Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממבט על המסלול יש שם כמה ישורות די ארוכות שספק אם המיני תוכל להתקרב בהן לפורשה. אלא רק אם הפורמט שונה, או באמת אם יש להם כמה הפתעות בשרוול... בכל מקרה, אני מניח שהם לא פרסמו את זה בלי לבדוק קודם :wink:

אני בטוח ב-99% שהם מתכוונים להשתמש בקונפיגורציה הקצרה של המסלול, זו שמחברת את פנייה 5 לפנייה 9 (בערך), או בקונפיגורציית "קלאב" שבה משתמשים במעקף הקטן שאחרי פנייה 10B והתוואי של פניות האסים בתחילת המסלול שונה.

פורסם

הם כנראה יקבעו עם החבר'ה של פורשה יומיים אחרי. ככה בטוח המיני תעקוף את ה-911 (לא רואה שום דרך אחרת).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אתם באמת לא רואים מה הולך פה?

הרי ברור שהמיני תפסיד, אבל היי, היא תפסיד "רק" בכמה שניות ל-911 קאררה S היוקרתית.

תמורת כזה פרסום גם אני הייתי לובש כזאת חולצה, כאילו זו בושה שמיני הפסידה לפורשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הדרך הכי טובה לצאת מזה.

אם הם היו מגיעים ומנצחים, עדיין היה שם סוג של פרסום חיובי למיני.

אז פורש אמרו שהם לא מסכימים לאירוע, ואם מיני רוצים להתחרות בהם שיבואו למירוצים הרשמיים - מה שהם כמובן לא יעשו כי אין להם סיכוי.

Auto Emoción

פורסם

עצם ההזמנה כבר גרמה לפורש להפסיד, אם היא תפסיד במירוץ בכלל בושה, אם היא לא תסכים זה יגרום להם להיראות כפלצנים ופחדנים, ואם המיני תפסיד , אז עדיין לא סוף העולם , הם הראו שבשליש מחיר אתה מקבל ביצועים קרובים לפורשה.

כל הכבוד ליחצנים של מיני, הבונוסים השנה יהיו שמנים מאוד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מדובר על יחסי ציבור נטו...

מיני עשו זאת ע"מ ליצור הד תקשורתי שיציב את שמם עם פורשה באותה שורה..

פורסם

אני רק מקווה שאתם מבינים שמנהלי מיני לא מכוונים את המצור שלהם לארץ כמו שרשמו כאן כבר.

רק בארץ המחירים מרקיעי שחקים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא עשו כבר השוואה בין מיני קופר S לפורשה מסויימת? (שואל אם מישהו מכיר השוואה כזאת, כי אני לא).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...