Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקבוצה שלי למונדיאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער ומתנצל לומר זאת : אבל רואים שאתה לא מבין בכדורגל.

נהניתי אתמול מהמשחק יותר מ3-2 של הולנד על אורגוואי (הולנד באמת נבחרת בינונית לדעתי שיש לה הרבה מזל)

השליטה של ספרד היתה מוחלטת, השיבוש של הקישור הגרמני היה מושלם, אחזקת הכדור של צמד הצ'אבים ואינייסיטה היתה מעולה ולא השאירה סיכוי לגרמנים מלבד טעויות בודדות.

2 הבלמים של ברצלונה היו מתואמים.

בהתקפה פדרו ווייה (במשחק פחות טוב) עשו בלאגן בהגנה הגרמנית ואם אחוז ניצול המצבים של הספרדים היה דומה לאחוז ניצול המצבים הגרמני לאורך המונדיאל, היינו יורדים כאן עם חמישייה לספרד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל הוא חלק גדול מהכדורגל, איפה היה המזל להולנד הגדולה בגמר 78 מול ארגנטינה שבדקה ה90 הם פגעו בקורה במצב של 1-1 ואז הפסידו בהארכה? אתה כועס על קבוצה שיש לה מזל? תלמד,המזל הולך עם הטובים. נבדל של 22 ס"מ הוא בלתי אפשרי לקליטה בעין האנושית (מול פורטוגל) וחוץ מזה שהספק הולך עם ההתקפה. מול פרגוואי לספרד הגיע פנדל של מאה אחוז ( על פאבריגס). הקבוצה היחידה שקיבלה עזרה ענקית מהשופטים נשלחה אתמול הביתה בצדק

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בשורה התחתונה, גם הולנד ,שלמעט המשחק מול ברזיל באמת לא הפגינה יכולת גבוהה כמצופה מההרכב שלה,

וגם ספרד, שאולי לא הרשימה במוקדמות ועבדה קשה (מדי?) עד שהגיעה לגמר- שתי הנבחרות בעלות מסורת ארוכת שנים עם אפס הצלחות בכל המונדיאלים לדורותיהם עומדות לפני הישג היסטורי ולשתיהן מגיע לחרוט את דגלם בהיסטוריית הזכיות.

במונדיאל שבו יש יציעים ריקים, טעויות שיפוט קשות, 1 מעלה מעל האפס ויציעים מלאים באנשים עם מעיל דובון במקום בברזילאיות/איטלקיות בבקיני- אפשר להתנחם בעובדה ששתי נבחרות אהודות יכנסו לרשימת הגדולות.

לי אישית אין מה להתאכזב- אחרי שאיטליה עפה בבושת פנים וארגנטינה ספגה רביעייה, אני מוצא נחמה שגם ספרד וגם הולנד בגמר וכיוון שכלפי שתיהן יש לי חיבה, אני יכול להנות ממשחק (שיהיה טוב לדעתי) מבלי להתבאס בסופו על זהות הזוכה.

:-)

פורסם

אייל, בהנחה שאתה מתכוון אליי, קודם כל כלל בסיסי לבן אדם הוא הבנת הנקרא. הרבה לפני הבנה בכדורגל.

כל מה שרשמת תקף למשחק אתמול שאותו כלל לא ציינתי בהודעה שלי.

אני מסכים איתך בקשר למשחק של אתמול ובעיקר למחצית השניה - היותר מרשימה של הספרדים ( יחסית כן?). הגרמנים אתמול היו ביכולת גרועה והגיע להם להפסיד והגיע גם לספרדים לנצח - פעם ראשונה בפליאוף של הטורניר הזה.

לגבי פדרו הוא דביל מושלם - מה שהוא עשה לבד ברחבה, על דבר כזה לא היו סולחים לו לעולם במידה והגרמנים היו מצליחים להשוות. ועדיין, השטות הזאת לא ירדה מהכותרות.

