Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקבוצה שלי למונדיאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שילוב כזה של כדורגל קבוצתי, מסירות מדויקות וכושר גופני חבלזא"י לא נראה מזמן.

במילים אחרות, אפילו אם תתרחש איזו תקלה חמורה וגרמניה יגיעו לתום 90 הדקות בתיקו,

התחושה היא שבניגוד להארכות האיומות שהיו עד עכשיו, הם ינצלו את הזמן כדי להבקיע איזו רביעייה.

מעתה, אל תאמר "אוחנה", אלא "שוויינשטייגר" (הכדורגל החדש - מטרת הסלאלום היא מסירה לשחקן פנוי).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גרמניה משחקת את המשחקת בצורה היפה והיעילה ביותר שנראתה בשנים האחרונות במפעל ענק (יורו/מונדיאל) מזה שנים.

זה לא רק מהמשחק היום וזה לא רק מהמשחק מול אנגליה.

היו להם גם דישדושים, היו להם דקות משחק מפוזרות, אבל להבדיל מכל נבחרת אחרת- הם פשוט מייעלים את עצמם בין משחק למשחק ובסופו של יום אנחנו רואים נבחרת מסודרת, חדה, ש-11 שחקניה משחקים כדורגל חכם ונכון.

משחק אחד שבו חוליית הקישור לא תפקדה- במשחק הבא אחרי כבר ראו את השינוי והעמידה הנכונה.

במשחק אחר האגפים לא עבדו נכון- במשחק השני הבא אחריו האגפים עבדו בלי סוף בצורה מושלמת.

בקיצור..גרמנים ייקים בשלמותם- אני איתם עד לגמר. מגיע להם! (למרות שיש לי חיבה להולנד, שתהיה לבסוף הסגנית של גרמניה).

פורסם

אכן, לגרמנים מגיע הגביע, תצוגות כדורגל נהדרות ומהנות.

בואו נקווה שהספרדים וה "שלומו שרף WANABE" על הקווים שלהם לא יקלקלו את החגיגה - מכיוון שבאמת, לא מגיע להם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שוב התחלתם עם המגיע או לא בכדורגל? אין כזה דבר מגיע בכדורגל, וכל העניין הוא מה תהיה התוצאה בסופו של דבר (ראו ערך ברצלונה אינטר, כשבסופו של דבר אינטר יצאה אלופת אירופה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אינשאללה וגרמניה תיקח.

לצערי לא צריך להספיד את ספרד עדיין, שכן מדובר בנבחרת של שחקנים שיודעים ויכולים להתמודד עם הגרמנים וגם לנצח אותם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

להתמודד עם הגרמניה?:shock:

את נבחרת גוואטמלה עילית (או מה שזה לא היה אתמול) הם עברו בקושי רב מאוד.

אבל מעבר ליכולות של 2 הנבחרות, אל תשכחו איזה השפעה אדירה יש לפסיכולוגיה כשאתה עולה למגרש מול מכבש שפשוט עשה צחוק מנבחרות כמו אנגליה וארגנטינה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יהיה הולנד- ספרד בגמר והולנד תיקח. לזכור אותי..

שלא תגידו שלא אמרתי לכם מראש.. וכן הימרתי על זה וזכיתי באלפייה :-D

ושוב הוכח שבארצנו לא מבינים כדורגל, גרמניה ה"מלהיבה" חזרה להיות אפורה במיוחד. חבל שלא נגמר 4-0 ואז כולם היו נרגעים. סה"כ ניצחה נבחרת לוזרית כמו אנגליה בעזרת טעות שיפוט ענקית ואת ארגנטינה הקבוצה ללא הגנה ומאמן

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ישששש עכשיו רק נישארו הגייז מהולנד וגביע עולמי ראשון לספרד!

למרות שאני אוהד ארגנטינה אבל ספרד הייתה העדיפות השנייה VAMOS ESPAÑA!!!

מסכן בגירה היום בלילה הוא לא מקבל.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

איזה גמר ענקי! 2 הפייבוריטיות שלי שם. יהיה לי חתיכת כאב ראש במי לבחור ואת מי לעודד, אבל בשורה התחתונה - אושר!

