Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני קרה לי אותו מקרה לפני כמה חודשים בתחנת "דלק" בחיפה,

ביקשתי מהמתדלק 100 ש"ח סולר ואני ישבתי באוטו ואחרי ששמעתי את ה "טק" של המשאבה אני מסתכל ורואה 200 ומשהוא ש"ח,

אז המתדלק בא וכל המתדלקים שם וגם האחראי עליהם וראיתי אותו איך הוא נהיה אדום וכמעט בכה ואמר לי תעזוב אני אשלם מהכיס שלי אבל בסוף אחרי קצת ויכוח שילמתי להם את כל הסכום כי ריחמתי עליו וגם ככה הסולר נשאר אצלי בטנק ולא הלך לים.

אני בדרך כלל מתדלק בשירות עצמי ועומד ליד המשאבה אבל בתחנה ההיא אין שירות עצמי.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בדרך כלל מתדלק בשירות עצמי ועומד ליד המשאבה אבל בתחנה ההיא אין שירות עצמי.

אין דבר כזה (מיד ההסבר).

ליד העבודה שלי יש תחנה של "דלק". גם שם כביכול אין שירות עצמי. נראה לך שאחד העובדים בתחנה נוגע במשאבה ע"מ לתדלק לי את האוטו?

איך שהם מבקשים לגשת אני אומר (בנימוס) "תודה, אני אסתדר בעצמי".

ובזה נגמר הסיפור. היחיד שמותר לו לתדלק את האוטו (או בנקודת זמן זו, הקטנוע) שלי - זה אבא שלי. (ואגב, אצלו זה הפוך - רק אני).

כמו שנאמר, "רק שני אנשים שאני סומך עליהם בעולם הזה".

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
בקשר לשגיאת כתיב גם להכי טובים זה קורה :)

ודרך אגב טל אהבתי את המשט שיש לך בחתימה.

друг, הערתי לגבי שגיאת הכתיב רק מכיוון שיש למשפט משמעות שונה. הייתי צריך לקרוא שוב כדי להבין שהמתדלק אמר לך "קח".

גם בדיקה ב- spell checker לא הייתה מתקנת את הטעות מכיוון ששתי המילים (כך/קח) הן מילים קיימות.

פורסם

אתם יודעים מה נקניק זוגלובק אני יהיה אבל שירד לו מהמשכורת ומיצידי שיפותר...

איזה תשובה של אדם שמתחשב בזולת.

אתה חיל בסדיר נכון?

גם הזמן שלך יגיע, ואולי תרצה לעבוד בעבודה מועדפת, ידוע לך שעבודה מועדפת היא עבודות דחק ולא עבודות בהם יושבים במשרד מול מחשב.

תחשוב שזה יכל לקרות גם לך בעתיד, הגלגל תמיד מתהפך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בדרך כלל אני מתדלק בעצמי אבל היה כזה חם וגם דיברנו באוטו עם מזגן אז החלטתי לא לצאת מהאוטו

עשית דבר אסור לחלוטין, תידלקת כשהרכב מונע ועל זה קבלת קנס.

פורסם

ד) זה שאתה רוסי (עירקי, פרסי, או סתם דיסלקט) לא אומר שאתה אמור לכתוב עם שגיאות כתיב. זה שלא הקשבת בשיעורי לשון בביה"ס - לא קשור להיותך רוסי. אני מוכן להתערב שגם אם אתה יודע לכתוב ברוסית - זה מלווה בלא פחות שגיאות.

במקרה הגרוע, תיעזר בטכנולוגיה, השתמש ב speller כלשהו.

טל.

אני מתבייש בשבילך על החלק הזה בתגובתך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עשית דבר אסור לחלוטין, תידלקת כשהרכב מונע ועל זה קבלת קנס.

קנס מקבלים מפקח/שוטר.

המתדלק טעה בתום לב ותדלק לו מעל הסכום המבוקש.

וגם את "הקנס" כפי שכתבת הוא לא טרח לשלם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

להגיד לך משהו? אתה הישראלי המכוער במלוא תפארתו והדרו.

אז הוא טעה בתדלוק, מה קרה? הוא עשה נזק בלתי הפיך? דלק מתקלקל?

ותהרוג אותי מה הרעיון לתדלק ב 100 שקל? תגיע לחיפה ומחר בבוקר שוב יצטרכו לתדלק את האוטו, מה הקטע?

במקום לעשות את כל הדרמה שאני מתאר לעצמי שעשית בתחנת הדלק, היית מגיע הביתה ומסביר להורים שלך את שאירע. הם היו נותנים לך בחזרה 157 שקלים ולך היה כסף לקנות סיגריות בבסיס.

