Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הייתי ביום חמישי בסוכנות של יונדאי בנתניה וקיבלתי מהם הצעת מחיר. מאחר והנסיון שלי ברכישת מכוניות הוא מאוד מצומצם אני אני אבקש את עזרתכם.

המחיר של האוטו כולל אגרת רישוי הוא 84.118

העניין הוא התוספות לפי בחירת המזמין, בדף של ההצעת מחיר כתוב שאזעקה 2+YX200 כספות עולה 1430 ש"ח

וGC מרים שמשות ל 4-חח עולה 420.

אני אודה לכם אים תוכלו להסביר לי מה זה התוספות האלה, והאים אני צריך אותם בכלל? והאים אפשר להוציא אותם בחינם?

ואיזה אביזרים בכלל מקובל לקבל כמתנה על זה שאתה רוכש?

בברכה,

ירון

פורסם

מרים שמשות הוא רכיב שמרים את השמשות אם לא סגרת אותן כשאתה נועל את הרכב. צריך? לא. אבל זה נוח אם שכחת

לסגור חלון וגילית את זה אחרי שכבר דוממת מנוע.

לגבי האזעקה - בדוק עם חברת הביטוח מהן דרישות המיגון. סביר להניח שידרשו רק קודנית, שתהיה הרבה יותר זולה

מהאזעקה - אבל זה תלוי בדרישת הביטוח.

פורסם
מרים שמשות הוא רכיב שמרים את השמשות אם לא סגרת אותן כשאתה נועל את הרכב. צריך? לא. אבל זה נוח אם שכחת

לסגור חלון וגילית את זה אחרי שכבר דוממת מנוע.

לגבי האזעקה - בדוק עם חברת הביטוח מהן דרישות המיגון. סביר להניח שידרשו רק קודנית, שתהיה הרבה יותר זולה

מהאזעקה - אבל זה תלוי בדרישת הביטוח.

הרכב מגיע כנראה עם מערכת נעילת דלתות ואימוביליזר מובנה. לפעמים הביטוח מבקש קודן ומיגונים נוספים אבל לרכב שעלותו בערך 90K נראה לי שהמיגונים המקוריים יספקו כל חב' ביטוח. לגבי מערכת מרימי חלונות, אני הייתי מוותר ולו רק מהסיבה שאיזה שהוא טכנאי יחטט בחיווט של הרכב ויחבר את המערכת הזו. בכל מקרה ממליץ לבצע את כל עבודות המיגונים לפי דרישת הביטוח אך ורק אצל יבואן הרכב, עשוי לחסוך הרבה כאב ראש במקרה של תקלות שצצות לפעמים. עשה סקר מקדים בחב' ביטוח שונות והמלצתי שתקבל הצעה שלא מחייבת תוספת מיגונים גם אם תאלץ לשלם יותר.

פורסם

את המרימי חלונות אני קבלתי בחינם, אני לא יודע מה עוד ניתן להוציא מהם (אני הזמנתי במהלך מבצע וכבר קבלתי טרייד אין במחירון ופרישה ל-36 תשלומים ללא ריבית אז קשה להוציא עוד הטבות לאחר מכן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...