שומאכר - אין לי בעיה שיש מזל לנבחרת כזו או אחרת. הבעיה שלי היא שיש לה מזל בכל משחק ו 50% יכולת. גם סניידר - אותו אני מאוד אוהב, נהנה מהרבה מזל (ואני לא מחסיר מהיכולת שלו לרגע, אחד השחקנים האהובים עליי).

כל משחק של ההולנדים, החל מהבתים לא הסתכם ביכולת שאפילו טיפה מתקרבת ליכולת סבירה של נבחרת שמתיימרת להיות אלופת עולם. אותו דבר לגבי הספרדים שמלבד משחק אחד טוב (גרמניה) שלהם עם הרבה מאוד משמעת טקטית (אייל, מה שהיה אתמול זוהי משמעת טקטית מושלמת שלהם, כמעט 0 טעויות - כמו של אינטר לפני חודשיים, להבדיל 1000 הבדלות בסגנון המשחק - אני מדבר על משמעת טקטית).

שלא תבינו לא נכון, לפני הטורניר היתה לי פייבוריטית אחת (ברזיל) אך לא התנגדתי שספרד,הולנד וגם אורוגוואי אותה אני מאוד אוהב יגיעו רחוק ואף יקחו.

במקרה הזה מתוך ה4 נבחרות הללו רק 2 הציגו כדורגל מאוד סימפטי (במקרה הגרוע) - ברזיל שבמו רגליה הפסידה לעצמה את המשחק מול הולנד שנראתה כמו פח זבל באותו משחק. והנבחרת השניה היא אורוגוואי שנתנה טורניר מעולה.

ניב

לא חותם

פורסם

ספרד היתה מאוד יעילה נגד כל הנבחרות הקטנות שניסו לתקוע לה מקלות בגלגלים ע"י כל מיני סוגי בונקרים

ובפעם הראשונה שפגשה בקבוצה ברמה שלה שלא מחפשת להסתגר היכולת באה גם לידי ביטוי.

פדרו באמת עשה שטות וזה לא מתאים לו, בברצלונה הוא מלך המפרגנים.

אבל הוא היה הרבה יותר טוב מטורס שלא מסוגל לעבור שחקן בכדרור בכושר הנוכחי שלו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכירים את המדבקה "טרנטה אבל לפניך"?

מה זה כדורגל יפה, או כדורגל מבריק? כזה שיש בו מספרת לאחור,

מסירות עם העקב, כדרור בין 4 שחקנים ובסוף מפסידים 4:1?

בסופו של דבר, בכדורגל המטרה היא לנצח, או במילים אחרות,

לעשות פחות טעויות מהיריבה, ובזה הולנד מסתדרים לא רע עד עכשיו.

מה שכן, זה נראה לי תלוי בעיקר בספרד - אם ימצאו את השיטה לסגור את ההולנדים

כפי שהם חיסלו לגמרי את מרכז השדה הגרמני, להולנדים יהיה מאוד-מאוד קשה.

אני לא מסכים לגבי סניידר, זה לא מזל, זאת פשוט יכולת לבעוט מדויק, עד כמה שזה נשמע מטופש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

50% מזל? כשאיטליה זכתה ב-2006, הרבה אמרו שהגיע לה, למרות שהיא לא עשתה את זה עם כדורגל מבריק וגדול. ותתפלא, אבל מה זוכרים? שב-2006 איטליה זכתה ותו לא. אז את אף אחד לא מעניין פה המזל ולא כלום. ברזיל? אוי, תעשה לי טובה. איזה כדורגל אתה מדבר בדיוק? מול צ'ילה? איפה היא הייתה נגד צפון קוריאה? עוד כמה דקות והיה נגמר שם תיקו 2 (בושה וחרפה). נגד חוף השנהב טעויות שיפוט לטובתה. שנמשיך? :roll: ברזיל עאלק...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יהיה הולנד- ספרד בגמר והולנד תיקח. לזכור אותי..

אני רץ ערום בת"א אם זה קורה! משחק אדיר של שתי קבוצות גדולות ואם הולנד תיקח אז בכלל יהיה טירוף פה בבית.

יאללה, תתחיל להתאמן.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...