Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש המלצה לזוג צמיגים לרכב סובארו לאונה שנתון 91 סטיישין (ידנית).

 

שמתי לב שהצמיגים האחוריים שלי התרוקנו פעמים בהפרש של שבוע מהפעם אחרונה שניפחתי אותם

(בהחלט יכול להיות שהשכנים הנחמדים שלי מתעללים בצמיגים, אך הם בכל מקרה כבר יבשים, וחשבתי להחליף אותם).

 

הצמיגים שיש לי כעת בגודל 175/70/13,

 

אשמח להמלצה לצמיגים טובים מספיק, אני לא מחפש צמיגי מרוצים או רכבי שטח, אני אמנם נוסע לפעמים גם בשבילים- אך כאלו המתאימים לרכב 2*4

 

החשוב ביותר בצמיג שיהיה אמין וישמור על החיים של הנוסעים במקרה הצורך.

 

כמו"כ אשמח לקבל המלצה במידת האפשר על חנות או פנצ'ריה באזור אשדוד - רחובות - אשקלון.

אני מחפש מקום אמין, ולא של גנבים שיראו לקוח שלא מבין ויעבדו עליו....

(חשבתי לקנות באייס / אוטו דיפו)

 

אשמח לתגובתכם.

 

שמוליק

פורסם

במידה שלך אין הפתעות גדולות. זאת מידה "ישנה" שלא פופלארית היום. לך על צמיג טרי של יצרן מוכר - מישלין אנרג'י, יוקוהומה A.Drive וכו'.

 

ספציפית לגבי אוטו-דיפו - לרוב המחירים שלהם גבוהים בהשוואה למחירים בפנצ'ריות אחרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני שמתי לפני 5 שנים גודייר GT. פה בפורום יש הרבה חוו"ד לא טובות על הצמיג. לי הוא דווקא נתן תמורה הולמת לדרישות הצנועות שלי (רכב אספנות שלא נוסע יותר מדיי ורוב הזמן יושב בחניה).

בזמנו לא היה לי מבחר כזה גדול אבל אם הייתי צריך היום לבחור כנראה שהייתי הולך על ה-A.DRIVE עקב ניסיון טוב שהיה לי עם הצמיגים הבכירים יותר של יוקוהמה (היה לי בעבר מישלין אנרג'י על מאזדה 3 חלופית ולא אהבתי את הצמיג אבל זה כמובן לא מדגם מייצג).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

×
×
  • תוכן חדש...