מסכנים הגרמנים, אחרי טורניר כ"כ טוב הם נוצחו בשיטה הכי "גרמנית" שיש. מזכירים לי את הולנד של פעם..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
גרמניה ה"מלהיבה" חזרה להיות אפורה במיוחד ... סה"כ ניצחה נבחרת לוזרית כמו אנגליה בעזרת טעות שיפוט ענקית ואת ארגנטינה הקבוצה ללא הגנה ומאמן

הגזמת טוטאלית. אתה לא יכול "לחזור" למה שלא היית בכלל במהלך המונדיאל,

ולהגיד שהניצחון הושג באמצעות טעות שיפוט הוא שטות שכולם חוזרים עליה.

מה שכן, מול ספרד הגרמנים שכחו לעלות למשחק, זה היה חד-צדדי באופן מחפיר,

אפילו דברים פשוטים כמו לרוץ קצת יותר מהר לכיוון הכדור מהגבהה לא היו שם,

הנבחרת התפרקה לגמרי.

ספרד בגמר, בצדק, ובהצלחה להולנד.

נ.ב.:

מעניין איך יתייחסו לזה בשוויץ במידה וספרד תזכה, מביך משהו.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גרמניה הבקיעה 13 שערים בשישה משחקים (12 מהם ב3 משחקים)וסה"כ הובקעו 16 שערים במשחקיה, הולנד "המשעממת" הבקיעה 12 שערים בשישה משחקים,הבקיעה בכל משחק וניצחה בכל משחק וסה"כ הובקעו 17 שערים במשחקיה "המשעממים". גרמניה ניצחה את גאנה 1-0 למרות שלא הייתה טובה והייתה בינונית מינוס גם היום וגם מול סרביה בהפסדים 1-0 (ולא כבשה). כשהיה 2-0 מול אוסטרליה השופט לא העניק לאוסטרלים פנדל של מאה אחוז שהיה משנה את המשחק. ב4-1 מול אנגליה כל העולם ראה מה קרה, איך בתוך 120 שניות הגרמנים חטפו 2 שערים ואף אחד לא יודע איך זה היה נגמר אם השוויון 2 היה מאושר. אין מגיע בכדורגל, יש עובדות, אם היה 2-2 יכול להיות שהאנגלים היו עוברים. המשחק היחידי שאני יכול להגיד שהם הרשימו הוא מול ארגנטינה, כאשר כל מאמן אחר היה מזמין את קמביאסו וזנטי והמשחק לא היה נגמר ב4 -0 חד צדדי

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין מה לנסות לגמד את גרמניה כי באמת חוץ מהמשחק היום שספרד עלתה עליה בשתי רמות, גרמניה הציגה כדורגל משובח ביותר.

בכל המשחקים (מלבד היום) גרמניה הגיעה להמון הזדמנויות, הכדורגל שלה היה מרהיב ברוב המשחקים והייתה חוויה גדולה לצפות במשחקים שלהם למרות האנטי ההיסטורי מנבחרות גרמניה קודמות.

לבסס תיאוריה על מספר שערים זה ממש לא משקף את מה שקרה כאן.

גרמניה שיחקה כדורגל תוסס עם מתפרצות, פירגון והמון מצבים בכל משחק.

הגיע לגרמניה היום להפסיד אבל זה לא לוקח כלום מהכדורגל הנפלא שהיא שיחקה בכל הטורניר.

ספרד נראית פייבוריטית ברורה בגמר אני אתפלל שהולנד תיקח.

פורסם

אפשר להגיד הרבה על שיפוט לצד הזה או אחר-גרמניה שיחקה מול סרביה 10 שחקנים בגלל כרטיס אדום שלא היה בצדק

והיו הרבה מקרים כאלו לאורך כל הטורניר

בד"כ כשגרמניה מפסידה,אז המשחק שלהם הוא ממש חלש,והפעם הספרד ניצחו בצדק,אין מה להגיד,למראת שמאוד רציתי לראת את גרמניה בגמר:-(

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

2 קבוצות פח עלו לגמר עם המון מזל ועזרה מפיפ"א/השופטים.

הולנד - שמתחילת הטורניר יש לה יותר מזל מכדורגל

ספרד- שעברה את פורטוגל בזכות שער מנבדל, את פרגוואי לאחר שנפסל להם שער חוקי.

2 הקבוצות האלו משחקות כמו ליגה לאומית (ופוטנציאל יש להם בשפע) - ואין לי בעיה איתן אלא עם הדרך שבה כל אחת עלתה.

מונדיאל לא כשר לחלוטין וחבל שככה יזכרו אותו לבסוף.

לא חותם

• תוכן חדש...