Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף yes או hot?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה והדיון הזה שנמשך כבר 5 עמודים. אם אתם מתלוננים על השירות ו/או המחיר ב- YES או HOT, למה שלא תרכשו ממיר DTT ותקלטו 5 ערוצים באיכות מצויינת? ככה לא תצטרכו שירות ולא תשלמו שקל על דמי מנוי.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוא ספר לי איך רואים ספורט וחדשות בסטרימר...

מנהלים : מה דעתכם שנסגור את הנושא הזה באמצעות סקר ?

חדשות וספורט אפשר לראות דרך ערוצי DTT (לא הכל, אבל אפשר לראות את הדברים שמשודרים בערוצים 11,10 ו 22)

פורסם

או בעצם : כלום.

כל הספורט נמצא בספורט 5 וספורט 5 פלוס וזה רוב מה שאני רואה בטלויזיה.

סטיו, אתה גם לא מבין למה צריך לשדרג מחשב פנטיום 3 בן 14 או טלויזיה CRT בת 31 או טוסטר אובן בן 58 באביב הקרוב. :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקיצור אתה לא רואה ספורט ומעביר לתוכנית של גיא פינס כשיש משחק חשוב,

כשיהיה המונדיאל אני מעריך שתעשה קניות ב ZARA? :)

וברצינות : סטרימר זה פתרון נקודתי. צריך תמיד לדאוג שיהיו תכנים זמינים, אי אפשר להזרק מול הסטרימר לפני השינה ולראות מה יש בדיסקאברי אלא אם כן הורדת מבעוד מועד את כל המבחר :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם היה לי את הערוצים שהילדים רואים בחינם הייתי מתנתק ממזמן,

כי את כל שאר התכנים שאשתי ואני רואים בד"כ מגיעים מהסטרימר שלי.

לכל דבר יש פתרון [יש אפשרות להוריד את כל הסדרות של HOT ו YES מהאינטרנט ולפעמים את כל העונה לפני שהיא מגיעה לארץ.]

לצערי שוב הייתי יכול לחסוך לא מעט כסף אם הייתה לי אפשרות זולה ושפויה לצרוך את שידורי הופ ולולי :roll: .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

היינו לקוחות של הוט המון שנים היו בעיות כמו חידושי החוזה שאי אפשר לתפוס נציג ופתאום מחיר עולה. וקצת בעיות במודם שבסוף אני החלפתי את כל ה "צנרת" בחדר וזה הסתדר פה ושם תשתית אבל בקטנה וזה סודר בד"כ. אבל להשיג את השירות זה לקום בבוקר לשים את הטלפון על רמקול ובמשך כשעה לעשות את מה שעושים בבוקר כולל ארוחת בוקר ועוד רק עם המוזיקה של הוט וכך אפשר גם בצהריים שלא לדבר על הערב.

מבחינת תוכן אז אני לא פראייר בנוסף ל 240 ש"ח שגם משלמים אז לשלם עד על VOD כך שלא הייתי משתמש אבל התוכן ירוד חוץ מ 2 סדרות כמו 24 ואבודים ששידרו שם (שראיתי באינטרנט) אין מה לראות ערוץ 8 זה הערוץ הכי נורמאלי שם.

לפני יותר משנתיים עברנו ליס נתחיל מזה ששירות לקוחות שעונה, הזיכויים של הקנסות התקבלו (אומנם ניסו לעשות תרגיל אבל שיחה קצרה פתרה את זה) התוכן יותר טוב בהרבה מ הוט אולי כי ליס אין עדיין את ה VOD ברגע שיהיה גם הם יתדרדרו.

בגדול הרבה יותר מרוצים בנתיים כי יש מה לראות בטלויזיה לעומת פעם שהערוץ שהינו רואים בעיקר זה ערוץ 9 הרוסי.

יש מלא סדרות סרטים חדשים יותר (שידורים חוזרים יש ב 2 החברות).

גם אם הוט יציעו מחיר טוב יותר אני לא חושב שנחזור אליהם אלה אם יס יתדרדרו בגלל ה VOD.

פורסם

מהתגובות של האנשים, הבנתי ששתי החברות ח...א, אז מה שאני אעשה, זה צפייה של ערוצים דרך אינטרנט - לא חייב לאף אחד כלום ‎:-D

פורסם
לצערי שוב הייתי יכול לחסוך לא מעט כסף אם הייתה לי אפשרות זולה ושפויה לצרוך את שידורי הופ ולולי :roll: .

תקליט תוכן למשך חודש על גבי DVR ותנגן ברפיט, גם ככה הילדים לא יזכרו כלום :-P

פורסם

שיהיו לך ילדים אתה תבין כמה הם זוכרים מצויין מה דורה דיקלמה להם בפרק האחרון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני בכלל נגד טלוויזיה לילדים

אני יותר בעד שישחקו בחוץ

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני באמת לא מבין את אלה שמשווים, ואומרים ששניהם חרא. הייתם לקוחות של הוט? השירות גרוע, התוכן המקורי אולי טוב, אבל השאר די מאחור, האיכות גם. אנחנו ביס מאז שהחברה החלה לפעול, האיכות שידור, שירות טובים. התוכן יורד עם הזמן, אבל המחיר "גמיש" בהתאם.

משכנתא זה קל

פורסם

סטיו, אתה גם לא מבין למה צריך לשדרג מחשב פנטיום 3 בן 14 או טלויזיה CRT בת 31 או טוסטר אובן בן 58 באביב הקרוב. :D

אייל, מספיק עם העקיצות.

הפנטיום 3 עף מהחדר כבר לפני שנה וחודש לטובת מחשב חדש מהקרטון כולל מדפסת, אבל אני באמת לא מבין בשביל מה צריך לשדרג טלוויזיה CRT בת 10 שנמצאת אצלי בחדר שעובדת כרגע - בשביל שאני אוכל לרשום בפורום שיש לי LCD? בשביל שיבואו אליי חברים ואני אוכל להשוויץ? מדובר בבזבוז כסף, אם הכסף שלך גדל על העצים אז סבבה, אני עובד בשבילו ולא מבזבז על שטויות.

אני מנוי לטלוויזיה רב ערוצית בחברות השונות משנת 1999, אבל אם זה היה תלוי בי הייתי קונה ממיר DTT ומתי שלא יהיה מה לראות אפשר להוריד תכנים מהרשת ולחבר את הטלוויזיה למחשב.

• תוכן חדש...