יבין פעם אחת כמה קשה לעבוד בעבודת דחק להתפרנס, ושטעויות בחיים יכולות לקרות הוא אולי ישנה את הגישה.

בינתיים זה כיף לו לנהוג ברכב ולא לחזור לשלם על הדלק גם חודש או חודשיים אחרי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאור המתקפה עליך (פותח השרשור) אומר כי אתה לא צריך להתנצל על מעשיך, הצדק אתך.

השאלה שעלתה היא האם נהגת כלפי המתדלק בטיפה חמלה, וזו כבר שאלה שלך מול עצמך.

לאור המשפט הזה ובהנחה שאני מבין אותו כפשוטו יש לי תחושה ברורה שפותח השרשור נהנה מהכנסה של יותר ממשכורת חייל סדיר.

זה בסדר (בהנחה וזה נעשה ע"פ חוקי צה"ל), אבל לא מאפשר לפותח השרשור להשתמש בטענת 'חייל סדיר עני'.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...