לפעמים שנייה אחת נוספת של מחשבה יכולה לשנות חיים שלמים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קרה לי כשהייתי בן 18, ביקשתי תדלוק ב50 ש"ח (ואז זה היה לא מעט) והמתדלק פשוט עזב את הרכב עד שהמשאבה קפצה לבד.

לצערי, זה מה שהיה לי לשלם, לא כרטיס אשראי ולא שקל יותר.

STI 2004

פורסם

זה שחלק מכם היו נוהגים אחרת וסופגים את ההפרש (והאמת, כנראה שגם אני הייתי עושה את זה עכשיו. מה שכן, לא בטוח שהייתי עושה את זה בהיותי חייל סדיר) לא עושה את התנהגותו של פותח השרשור לפחות לגיטימית. הוא ביקש שירות מסוים, וקיבל עליו נטל כלכלי ששוה לחצי ממשכורתו החודשית. כשביקש לפתור את העניין מול גורם מוסמך, נשלח לעזאזל, גם אם במילים טיפה יותר יפות.

נכון שזה לא בסדר וכלל לא בטוח איך בית הדין לעבודה, למשל, היה מסתכל על זה שהמתדלקים משלמים על הטעויות האלה מכיסם (קנס לכל דבר ולכאורה אסור), אבל מכאן ועד להאשמת פותח השרשור שהוא הוא הישראלי המכוער רק מפני שהעז לדרוש שירות שביקש הדרך מאד ארוכה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני מתבייש בשבילך על החלק הזה בתגובתך.

וחבל.

אמנם אנחנו חיים בעידן הפוליטקלי קורקט וקבלת השונה, אבל מבחינתי עילגות אינה שוני.

פתאום עילג, טיפש, דביל, מכוער - נהיו פשוט "שונים". ואנחנו אמורים לקבל את זה כאילו זה בסדר?

אני מאוד מכבד אדם שמודה בטעות והולך לתקנה (או לפחות שואל איך לעשות זאת). אני בהחלט לא מכבד אדם שכשמורים לו על טעותו - טוען "להגנתו" שהוא לא אשם והוא פשוט נולד ככה.

נכון, זו לא סיבה לצלוב אנשים בצידי הדרכים, אבל כן סיבה טובה להגיד שיש דברים שהיו מתקבלים מילד בן 12. לא מאדם בגיל צבא (שאמור להיות בוגר (גם התנהגותית וגם השכלתית))

אני שב ומזכיר לך, שגם אני לא יליד הארץ. וגם אני למדתי את השפה בגיל מאוחר יחסית. אבל כשמצביעים לי שכתבתי עם טעות (ולצערי זה קורה לא מעט), אני לא אומר "כזה אני - קבלו אותי ככה". אני אומר תודה והולך לבדוק איך אני יכול להשתפר.

נ.ב.

מה שהקפיץ אותי בנושא הוא לא עצם הכתיבה עם שגיעות, אלא הגישה של "מגיע לי, חייבים לי, קבלו אותי ככה".

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

RK,

אם אני זוכר נכון, אתה עו"ד, אז בא נגיד שחברת הדלק תדרוש את כספה (150 ש"ח).

לא משנה מה הוא ביקש ומה הוא קיבל, הסחור נשארה אצלו והוא השתמש בה?

אז עכשיו נא לשלם ואם אני לא טועה (וכאן אתה תחווה דעה מקצועית), כך גם בית המשפט יתיחס לעניין.

בכלל, הוא לא יכול לטעון שזאת סחורה שהוא לא צריך אותה, זה לא שהוא רצה ארון 2 דלתות וסיפקו לו ארון 4 דלתות, זאת סחורה מתכלה שהוא צורך על בסיס קבוע והדיון הוא רק על הכמות אז שיתכבד לשלם על מה שהוא קיבל וצרך או לחילופין, שיגיע לתחנה עם דלק בשווי 150 ש"ח.

