Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד אני מגיע לרכבי ורואה רכב פשוט חונה בתוך הרכב שלי.

אותו נהג פשוט החנה את הרכב בצורה הכי עקומה שאפשר עם הפגוש שלו בתוך הפגוש שלי, לא רחוק בס"מ, לא קרוב עד שבקושי אפשר להכניס שערה, אלא פשוט חנה בתוך הפגוש שלי.

לא יכלתי להוריד את הכיסוי שעל הרכב שלי עד שלא התקדמתי.

הפגיעה לא נוראית אבל מעצבנת אותי כל הסטואציה.

היות ולא יכלתי להמתין לנהג הסורר שיחזור, צילמתי את הרכב, הפגיעה ברכב שלי, מקום החניה ויש לי פרטים על השעה והמיקום.

אינני מעוניין לצבוע את הפגוש שלי בשביל דנט קטן ומסריח שאתקן במכחול, אבל אני בהחלט מתכוון ללמד לקח את הזבל עופות הזה שהחליט שהרכב שלי הוא אחלה Bumb Stoper.

מה עליי לעשות?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לסבול בשקט, ואל תדאג אתה לא היחיד.

תנסה פעם הבאה לחנות קצת יותר רחוק מהמקום אליו אתה הולך,

או לחילופין שים שתי בלטות ליד הרכב,

את זה לפחות הביאו כהצעה לפגיעות בצידי הרכב שאנשים פותחים דלתות ושורטים לך את הרכב.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

למה שיסבול בשקט אם יש לו את הפרטים של מי שעשה את זה ? זה לא פגע וברח.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

האם חובה עליי לתקן את הפגוש ע"מ לתבוע את הפוגע?

פורסם
האם חובה עליי לתקן את הפגוש ע"מ לתבוע את הפוגע?

אתה יכול לתבוע אותו גם בלי לתקן.

אתה צריך שמאי שיעריך לך את הנזק(אתה משלם לשמאי כמובן ודורש קבלה+הערכת הנזק), בדוק מול חברת הביטוח אם יש להם שמאי רכב כי יכול להיות שאם יש לך מקיף אז הוא לא ידרוש ממך הרבה כסף(אולי יש משהו מטעם חב' הביטוח שווה לברר)

הולך לבית המשפט לתביעות קטנות עם התמונות, הערכת הנזק+ החשבונית ששילמת לשמאי רכב, ומגיש תביעה על בעל הרכב את עלות התיקון+הוצאות עבור השמאי רכב שהזמנת, בית המשפט גם יוסיף לו הוצאות משפט וכך הוא יצטרך לשלם הרבה כסף עבור המכה הזו.

לכן נסה לאתר את הבעלים של הרכב להסביר לו את המצב ולדרוש ממנו תשלום, תראה לו שיש לך תמונות והכל ואם הוא לא יתכוון לשלם לך אתה תתבע אותו, יש לך 99%לזכות בתביעה אם תגיש אותה נכון ותדע לדבר כמו שצריך.

תשיג את הפרטים של בעל הרכב, אולי המשטרה תעזור לך תראה להם תמונות עם המספר של הרכב הפוגע, או אם יש לך ביטוח מקיף אתה יכול לפנות לחברת הביטוח והם יכולים להביא לך פרטים.

הכי טוב לדעתי זה לדבר עם הפוגע, להגיע איתו לפשרה שתפנו יחד לצבעי רכב והוא ישלם את עלות התיקון, אם תפול על בנאדם טוב הוא יסכים לכך ויקח אחריות, אך אם תפול על חרא תתבע אותי, אנשים כאלו צריך לדעת איך להיכנס בהם עם תביעות, אחרי המשפט הוא יאכל קש אחרי שיראה את התשלום שהוא צריך להעביר לך.

בהצלחה ועדכן.

אגב, שמעתי מקרוב משפחה שמבין טוב בענייני משפטים(על סמך ניסיון בתביעות) שאם אתה תובע מישהו וזכית בתביעה הבנאדם(נניח והוא איזה עבריין שלא מעניין אותו כלום) לא חייב לשלם ז"א אם הוא לא ישלם תצטרך להילחם כדי לראות את הכסף, כי מבחינת החוק כמעט ולא יכולים לעשות לו כלום ועד שתיראה ממנו כסף זה יכול להיות תהליך ארוך מאוד.

אשמח לשמוע ממישהו שמבין טוב אם זה נכון או יש בזה משהו.

פורסם
אם תפול על בנאדם טוב הוא יסכים לכך ויקח אחריות

אם הוא היה נופל על בנאדם טוב הוא לא היה חונה לו בתוך האוטו. :roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מקרים כאלה הם בדיוק הסיבה שאני לא צובע את האוטו.

וגם הסיבה שבגללה כדאי לבחור רכב עם פגושי פלסטיק שחור לא צבוע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואם בעל הרכב השני יטען שאתה נצמדת אליו איך אפשר להוכיח (תמונה לא מראה את השתלשלות הארוע) ?

לדוגמא:מישהו שהחליט לתקן את הטמבון שלו על חשבון מישהו אחר והחליט להצמד.

פורסם

ba323f תודה על ההסבר המעמיק, אפנה ביום ראשון לביטוח נראה מה אפשר לעשות הלאה.

ממזר שמן, לא תמיד אתה יכול לבחור את צבע הפגוש ברכב.

ג'ימבו, הרכב חדש, הפגושים היו מושלמים, למה שאני ארצה לפגוע בהם?

שוב תודה, אעדכן.

פורסם

אם אתה יכול אז תעלה לכאן את התמונות כאשר טישטשת את מספרי הרישוי!

כדי לראות אם הוא יכול לטעון שאתה זה שנכנסת בו, ז"א אם יש לכך בסיס.

פורסם

אתה לא יכול לקבל פיצוי כספי ללא תיקון הנזק, כי על מה אתה רוצה פיצוי, על זה שלא תיקנת? זה נראה חשוד כאילו אתה מפיל עליו תיקון מכה שהיתה לך בעבר ברכב, ואתה רק מנסה להוציא כסף כל פעם מאנשים מבלי לתקן את המכה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...