Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקבוצה שלי למונדיאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בכלל לא מבין מה כל המהומה סביב נבחרת אנגליה? המון כוכבים ו0 כבוצה

האמת שבעניין הזה אין חדש תחת השמש

לכל מונדיאל הנבחרת האנגלית מגיעה כפייבוריטית יחסית, וכל פעם מחדש מאכזבת בשלב זה או אחר. מרוב ג'ררד, רוני ולמפרד לא רואים את היער האנגלי, ובכל פעם הבלון הגדול הזה שנקרא "כדורגל אנגלי" נאלץ להתפוצץ

אחרי שבועיים של משחקים שאיך לומר זאת בעדינות, מעניינים את זקנתי, בשעה טובה הגענו לנוק אאוטים, לנבחרות המענייניות ולשלב של הכדורגל האיכותי.

הלוואי שכל המשחקים יהיו כאלה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחלה הייתי אופטימי גם כן...ספרד לא יגיעו לחצי הם יפלו לפני ואני חושש שגם הולנד.

הולנד עוד לא שיחקה מול קבוצה גדולה כמו גרמניה, ברזיל, ארגנטינה..אבל אני מקוה לטוב.

פורסם
ובצידו השני של המטבע- מקווה שלא יזכו: צרפת (שונא אותם), אנגליה (חולגנים ולוזרים גדולים בכדורגל),צפון קוריאה(אתם מבינים למה).

אני מבסוט, בדיוק כפי שביקשתי :-D

אני מקווה שגם ברזיל לא יזכו.

איטליה האהודה שלי עפה (בבושת פנים מחפירה), נשארתי עם העדפה לארגנטינה שיחד עם ספרד, לדעתי, מציגות את הכדורגל היפה.

שאפו לגרמניה! באמת מרשימים. המשחק שלהם היום היה מצויין!

פורסם

זהו, סוף-סוף נפטרנו מהבכיינים האיומים מהאיים,

אפשר להמשיך וליהנות מהמונדיאל בלי הזמזום הטורדני הזה באוזן (לא, זאת לא וובוזלה).

גרמניה כרגיל מעולה - היא פשוט מתפקדת כקבוצה, עם מינימום מהלכים מקריים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גרמניה לא תלך עד הסוף - ארגנטינה תעצור אותם ברבע.

תקראו לי אופטימי או חולם בהקיץ - אבל אני מאמין שהולנד תעצור את ברזיל. בינתיים ברזיל לא מלהיבה (וגם לא הולנד..).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לי אתמול גרמניה החזירו סכום כסף שלא היה מבייש שום ניצול שואה.

איזה משחק מעולה, אני כ"כ שונא את המשחק העלוב של אנגליה.

מקווה לראות את גרמניה בגמר.

פורסם
גרמניה לא תלך עד הסוף - ארגנטינה תעצור אותם ברבע.

תקראו לי אופטימי או חולם בהקיץ - אבל אני מאמין שהולנד תעצור את ברזיל. בינתיים ברזיל לא מלהיבה (וגם לא הולנד..).

לפי המשחק האחרון מול סלובקיה, אני לא חושב כמוך.

פורסם

מישהו דיבר על הולנד?? עוד משחק בדרך לגמר עם ספרד כמו שאמרתי מזמן, ובעזרת השם גם לזכייה ראשונה

ברזיל?? הקבוצה הכי בכיינית במונדיאל

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם אם נבחרת ישראל היתה משחקת היום מול ברזיל היא היתה מנצחת רק בגלל הטעויות המרחיקות לכת של ארץ הסמבה . הולנד לא כבשה כי היתה יותר טובה. היא כבשה את השער הראשון מעבירה שלא היתה על רובן ולאחר מכן סניידר הגביה כדור רגיל ואת הסוף כולם ראו.

את השער השני ההולנדים כבשו ממצב נייח - קרן

לא היה פה משחק גדול בכלל של ההולנדים וגם המחצית השיה לא היתה גדולה. הם התחילו לשחק לאחר שלברזיל הוציאו את מלו ופה זה כבר לא חוכמה לפתח משחק. לא כי מלו יצא אלא כי הברזילאים פשוט איבדו את הראש.

המזל לא היה היום עם ברזיל שיכלה לשים 5 שערים לפני שהמשחק איבד כיוון (וכן אני יודעף הולנד יכלה לשים עוד 3 חתיכות אבל זה כבר היה שהכל נפרץ)

אורוגוואי/גאנה שמחות מאוד שהולנד עלתה - זה מעלה להן את הסיכויים לשבור את שי השיאים ולהגיע לגמר. הולנד עד עכשיו נראית זוועה.

בכל מקרה, הם הפייבריטים שלי עכשיו - הכתומים.

לא חותם

פורסם

לפי המשחק האחרון מול סלובקיה, אני לא חושב כמוך.

לפעמים חלומות מתגשמים... :-P

מחצית שניה מעולה של ההולנדים (אין לי מושג איך היה הראשונה, כי לא הספקתי להגיע אליה) ונצחון הירואי.

תמיד רציתי לראות איך ברזיל תשחק עם הגב לקיר - ואכן, כמו שציפיתי - גרוע.

אריאן רובן כוכב עליון, הולנד נגחה את ברזיל הביתה ואם באמת בגמר נקבל את ספרד מול הולנד אז אני בחתיכת בעיה, כי שתיהן פייבוריטיות שלי. מצד שני, זה יהיה גמר שאני אשמח בו על כל תוצאה (ועדיין אעדיף שהמדינה בסמלון שלי תנצח).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בהחלט אחת ההפתעות. הולנד שיחקו במחצית השנייה סוף סוף כמו שנבחרת הולנדית צריכה לשחק.

לפני זה הם יותר הזכירו את יוון של 2004.

ROOONEEYY

פורסם

VAMOS ARGENTINA

אני מקווה שהתאריך על הכרטיס טיסה חזרה של גרמניה הוא למחר, אחרת הם יצטרכו לשלם 200$ כל אחד להקדים אותו:lol:.

3672nuevaentrenadoraargentinais4.jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...