Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובמקרה ופורשה תפסיד? מה יאמר לזכותם ?8)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

במקרה הכי גרוע (וצפוי) הם יגיעו "רק 2.5 שניות אחרי פורשה 911 שעולה פי 4, תראו איזה משתלם לקנות מיני קופר S" :wink:

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ממבט על המסלול יש שם כמה ישורות די ארוכות שספק אם המיני תוכל להתקרב בהן לפורשה. אלא רק אם הפורמט שונה, או באמת אם יש להם כמה הפתעות בשרוול... בכל מקרה, אני מניח שהם לא פרסמו את זה בלי לבדוק קודם :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשראיתי את הכותרת גם אני חשבתי שהמיני בטאת לא בושה וח תגיע משופרת, או לחילופין מדובר במסלול ג'מיקנה למכוניות על שלט.

אבל:

א. מדובר במסלול מרוצים לכל דבר.

ב. מנכ"ל מיני הצהיר כי לרכב שלו יש 172 כ"ס אז שיפורים בהספק יהיו הטעיה של הציבור.

ג. זאת לא בושה להסתובב עם חולצה שכתוב עליה הפסדתי לפורשה משום שרובינו יפסידו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

השאלה למה שיציע מתחתחילה דבר כזה? כנראה שבאמת יש שם פניות שיתנו למיני יתרון והוא בונה עליהם, כאמור מעליי הוא לא ישפר את המיני כי הוא כבר ציין שהיא בעלת 170 כ"ס

משתלם לקנות מיני? אני לא בטוח לגבי זה, לפחות לא בארץ, מיני עולה בארץ כ-300 אלף שקל, זה ממש לא זול בהתחשב בכך שזו לא כזו מכונית מיוחדת, עם כל הכבוד שלי למיני

פורסם
השאלה למה שיציע מתחתחילה דבר כזה? כנראה שבאמת יש שם פניות שיתנו למיני יתרון והוא בונה עליהם, כאמור מעליי הוא לא ישפר את המיני כי הוא כבר ציין שהיא בעלת 170 כ"ס

משתלם לקנות מיני? אני לא בטוח לגבי זה, לפחות לא בארץ, מיני עולה בארץ כ-300 אלף שקל, זה ממש לא זול בהתחשב בכך שזו לא כזו מכונית מיוחדת, עם כל הכבוד שלי למיני

איכשהו לא נראה לי שהוא בונה על השוק הישראלי.

Auto Emoción

פורסם

תקראו את תגובה 6 בכתבה...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אהבתי מאוד את הסרטון שמיני העלו ליוטיוב!

מעניין מה יש להם בשרוול שהם יוצאים בכזה צעד 8)

פורסם

אני חושב שמיני USA בכלל לא חושבים שהם ינצחו.

אבל, אני בטוח שאת את הביטוי "אין דבר כזה פרסום שלילי" הם שמעו וגם חשבו עליו הרבה.

כנראה זה הכיוון שלהם.

• תוכן חדש...