התנהלות מחורבנת של בעל החברה/ תחנה, לא פוטרת מתשלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני ממש ממש חייב להגיב לאשכול הזה אבל בעיקר בעיקר בגלל שאני עובד כמתדלק בתחנת פז קיסריה כבר שנה בערך ועוד כשלוש שנים בתחנות אחרות של פז , בכל מקרה הטעות פה היא שייכת אך ורק למתדלק עצמו ולא לאף אחד אחר בעולם , ובטח שלא ללקוח שלא עשה כלום חוץ מלקבל שירות שאותו הוא ביקש , זה שהמתדלק עשה טעות שעלתה ללקוח חצי מהמשכורת הצבאית שלו זאת הבעיה אך ורק של המתדלק ובדרך כלל ברוב התחנות דלק היום מפילים אוטומטית את כל הנזק הכספי על המתדלק עד כמה שזה יישמע לא הוגן ואפילו אכזרי אבל עדיין זאת הטעות האישית של המתדלק ואם הוא לא יודע לעבוד כמו שצריך וכל מה שהוא היה צריך לעשות זה רק ללחוץ על כפתור אחד שמגביל את התדלוק לסכום הרצוי אז אותו המתדלק צריך למצוא עבודה אחרת , מי ישמע גם ככה איזה עבודה קשה יש לו , אני אישית אפילו בתור אחד המתדלקים היותר ותיקים בארץ לעולם לא יפיל על הלקוח את האשמה על טעות שאני עשיתי למרות שלי לא יצא לעשות כזאת טעות אבל עדיין מה הלקוח אשם , הוא לא עשה כלום חוץ מלחכות ברכב ולקבל שירות , אם למשל זה היה קורה בתחנה שלי בפז קיסריה ישר היו נותנים למתדלק לספוג את כל הנזק של התדלוק ואפילו הלקוח היה מקבל פיצוי קטן על העוגמת נפש , ככה זה שהלקוח תמיד צודק למרות שהוא לא...

פורסם
וחבל.

אמנם אנחנו חיים בעידן הפוליטקלי קורקט וקבלת השונה, אבל מבחינתי עילגות אינה שוני.

פתאום עילג, טיפש, דביל, מכוער - נהיו פשוט "שונים". ואנחנו אמורים לקבל את זה כאילו זה בסדר?

אני מאוד מכבד אדם שמודה בטעות והולך לתקנה (או לפחות שואל איך לעשות זאת). אני בהחלט לא מכבד אדם שכשמורים לו על טעותו - טוען "להגנתו" שהוא לא אשם והוא פשוט נולד ככה.

נכון, זו לא סיבה לצלוב אנשים בצידי הדרכים, אבל כן סיבה טובה להגיד שיש דברים שהיו מתקבלים מילד בן 12. לא מאדם בגיל צבא (שאמור להיות בוגר (גם התנהגותית וגם השכלתית))

אני שב ומזכיר לך, שגם אני לא יליד הארץ. וגם אני למדתי את השפה בגיל מאוחר יחסית. אבל כשמצביעים לי שכתבתי עם טעות (ולצערי זה קורה לא מעט), אני לא אומר "כזה אני - קבלו אותי ככה". אני אומר תודה והולך לבדוק איך אני יכול להשתפר.

נ.ב.

מה שהקפיץ אותי בנושא הוא לא עצם הכתיבה עם שגיעות, אלא הגישה של "מגיע לי, חייבים לי, קבלו אותי ככה".

טל.

שגיאות כותבים עם א' :lol:

פורסם

בעבר הלא רחוק גם אני הייתי מתדלק,דברים כאלה קורים אין מה לעשות,לא תמיד באשמת המתדלק לפעמים גם המחשב אינו מגביל למרות הגבלה ידנית שהתבצעה.

אז נכון ישנם כאלה שישלמו ויש כאלה שיתקוממו וייצאו כנגד התחנה,חברה,אחראי משמרת וכו',לי בתור עובד סונול לא היה מספר של אף אחד מלבד מנהל התחנה,לכן לבקש מעובד התחנה מס' טלפון של לא יודע מי מסונול לא ריאלי.

אני בטוח שעבודה מועדפת תגיע גם אלייך, אני מאחל לך שמקרה כזה יקרה גם לך בתור אחד שהתקומם נגד טעות של עובד (ולא משנה מאיזה עדה הוא)ולאחר מכן תבין מהי התוצאה של מקרה כזה ואני בטוח שלא תרגיש נעים שאת אותה משמרת תעבוד לחינם.

דבר נוסף שמרתיח פה הוא ששילמת בויזה, תמורה לכך קיבלת, אולי לא בסכום שרצית אבל את הדלק קיבלת, אז מדוע לעשות עניין ?

מילא היית עם 100 ש"ח במזומן אז אולי הייתי מבין כי וואלה לא כל בנאדם מסתובב עם 1000 שקל בכיס,אבל הדלק הזה ישמש אותך בעוד כמה ימים הקרובים, ככה שלא שילמת עבור משהו ואינך קיבלת אותו.

מאור

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

• תוכן חדש...